kızlar bu arada bebeğim sol tarafımda..sağda erkek ,solda kız diyolar..doğrumudur acepp :97::97::97:
kızlar selamlar bişey sorucam hepinize şimdi ben 10+3 haftamdayım ama benimki bi hafta ilerden gidiyo..şimdi sizce ben ikili testimi hangi haftada yaptırayım..ne zaman daha dogru sonuc verilir..11. haftada olabilirmi? doktor iki hafta sonra gel dedi..ama bakıyorum 11.haftada yaptıranlar da var..
benim de solda...
Arkadaşımın da solda, o aralıkda doğum yapacak ve kızı olacak.
Kız bu beni şebek yaptı..
Öksürüyoz olmyo, çiko yiyoruz olmuyo..Muayeneden 2 saat önce de yiyorum, muayene olurken de yiyorum..Gene kıpırdamıyo..
Doktor bastırıyo gene hareket yok..
En sonunda adam ultrasonu kaldırdı sonra bi bastırdı, benimki anca uyandı, ellerini falan bişeyler yapmış da gülüşüyorlardı doktorla kocam, ben ağlamaktan göremedim el hareketlerini..Sadece zıpladığını gördüm..Sonra da hiç istifini bozmadan yatmaya devam etti..Tembel sıpam...
canım 12 de git..12 ile 14 de bakılıyor en sağlıklı sonucu 12 ile 14 de alırsın..doktor benim bebişi 12.haftada ölçtü..
canım 12 de git..12 ile 14 de bakılıyor en sağlıklı sonucu 12 ile 14 de alırsın..doktor benim bebişi 12.haftada ölçtü..
yaa acaba biizmde bebişler kız olacak canımmmheyecanlandımm
yaa acaba biizmde bebişler kız olacak canımmmheyecanlandımm
nazlıcım teşekkür ederim canım benım
kuzucum gıtme arada katıl bıze
yaaa bısey dicem enbaşta ege04 kızıcak ama dicem az once youtubeden müzik dinliyordum minicik eller kollar ayaklar gördün ekranda videoyu merak ettim bi açtımağlayarak izledim resmen ya kürtajj mıs once kopuk vücutlar sonrada cıkartılışını gösterdi kendime engel olamadım izledim ama cok kötü oldum ilk bu bebeği duyduğumda (buarada en korrktugum karsı oldugum sey kürtaj) ne yapacağımı bılemedım 1 hafta sonra eşimle küçük tartıştık ve sana 2 defa babalığı yaşatmıcam yarın aldırıcam cocuğu demiştim kendimden utanıyorum bu resmen katillikkkkkkkkkkkkkkkk ya başka bişey değillll rabbım kımseyı mecbur etmesinnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnn
canımmm cok sevındım iyi olmanıza minik kuzumu ellemeyın uyusun büyüsünCanım ya,, valla geçmişi okumaya çalışıyordum ama o kadar meraklanmışsınız ki okumadan yarım bıraktım...Valla ağlıyorum ha..Çok duygulandım..Bu kadar merak edileceğimi bilmiyordum...
Bendeki gelişmeler hem iyi, hem kötü...
Kötü olan, vücudum bebeğimi kabul etmiyormuş..600 gr.daha vermişim bu hafta..Sürekli kusuyorum ya, doktor senin 9 ay boyunca sürebilir dedi..Serum falan taktılar...Haberin en kötüsü böyle olsun...Zaten o yüzden işe gelemedim..
İyi habere gelince, sıpam 4 cm.di ya geçen hafta..6,78 cm.olmuş, deniz kızıydı, su kaplumbağasına dönüşmüş.. Dün 12+1 le tutuyor günü dedi doktor..Ense kalınlığını ölçtü, kan tahlilini yaptı şükür hepsi de temiz çıktı.. 50.000 de 1 ihtimal down sendromu dedi..Yani herşey çok güzelmiş...
Ama bebekim kıpırdamadı gene ya..Söyledim doktora, dedi ki normal değil kıpırdamaması, o yüzden ultrasonu biraz bastırdı falan..Kalbini dinledi sorun yok dedi..Sonra ultrasonu kaldırıp karnıma hızlıca bi dürttü.. Benim tembel sıpam hop diye zıplayıverdi, ben ağlarken göremedim ama eşimle dokora göre ellerini kızar gibi bişeyler yapmış... Çok güldüler..
Doktorum hatta, uyandırdın zorla annesi rahat ettin mi diye çekişti..Ettim valla, nasılsa habire uyuyo gene uyur o..
Valla duygulandım merak etmişsizin diye ağlaya ağlaya bu kadar yazabildim..Hepinizi çok seviyorum...
comely nasıl, geçmişi okuyamadım geldi mi doktordan haber var mı merak ettim..
yaaa bısey dicem enbaşta ege04 kızıcak ama dicem az once youtubeden müzik dinliyordum minicik eller kollar ayaklar gördün ekranda videoyu merak ettim bi açtımağlayarak izledim resmen ya kürtajj mıs once kopuk vücutlar sonrada cıkartılışını gösterdi kendime engel olamadım izledim ama cok kötü oldum ilk bu bebeği duyduğumda (buarada en korrktugum karsı oldugum sey kürtaj) ne yapacağımı bılemedım 1 hafta sonra eşimle küçük tartıştık ve sana 2 defa babalığı yaşatmıcam yarın aldırıcam cocuğu demiştim kendimden utanıyorum bu resmen katillikkkkkkkkkkkkkkkk ya başka bişey değillll rabbım kımseyı mecbur etmesinnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnn
ya bana dr. sonomed e gıt dedi kadıköy 180 yada 200 tl mıs ıkılı sız kaça nerde yaptırdınız kızlar ya ben daha maaş almamış olucak 6 sına verdı ve o zamn 11 haftalık olucak erken değilmi sizce cvpları heyecanla beklıyorum bu arada ıst anadolu yakasında oturan kımler var :44: ay cok soru sordum galıba :90:
herkese selaaaaaaammmmm.çok çok çok mutluyum.hepinizle paylaşmak istedim.ikili testimin sonucu çok çok iyi gelişimi de güzel.şimdilik herşey yolunda veeeee büyük büyük ihtimalle bi oğlumuz daha olacak.allahım inş. hayırlısıyla.ilk oğlumu kaybetmiştim.inş.oğluma benzeyen bir oğlum daha olacak ve iki kişilik sevicem onu tabi ilk oğlum ege'mi de asla unutmayacağım.inş.sağ salim kucağımıza alırız anneler...
ya bana dr. sonomed e gıt dedi kadıköy 180 yada 200 tl mıs ıkılı sız kaça nerde yaptırdınız kızlar ya ben daha maaş almamış olucak 6 sına verdı ve o zamn 11 haftalık olucak erken değilmi sizce cvpları heyecanla beklıyorum bu arada ıst anadolu yakasında oturan kımler var :44: ay cok soru sordum galıba :90:
canım yaranı deşmek istemem ama neden öldü ilk oglun..? allah buna saglık sıhhat uzun ömür versin..
günaydınnnn bende geldım
canımmm cok sevındım iyi olmanıza minik kuzumu ellemeyın uyusun büyüsün
allah nazardan saklasın masallah masallah
kuzu çok şükür iyi haberlerle gelmişsin. çoook sevindim. dün aklım hep sendeydi. inşallah şu bulantılardan da kurtulursun bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?