2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar nasılsınız benim moralim bozuk sormayın nedenini herşeye bozuğum bu aralar canım çok sıkkın iki saat ağladım neyse arada bakarım size öpüldünüz
canım ağlam neyse sorunun ,nşallah önemli değildir ve düzelir...

ya sorma bende bi telaşlandım ama nette de öyle yazıyor araştırdım şimdi. ne biliyim yaa offf insan pipirikli oluyor işte .. önemli bişey olsa dr söylerdi.

Başka hormon demek ki canım telaşlanma. Tabi ters bir durum olsa doktor söylerdi.
Bizim dediğimiz Free değil :))

ikili test yaptıran arkadaşlar. ikili test sonuçlarınızdaki freebhcg değerinizi ve bebeğinizin cinsiyetini yazarmısınız. çok önemli bir araştırma yapıyoruz.galiba çoğunda tutuyor. a.s free bhcg sonuçlarınıza göre erkenden bebeğinizin cinsiyetini drunuz söylemese bile öğrenebilirsiniz. bu teze göre bhcg değeri 50 altıysa ki 20 ve 10 rakamlarda daha yüksek erkek,50 üzeri kız bebek demekmiş. eğer ikili test yaptırıp hala öğrenemeyen varsa yardımcı olmuş oluruz.bende sonuçlarımı yazıcam inşallah.

kadınlar klubü başka forumundan buldum:)))))

kızlar günaydın.....

nasılsınızz...

kuzu iyi olama sevindim cnaım...bebişin de pek tatlı annesii yaa..yeyimm onuu benn..inaşalh en kısa zamnda atlatırsın bu durumu

seydam canım senden de güzel haberler bekliyoruzzz...

kızlar bu arada ben resim ekleyemiyiyorum.resim yükleme sitesinden yükleme yaptım ama burasını beceremdim

günaydın hoşgeldin

uyuyo ya bebiş ondan duymuyosundur birde ben o söylediğim şeyin bebek olduğundan emin değilim
bütün kitaplarda hareket eder ama siz hissedemezsiniz diyo

canım ama ben dün hisettim bebişimi...sanki içimde kelebek var..ve kanat çırptıı.....aynıo o şekilde hisettim ve bi kaç sefer....( 13 haftalığız bu arada )

Canım sağol iyi dileklerin için..
Resim yükleme degelişmş cevap yazan yere tıkla, aşağılarda eklenti ekle yazıyor ordan ekleniyor..Bende o şekilde ekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…