2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağolasın canlarım valla dün ölecem sandım artık titreme girdi böle zangır zangıruffffffffffff bebikim dogsun anası ıssıracak heryerini

Geçmiş olsun canım. Valla boşuna demiyolar ana hakkı ödenmez diye.
Benim sıpam hiç çektirmio maşallah ama bende çok ısırıcam poposunu

günaydın diyor we kaçıyorum kızımwe babası ewdeben dükkanda kaka yapmış beni çağırıyor acil olarak..

kızlar sanırım bu sefer oldu......

benim bebiş bu resimde 12+6 doktor yakınlaştırmıştı boyun ölçüsünü almak için....yüz şekli bayağı belirginleşmişti...elleri yüüzne çok yakındı..fotoda parmaklarıda çıkmış hemen burnuna yakın yerde... yer bitiriri annesi onu..kızlar sanki kız gibi mi ne ölürr annnesii onaaa
[/QUOTE]
hheeeee kız gibi maşallah bir alımlı cakalı benim oğlum onu kaçırsın:)))))))

Ayy maşallah canım yaa. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Kız maşallah, yüzü ne kadar belli..Burnu ağzı belli valla... Allah nazardan saklasın...
Kurban olur teyzesi ona...
Maşallah çok tatlı...Kız yüzünden nasıl anladın kız olduğunu...Allah gönlüne göre versin canım...Ne istiyorsan o olsun,sağlıklı sıhhatli inşallah..

ay hamilelik mantık dinlemiyo vallahi onunda etkisi var eskiden bu kadar sık ağlamazdım sinir etti beni sabah sabah gideceğimi söyledim önce yok dedi sebebini sordum ( kendisi şehir dışında ya ) gidersen ben seni göremem gelemem dedi ama birazda beni anla tek başıma çok sıkılıyorum dedim sinirlendi beyefendi bende sıkılıyorum ama şikayet etmiyorum diyor sanki aynı durumdayız o en azından çalışıyor insan içine çıkıyor ben iyide değilim ki bi yere gideyim tüm gün evde tek başına kalmak çok sıkıcı zaten bu ara gelemiycekte gitmemi istemiyor bahane uyduruyor sonrada tartıştık bahane uydurup kapatmak istedi telefonu, suratına kapattım telefonu salak herif nolacak
erkekler işte her zaman ince düşünceli olamıyolar kesin pişman olur üzme kendini
olmasın telefonuda kapattım pişmanlığınıda istemiyorum onun düşüncesizliğini anlaması lazım ilk önce oda zor neyse kendi bilir ya ben yapacağımı yaparım yine sadece kendi canımı sıkıyorum boşu boşuna işte
bence de yakamoz,erkekler bizi anlayamaz...Sen takma kafana...

yok bundan sonra beklemiycem zaten odun dan incelik beklemek benimkisi

Ay yok yaa ben niye kocama okadar hakaret ettim ki şimdi. Adam beni bugunlerde sinirde etmedi.
Hadi oda odun olsun neyse

Benim kocam melek melek...
Adam bakamadığı halde, ben çok istiyorum diye benimle doktora geldi..
Ama bebişi de ona el salladı yani..Bana ancak uyuyor..Trip atıyom dünden beri..Kıskanıyom diye..Herifi mi kıskanayım, bebeyi mi kıskanayım bilemedim...

kızlar sanırım bu sefer oldu......

hheeeee kız gibi maşallah bir alımlı cakalı benim oğlum onu kaçırsın:)))))))[/QUOTE]

hehe kızım olursa nazlııı oluurrr :))) vermem yaa bananenee :)) hehe kaçırmayın yaa ben dayanamammm kızımaa

Ayy maşallah canım yaa. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

teşekkür ederim canım aminnn...hepimize inaşalhhh

teşekkür ederim cnaım benim...benim bebiş 1 hafta önden gidiyor..ondan daha belli ağzı burnu..gerçi doktorum hep baştan beri böyleydi eğer durup birden büyüseydi o zaman şüphelendirirdi bizi dedi..

bu arada yüz hattı çok düzgün ondan kıza benzettim hhehehe o günden beride kızım olsun ister oldum senin tembel bebişide görrürüz bu kadar ayrıntılı az kaldı canım ne tatlıalr dimiii

hheeeee kız gibi maşallah bir alımlı cakalı benim oğlum onu kaçırsın:)))))))

hehe kızım olursa nazlııı oluurrr :))) vermem yaa bananenee :)) hehe kaçırmayın yaa ben dayanamammm kızımaa

teşekkür ederim canım aminnn...hepimize inaşalhhh

teşekkür ederim cnaım benim...benim bebiş 1 hafta önden gidiyor..ondan daha belli ağzı burnu..gerçi doktorum hep baştan beri böyleydi eğer durup birden büyüseydi o zaman şüphelendirirdi bizi dedi..

bu arada yüz hattı çok düzgün ondan kıza benzettim hhehehe o günden beride kızım olsun ister oldum senin tembel bebişide görrürüz bu kadar ayrıntılı az kaldı canım ne tatlıalr dimiii
[/QUOTE]

Gerçekten de çok tatlı....
eşim de oğlan diyip duruyordu, dün ultrasonda babasına kıpırdayınca, bu kız herhalde, sen gibi bana düşkün olacak..Baksana şimdiden bana el sallıyo diye havaya girdi...Arkadaşına da kızım bana el salladı diye mesaj çekmiş akıllım..Ya sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyet ne olursa olsun...
Sonuçta ben de oğlum olacağını öğrensem sevmicem mi sanki..Paşam geliyo diye sevinirim o zaman da..
Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin..

