2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bir güzel haber daha. Ay ne güzel bir gün.
Canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Sen de yavaş yavaş toparlarsın kendini. Çok dikkat et yorulma. Kim gelirse gelsin sen dinlenmene bak.

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun..Ne güzel kıpırtıları görmüşsün, inşallah o tehlikeli hücreyi de atarsın..Çok yorma kendini, işte de zayıflama aletlerinin tepesine çıkıp durma, senin yerine de yapsın öbür kız...Dinlenmen lazım senin..Misafirle de eşin ilgilenmiş işte.Sen yat dinlen, keyfine bak.Aklına kötü şeyler getirme...

çoğu zaman şaşırtacak derecede anlayışlıdır aslında hakkını yemiyim ama bazende böyle odunlaşıyor işte

canım boşş verr takmaaa..stres yapmaa..hem erkek miletti işte

sen stres yaptıkca bebişin de aynı duyguları hiseder... bebişin için sakinleş olurmu canım benim..hem sana iyi gelecek hem de bebişine...doktorum demişti..hamilelikte dalgalanmalar olur..stersli,mutsuz,kaygılı...sen kendini ve bebişini dinle canım...hatttaa güzell bi film tak izle..ohh uzat ayaklarınıa..güzel bi süt yanında...bak biz çalışıyoruz,o şansızmız yok eve varmam 8-8:15 oluyor..ve yorgun oluyorum yemek yiyip uznamak istiyorum..böyle işte..

kafanaaa hiç bişey takmamaya çalış canım..hı bide sinirleyken çiko ye..süper gelir bende işe yarıyor

çok geçmiş olsun bebişini allah nazardan saklasın

CANIM SEVİNDM İYİ OLMANA .. BU ARADA DİNLENSEYDİN BUGUN İŞE GİTMESEYDİN BARİ. KENDİNE İYİ BAK MERAK ETTİK SENİ. KORKTUĞUN ÇIKMADI GÖRDÜNMÜ

Benim işlerim var kızlar.Çıkmam lazım.Merak etmeyin olur mu tekrar giremezsem..Akşam üstü doktora gideceğim zaten..O zamana kadar da yetiştirmem gereken işleri halledeceğim...
Çok kaynatmayın,geçmişi okumak zor oluyor..

yok artık merak etmeyiz bugun güzel haberle geldn ya... Hadi git bugun tekrar görrsün bebişini inşallah.

Güzel haberleri de aldım. Ben artık işe koyulur kızlar.
Görüşürüz sonra akşam tekrar girerim. Öptüm hepinizi

hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar

kuzucum valla fazla hareketliydi buda hiç durmuyoduki valla :) aman koptum senı okurken ama ilahi ya dinlenmek istedim aslında evde ama olmaz yenı başladı m daha sigortam bıle başlamadı cıkartırlar falan hamileliğimi evde geçirmek istemiyorum ben dicekler şimdiden böyleyse ılerde hıc durmaz bu falan :18:diye geldim işde

[

canım benim çok sevindim bebişinin iyi olamsına..sende toparlanırsın biraz daha..dün yatıp dinlenmen çok iyi olmuş..çok sevindim canımm bebişlerimiz iyi olsun diye herşeye katlanıyoruz..anneliğe aslıdna hızlı adım attık dimi kızlarr

[QUOTE .!.:
kocaminkuzusuyum;
16399674][/QUOTE]

Canım bizim 5 senedir bebiş yok..İlk bebiş ve sürpriz oldu..Sorunlu olsuğu için hamileliğim eşim hep umursamaz bi tavrdaydı..Ama hastaneye götürünce bi baktım herif dokunsan ağlayacak...Doktora soruyo bi daha ne zaman gelelim diye.Halbuki zorla götürdüm, çocuğu elletmicem sana doğunca diye diye..Bence de çok heyecanlılar..Zaten benim aldıklarıma da kızıyor, neden bensiz alışveriş yapıyorsun diye..Artık almıyorum bende..Cinsiyeti belli olsun birlikte gidip alacaz bebemizin cicilerini..[/QUOTE]

anladım canım...inşalhh bebeğin anesini daha az üzerr...benimde ilk bebişim..bende senin gibi heyecanlıyım çok.. bu arada enişte bey duygusalmışş :)) her ne kadar belli etmesede hehe :)) ne güzel böyle duyarsız kalmamaları :)) benim eşimde seninki gibi..onu öyle heyecanlı görünce çok hoşuma gitti..akşamları bebişimizi seviyor konuşuyor...çok güzel şeyler bunlar ya...gerçi ben yeni evlendim..ama pkoluyum ( polikistik kist sendromu) o yüzden hemen yapmak istedim bebişi.yaşımda 27.. ve bebişimiz bekletmedi bizi...bi kıskanç eltim var..onun nazarına gelecem diye çok korkuyorum..kıskanıyor ya..yaşıda büyük 40 a az kaldı...allaha çok dua ettim bebeğim sağlıklı olsun beni bırakmasın diye..düşük riskim azaldı ama doktor 5. aya kadar riskin devam eder demişti..5.aydan sonrada başka sıkıntılar..yane bebişlerimiz doğana kadar endişelerimiz hep olacak..tabi biz bu endişelerimizi bebişlerimize hisettirmeyeceğiz..sakin bi hamilelik geçirmeye çalışacağız...

