ben zaten hissedemiyorum da,ama ultrasında da göremiyoruz ya hareket.O endişelendirdi beni de doktorumu da..
canım ağlam neyse sorunun ,nşallah önemli değildir ve düzelir...Selam kızlar nasılsınız benim moralim bozuk sormayın nedenini herşeye bozuğum bu aralar canım çok sıkkın iki saat ağladım neyse arada bakarım size öpüldünüz
Bu beta HCG bizim bildiğimiz gebelik hormonu değil mi? Nasıl 26 çıkıyor Ege ben anlamadım. Ben ilk tahlil yaptırdığımda bile 6800'idi. Giderek yükselip sonra bir seviyede kalmıyo mu?
Acaba farklı hormonlardan mı bahsediyoruz?
Hımm FreeBHCG farklı bişey o zaman. Ben yanlış anladım. Ayyy çok merak ediyorum. :)))))
uykusu ağır olacak senin kızın
canım ağlam neyse sorunun ,nşallah önemli değildir ve düzelir...
ya sorma bende bi telaşlandım ama nette de öyle yazıyor araştırdım şimdi. ne biliyim yaa offf insan pipirikli oluyor işte .. önemli bişey olsa dr söylerdi.
benim sonuçta yazmıyo o ya....Sinir oldum..
benim sonuçta yazmıyo o ya....Sinir oldum..
evet evet free b hcg yazıyor 26 :) erkekmiş. başka yerlerde de okudum:)) hahahah ohh rahatladım birden korktum sen öğle deyinceee fmg
evet evet free b hcg yazıyor 26 :) erkekmiş. başka yerlerde de okudum:)) hahahah ohh rahatladım birden korktum sen öğle deyinceee fmg
bende sırf hcg var..
free falan yok ya..Niye ki...
................yok cnm ne kusuru öpütm seni şeker
kızlar günaydın.....
nasılsınızz...
kuzu iyi olama sevindim cnaım...bebişin de pek tatlı annesii yaa..yeyimm onuu benn..inaşalh en kısa zamnda atlatırsın bu durumu
seydam canım senden de güzel haberler bekliyoruzzz...
kızlar bu arada ben resim ekleyemiyiyorum.resim yükleme sitesinden yükleme yaptım ama burasını beceremdim
Yaptırdığın yeri arasan sorsan bir ihtimal söylerler. Belki listeye dökmemişlerdir.
uyuyo ya bebiş ondan duymuyosundur birde ben o söylediğim şeyin bebek olduğundan emin değilim
bütün kitaplarda hareket eder ama siz hissedemezsiniz diyo
kızlar günaydın.....
nasılsınızz...
kuzu iyi olama sevindim cnaım...bebişin de pek tatlı annesii yaa..yeyimm onuu benn..inaşalh en kısa zamnda atlatırsın bu durumu
seydam canım senden de güzel haberler bekliyoruzzz...
kızlar bu arada ben resim ekleyemiyiyorum.resim yükleme sitesinden yükleme yaptım ama burasını beceremdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?