[/QUOTE]

Gerçekten de çok tatlı....
eşim de oğlan diyip duruyordu, dün ultrasonda babasına kıpırdayınca, bu kız herhalde, sen gibi bana düşkün olacak..Baksana şimdiden bana el sallıyo diye havaya girdi...Arkadaşına da kızım bana el salladı diye mesaj çekmiş akıllım..Ya sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyet ne olursa olsun...
Sonuçta ben de oğlum olacağını öğrensem sevmicem mi sanki..Paşam geliyo diye sevinirim o zaman da..
Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin..[/QUOTE]

---------------------------------

evet canım aynen...yeterki sağlıklı olsunlar..kız erkek farketmez...mis kokuluu bebişlerimiz...anne olunca emimin annelrirmiz emeklerini dah iyi anlayacağız..

prenslereimiz ya da prenseslerimiz yeter ki sağlıklı gelsinler tek isteğimiz bu

bu arada kız bebişler babaya düşkün olur..sanki sizin kız olacakmış gibi hissediyorum bende

eniştemiz ne kadar heyecanlı..

kızlar bişey diyimmi kocalarımız bizden dahamı heyecanlı ne

kızlar ben geldim bebeğimi gördüm kıpırdıyordu kalp atışlarını dinledik normaldi sonra detaylı tam idrar testi istedi idrara kan hücresi karışmış hemen serum dedi serumö yedim sonra bı tek içimlik antibiotik ama garip bişeydi suyla karışım yapılıyormus eve gıttım yavas yavas yemek yaptım arkadaş geldi kızıyla yemek yedık sonra cay demlledım pat dıye başka arkadaşımızda eşi ile gelmezmı maç izlemeye colalar cipsler süprizzz biz geldik dediler neyse ben oturamadım arkadaş kızı ile gıttı bende ağrım çok vardı eşim sen yat dedi sonra gelenlerde kalmıs bızde yatakları eşim açmış yatırmıs herkezi ortalıgı toplamıs bana hadi dedi ilaç vakti ilacı içtim dr. aradı ilacını içtinmi diye içtim dedim eğer ağrın yarın devam ederse tehlıkelı tekrar gel dedi şuanda sadece halsizim ama ağrım cokk azcık var 9+6 dedi dün işte

şimdi iyiyim arkadaşlar bebişim kollarını oynatıyordu görünce cok mutlu oldum pıt pıtlarda vardı görünce oh dedim ama o hücre tehlıkelı dedi onu atmam lazımmıs

çoğu zaman şaşırtacak derecede anlayışlıdır aslında hakkını yemiyim ama bazende böyle odunlaşıyor işte

Hepsi aynı bence bu erkeklerin genellemede bir sakınca yok sanırım. Bazen inanılmayacak derece kibar ve anlayışlı. Bazen odundan farksız. Ama ne olursa olsun yerleri başka.
Güzel taraflarını düşünüp kendini teselli etmek lazım. Yoksa insan sıyırıyo.

evet canım aynen...yeterki sağlıklı olsunlar..kız erkek farketmez...mis kokuluu bebişlerimiz...anne olunca emimin annelrirmiz emeklerini dah iyi anlayacağız..

prenslereimiz ya da prenseslerimiz yeter ki sağlıklı gelsinler tek isteğimiz bu

bu arada kız bebişler babaya düşkün olur..sanki sizin kız olacakmış gibi hissediyorum bende

eniştemiz ne kadar heyecanlı..

kızlar bişey diyimmi kocalarımız bizden dahamı heyecanlı ne
[/QUOTE]

Canım bizim 5 senedir bebiş yok..İlk bebiş ve sürpriz oldu..Sorunlu olsuğu için hamileliğim eşim hep umursamaz bi tavrdaydı..Ama hastaneye götürünce bi baktım herif dokunsan ağlayacak...Doktora soruyo bi daha ne zaman gelelim diye.Halbuki zorla götürdüm, çocuğu elletmicem sana doğunca diye diye..Bence de çok heyecanlılar..Zaten benim aldıklarıma da kızıyor, neden bensiz alışveriş yapıyorsun diye..Artık almıyorum bende..Cinsiyeti belli olsun birlikte gidip alacaz bebemizin cicilerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…