bende cicilere bakmıyorum değil..tabi almıyorum...öyle tatlı cicişlerr varkii...bebişzlerimiz bi an önce doğsada cicişleri giydirsek
çokmu yazdım ne

bende istemiyorum işte öyle olmasını hep anlayışlı hep ilgili hep özlediğini söyliycek alttan alacak hep anlayışlı olacak çokmu şey istiyoum ne :) yapıyo ama hep yapsın düşüncesizleştimi çıldırtıyor beni, aman çoğu böyle işte düşünmemek lazım dediğin gibi

bazen insanın elinde olmuyo stres düşük nedeni olmasını bilmeme rağmen bazen öyle sinir oluyorumki takmadan edemiyor insan saol canım hala bişy yiyemiyorum çok fazla ama düşünmemek en iyisi kendisi düşünsün hem banane

Son düzenleme:
Gidemedim bacım,ama ara ara yazarım.Bi yandan beyan kestirecem bi yandan size bakıcam..Merak ediyorum neler yazdığınızı...

sevindim canım herşey iyimiş..hareketlerini de görmüşsün cok sevindim..ya hareket etmesi için biraz öksürmen gerekiyor yada karnını hareket ettircen onu yerinden oynatcan biraz yoksa benimkide durdurgu yerde harekeet etmiyo:) cok sevindim canım..

anladım canım...inşalhh bebeğin anesini daha az üzerr...benimde ilk bebişim..bende senin gibi heyecanlıyım çok.. bu arada enişte bey duygusalmışş :)) her ne kadar belli etmesede hehe :)) ne güzel böyle duyarsız kalmamaları :)) benim eşimde seninki gibi..onu öyle heyecanlı görünce çok hoşuma gitti..akşamları bebişimizi seviyor konuşuyor...çok güzel şeyler bunlar ya...gerçi ben yeni evlendim..ama pkoluyum ( polikistik kist sendromu) o yüzden hemen yapmak istedim bebişi.yaşımda 27.. ve bebişimiz bekletmedi bizi...bi kıskanç eltim var..onun nazarına gelecem diye çok korkuyorum..kıskanıyor ya..yaşıda büyük 40 a az kaldı...allaha çok dua ettim bebeğim sağlıklı olsun beni bırakmasın diye..düşük riskim azaldı ama doktor 5. aya kadar riskin devam eder demişti..5.aydan sonrada başka sıkıntılar..yane bebişlerimiz doğana kadar endişelerimiz hep olacak..tabi biz bu endişelerimizi bebişlerimize hisettirmeyeceğiz..sakin bi hamilelik geçirmeye çalışacağız...

bende cicilere bakmıyorum değil..tabi almıyorum...öyle tatlı cicişlerr varkii...bebişzlerimiz bi an önce doğsada cicişleri giydirsek
çokmu yazdım ne

[/QUOTE]

Sen kalbini kötüye yorma..O kıskanır diye düşündükçe de iyi olmuyor..Ben bebeğimi Allaha emanet ettim de, bişeycik olmaz..Bana % 90 düşecek dediler..% 90 ne demek düşünsene...3 gün parçalı kanamam oldu..Üzüldüm ama yapacak bişey yok yani..Bak 3 aylık oluverdi...Doktorum da duruma şaşırıyor..İnatçı- koca kafalı, huysuz ve tembel bi bebişim var benim...İnat etti doğacam diye...İnşallah hep devam eder inadı da,sağ salim doğar yavrum..ikili testim de iyi çıktı,sende kalbini ferah tut..Bende çekemeyen çok diyordum da,Allaha emanet diyorum artık...Bişeycik olmaz..

kızlar selamlar bişey sorucam hepinize şimdi ben 10+3 haftamdayım ama benimki bi hafta ilerden gidiyo..şimdi sizce ben ikili testimi hangi haftada yaptırayım..ne zaman daha dogru sonuc verilir..11. haftada olabilirmi? doktor iki hafta sonra gel dedi..ama bakıyorum 11.haftada yaptıranlar da var..

Kız bu beni şebek yaptı..
Öksürüyoz olmyo, çiko yiyoruz olmuyo..Muayeneden 2 saat önce de yiyorum, muayene olurken de yiyorum..Gene kıpırdamıyo..
Doktor bastırıyo gene hareket yok..
En sonunda adam ultrasonu kaldırdı sonra bi bastırdı, benimki anca uyandı, ellerini falan bişeyler yapmış da gülüşüyorlardı doktorla kocam, ben ağlamaktan göremedim el hareketlerini..Sadece zıpladığını gördüm..Sonra da hiç istifini bozmadan yatmaya devam etti..Tembel sıpam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…