sağolasın canlarım valla dün ölecem sandım artık titreme girdi böle zangır zangıruffffffffffff bebikim dogsun anası ıssıracak heryerini
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
kızlar sanırım bu sefer oldu......
benim bebiş bu resimde 12+6 doktor yakınlaştırmıştı boyun ölçüsünü almak için....yüz şekli bayağı belirginleşmişti...elleri yüüzne çok yakındı..fotoda parmaklarıda çıkmış hemen burnuna yakın yerde... yer bitiriri annesi onu..kızlar sanki kız gibi mi neölürr annnesii onaaa
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
benim bebiş bu resimde 12+6 doktor yakınlaştırmıştı boyun ölçüsünü almak için....yüz şekli bayağı belirginleşmişti...elleri yüüzne çok yakındı..fotoda parmaklarıda çıkmış hemen burnuna yakın yerde... yer bitiriri annesi onu..kızlar sanki kız gibi mi neölürr annnesii onaaa
ay hamilelik mantık dinlemiyo vallahi onunda etkisi var eskiden bu kadar sık ağlamazdım sinir etti beni sabah sabah gideceğimi söyledim önce yok dedi sebebini sordum ( kendisi şehir dışında ya ) gidersen ben seni göremem gelemem dedi ama birazda beni anla tek başıma çok sıkılıyorum dedim sinirlendi beyefendi bende sıkılıyorum ama şikayet etmiyorum diyor sanki aynı durumdayız o en azından çalışıyor insan içine çıkıyor ben iyide değilim ki bi yere gideyim tüm gün evde tek başına kalmak çok sıkıcı zaten bu ara gelemiycekte gitmemi istemiyor bahane uyduruyor sonrada tartıştık bahane uydurup kapatmak istedi telefonu, suratına kapattım telefonu salak herif nolacakyakamoz erkeklerin bizi anlamasını bekleme sen aklı başında bir kadınsın. böyle mantıksızlık sana yakışmadı:)))))))) hahaha
kız git annene biraz kafan dağılsın annen uzakta senin değilmi. kocanı ikna et yalnızım ve kötüyüm de ..
olmasın telefonuda kapattım pişmanlığınıda istemiyorum onun düşüncesizliğini anlaması lazım ilk önce oda zorerkekler işte her zaman ince düşünceli olamıyolar kesin pişman olur üzme kendini
bence de yakamoz,erkekler bizi anlayamaz...Sen takma kafana...
Ay yok yaa ben niye kocama okadar hakaret ettim ki şimdi. Adam beni bugunlerde sinirde etmedi.
Hadi oda odun olsun neyse
hheeeee kız gibi maşallah bir alımlı cakalı benim oğlum onu kaçırsın:)))))))[/QUOTE]
Ayy maşallah canım yaa.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Kız maşallah, yüzü ne kadar belli..Burnu ağzı belli valla...Allah nazardan saklasın...
Kurban olur teyzesi ona...
Maşallah çok tatlı...Kız yüzünden nasıl anladın kız olduğunu...Allah gönlüne göre versin canım...Ne istiyorsan o olsun,sağlıklı sıhhatli inşallah..
Odunmu seninki ,
benimki kalas biraz yontulsa odun olur
hheeeee kız gibi maşallah bir alımlı cakalı benim oğlum onu kaçırsın:)))))))
çoğu zaman şaşırtacak derecede anlayışlıdır aslında hakkını yemiyim ama bazende böyle odunlaşıyor işte
Kız maşallah, yüzü ne kadar belli..Burnu ağzı belli valla...Allah nazardan saklasın...
Kurban olur teyzesi ona...
Maşallah çok tatlı...Kız yüzünden nasıl anladın kız olduğunu...Allah gönlüne göre versin canım...Ne istiyorsan o olsun,sağlıklı sıhhatli inşallah..
Canım kahve istedi yanında da sigara:))
ama sigara içmiyorum yanlış anlamayın
Canım kahve istedi yanında da sigara:))
ama sigara içmiyorum yanlış anlamayın
çoğu zaman şaşırtacak derecede anlayışlıdır aslında hakkını yemiyim ama bazende böyle odunlaşıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?