canım ama ben dün hisettim bebişimi...sanki içimde kelebek var..ve kanat çırptıı.....aynıo o şekilde hisettim ve bi kaç sefer....( 13 haftalığız bu arada )
Aradım şimdi..Biz free b-hcg ye bakmadık, ikili testte hcg önemli ona baktık dediler...Yapmamışlar yani..
günaydııııııııııııınnn canlarım dün gece çok kötüydü artık kusmalarım aralıksız olmaya başlamıştı acile gittik bizde sabaha kadr orda kaldık serum takıldı sabah da kadın doguma görndüm ultrasondan baktı sıpam iyiydi anasına çektirdikleri umrunda değil gbi eller kollar havada ufff çok bitkinimm uff şimdide işteyim.
günaydııııııııııııınnn canlarım dün gece çok kötüydü artık kusmalarım aralıksız olmaya başlamıştı acile gittik bizde sabaha kadr orda kaldık serum takıldı sabah da kadın doguma görndüm ultrasondan baktı sıpam iyiydi anasına çektirdikleri umrunda değil gbi eller kollar havada ufff çok bitkinimm uff şimdide işteyim.
evet ya hiç sorma sabah sabah kavga ettim kocam olacak herifle yalnız kalmak da çok sıkıcı her gün aynı lşeyler dört duvar arasında zaman geçmiyor annemlere gideceğimi söyledim tartışma çıktı düşüncesiz işte, sıkıntıdan başıma ağrı girdi şimdihoşgeldin canım hamilelik ve yanlızlık iyiyce duygusal yapmış seni çok çok ağlayıp bebişide üzme
salak kocam ve yalnızlık en büyük sorunum bu anlamaya bile çalışmıyor beni neyse boşverelim anlattıkça daha çok canım sıkılıyor ağlamaktan gözlerim şişti zaten geçer birazdan ...canım ağlam neyse sorunun ,nşallah önemli değildir ve düzelir...
salak kocam ve yalnızlık en büyük sorunum bu anlamaya bile çalışmıyor beni neyse boşverelim anlattıkça daha çok canım sıkılıyor geçer birazdan
ya sorma bende bi telaşlandım ama nette de öyle yazıyor araştırdım şimdi. ne biliyim yaa offf insan pipirikli oluyor işte .. önemli bişey olsa dr söylerdi.
ayy geçmiş olsun. iyi olsunda napalım çekeceğiz artık. işten izin alsaydın keşkegünaydııııııııııııınnn canlarım dün gece çok kötüydü artık kusmalarım aralıksız olmaya başlamıştı acile gittik bizde sabaha kadr orda kaldık serum takıldı sabah da kadın doguma görndüm ultrasondan baktı sıpam iyiydi anasına çektirdikleri umrunda değil gbi eller kollar havada ufff çok bitkinimm uff şimdide işteyim.
dedim sana önemli değil diye:)) deeliii
sağolasın canlarım valla dün ölecem sandım artık titreme girdi böle zangır zangıruffffffffffff bebikim dogsun anası ıssıracak heryeriniDoğsun ısır poposunu..Benim sıpam da bana çok çektiriyo..Bende ısıracam her yerini....
Geçmiş olsun canım sana da..Ben serum yemeyi seviyorum ama, sonrasında bulantı kusma olmuyo,yatıyorsun takıyorlar...
Aradım şimdi..Biz free b-hcg ye bakmadık, ikili testte hcg önemli ona baktık dediler...Yapmamışlar yani..
evet ya hiç sorma sabah sabah kavga ettim kocam olacak herifle yalnız kalmak da çok sıkıcı her gün aynı lşeyler dört duvar arasında zaman geçmiyor annemlere gideceğimi söyledim tartışma çıktı düşüncesiz işte, sıkıntıdan başıma ağrı girdi şimdi
salak kocam ve yalnızlık en büyük sorunum bu anlamaya bile çalışmıyor beni neyse boşverelim anlattıkça daha çok canım sıkılıyor ağlamaktan gözlerim şişti zaten geçer birazdan ...
yakamoz erkeklerin bizi anlamasını bekleme sen aklı başında bir kadınsın. böyle mantıksızlık sana yakışmadı:)))))))) hahaha
kız git annene biraz kafan dağılsın annen uzakta senin değilmi. kocanı ikna et yalnızım ve kötüyüm de ..
Hadi yaa boşver seninki öykü hanım zaten :))
yo yoo almıyım başkası alsın.... bi testi daha benim bünyem kaldıramaz. test tahlil vss yptırmaktan strese giriyorum.kızlar size drnuz zeka testi istedi mi yada yaptırmak istiyormusunuz yada yaptırdınız mı falan
hahahaha süperrrrrrrrrr .. inşallah hareketleri ozaman alasıyla görürsün..günaydın kızlarrr. kuzu senin ki bence enerji depoluyor dogunca seni varya uyutmayacak bile al sana hareket diyecek
günaydın kızlarrr. kuzu senin ki bence enerji depoluyor dogunca seni varya uyutmayacak bile al sana hareket diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?