2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydııııııııııııınnn canlarım dün gece çok kötüydü artık kusmalarım aralıksız olmaya başlamıştı acile gittik bizde sabaha kadr orda kaldık serum takıldı sabah da kadın doguma görndüm ultrasondan baktı sıpam iyiydi anasına çektirdikleri umrunda değil gbi eller kollar havada ufff çok bitkinimm uff şimdide işteyim.

Doğsun ısır poposunu..Benim sıpam da bana çok çektiriyo..Bende ısıracam her yerini....
Geçmiş olsun canım sana da..Ben serum yemeyi seviyorum ama, sonrasında bulantı kusma olmuyo,yatıyorsun takıyorlar...

günaydın geçmiş olsun

hoşgeldin canım hamilelik ve yanlızlık iyiyce duygusal yapmış seni çok çok ağlayıp bebişide üzme
evet ya hiç sorma sabah sabah kavga ettim kocam olacak herifle yalnız kalmak da çok sıkıcı her gün aynı lşeyler dört duvar arasında zaman geçmiyor annemlere gideceğimi söyledim tartışma çıktı düşüncesiz işte, sıkıntıdan başıma ağrı girdi şimdi
salak kocam ve yalnızlık en büyük sorunum bu anlamaya bile çalışmıyor beni neyse boşverelim anlattıkça daha çok canım sıkılıyor ağlamaktan gözlerim şişti zaten geçer birazdan ...

Son düzenleme:
ayy geçmiş olsun. iyi olsunda napalım çekeceğiz artık. işten izin alsaydın keşke

günaydın geçmiş olsun

Doğsun ısır poposunu..Benim sıpam da bana çok çektiriyo..Bende ısıracam her yerini....
Geçmiş olsun canım sana da..Ben serum yemeyi seviyorum ama, sonrasında bulantı kusma olmuyo,yatıyorsun takıyorlar...
sağolasın canlarım valla dün ölecem sandım artık titreme girdi böle zangır zangıruffffffffffff bebikim dogsun anası ıssıracak heryerini

yakamoz erkeklerin bizi anlamasını bekleme sen aklı başında bir kadınsın. böyle mantıksızlık sana yakışmadı:)))))))) hahaha
kız git annene biraz kafan dağılsın annen uzakta senin değilmi. kocanı ikna et yalnızım ve kötüyüm de ..

erkekler işte her zaman ince düşünceli olamıyolar kesin pişman olur üzme kendini

kızlar size drnuz zeka testi istedi mi yada yaptırmak istiyormusunuz yada yaptırdınız mı falan

bence de yakamoz,erkekler bizi anlayamaz...Sen takma kafana...

kızlar size drnuz zeka testi istedi mi yada yaptırmak istiyormusunuz yada yaptırdınız mı falan
yo yoo almıyım başkası alsın.... bi testi daha benim bünyem kaldıramaz. test tahlil vss yptırmaktan strese giriyorum.

günaydın kızlarrr. kuzu senin ki bence enerji depoluyor dogunca seni varya uyutmayacak bile al sana hareket diyecek
hahahaha süperrrrrrrrrr .. inşallah hareketleri ozaman alasıyla görürsün..

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

kızlar sanırım bu sefer oldu......

benim bebiş bu resimde 12+6 doktor yakınlaştırmıştı boyun ölçüsünü almak için....yüz şekli bayağı belirginleşmişti...elleri yüüzne çok yakındı..fotoda parmaklarıda çıkmış hemen burnuna yakın yerde... yer bitiriri annesi onu..kızlar sanki kız gibi mi ne ölürr annnesii onaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…