2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım 12 de git..12 ile 14 de bakılıyor en sağlıklı sonucu 12 ile 14 de alırsın..doktor benim bebişi 12.haftada ölçtü..

aa ben hiç aglamadım duygusuzmuyum neyim ama harika bi duygu yaa..ama gece uyuyamdım işte heyecandan onu öle görünce..zamanla hareketleri daha sıklaşır herhalde ufacıklar daha be ya uyusunlar büyüsünler..bide bence seninki kız ya ondan gec hareket ediyo, benimki de erkek ondan 10.haftada başladı kıpırdanmaya

canım 12 de git..12 ile 14 de bakılıyor en sağlıklı sonucu 12 ile 14 de alırsın..doktor benim bebişi 12.haftada ölçtü..

nazlıcım teşekkür ederim canım benım

kuzucum gıtme arada katıl bıze

yaaa bısey dicem enbaşta ege04 kızıcak ama dicem az once youtubeden müzik dinliyordum minicik eller kollar ayaklar gördün ekranda videoyu merak ettim bi açtım ağlayarak izledim resmen ya kürtajj mıs once kopuk vücutlar sonrada cıkartılışını gösterdi kendime engel olamadım izledim ama cok kötü oldum ilk bu bebeği duyduğumda (buarada en korrktugum karsı oldugum sey kürtaj) ne yapacağımı bılemedım 1 hafta sonra eşimle küçük tartıştık ve sana 2 defa babalığı yaşatmıcam yarın aldırıcam cocuğu demiştim kendimden utanıyorum bu resmen katillikkkkkkkkkkkkkkkk ya başka bişey değillll rabbım kımseyı mecbur etmesinnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnn

herkese selaaaaaaammmmm.çok çok çok mutluyum.hepinizle paylaşmak istedim.ikili testimin sonucu çok çok iyi gelişimi de güzel.şimdilik herşey yolunda veeeee büyük büyük ihtimalle bi oğlumuz daha olacak.allahım inş. hayırlısıyla.ilk oğlumu kaybetmiştim.inş.oğluma benzeyen bir oğlum daha olacak ve iki kişilik sevicem onu tabi ilk oğlum ege'mi de asla unutmayacağım.inş.sağ salim kucağımıza alırız anneler...

yaa acaba biizmde bebişler kız olacak canımmm heyecanlandımm

ya bana dr. sonomed e gıt dedi kadıköy 180 yada 200 tl mıs ıkılı sız kaça nerde yaptırdınız kızlar ya ben daha maaş almamış olucak 6 sına verdı ve o zamn 11 haftalık olucak erken değilmi sizce cvpları heyecanla beklıyorum bu arada ıst anadolu yakasında oturan kımler var :44: ay cok soru sordum galıba :90:

ya izleme kızım öle seyler..öff ben öle bebeklerin oluyo ya fetüs halleri hani suyun içinde onlara bile bakamıyorum bazen araştırma yaparken cıkıyo..korkuyorum yaa..ürkütüyo öyle seyler..ama kürtajda olması gerektigi zaman gayet dogru bişey..katillik olarak bakmıyorum ben buna..eger cocuk saglıklsız olcaksa yada içinde öldüyse yapacak bişey yokki..ya konuşmayalım böyle şeyleri sabah sabah..bakma sen bidaha..

günaydınnnn bende geldım

canımmm cok sevındım iyi olmanıza minik kuzumu ellemeyın uyusun büyüsün
allah nazardan saklasın masallah masallah

comili niye izliyosn rüyana falan girer korkarsın ben haytta izlemem
bende demısdım eşime ilk zamanlar cok vicdan azabı cekdım

işte ben de onu sordum bencede erken biraz..ben de 12.haftada gidicem..tam net olması için 12. hafta olsun bence..yinede doktorun daha iyi bilir..

canım yaranı deşmek istemem ama neden öldü ilk oglun..? allah buna saglık sıhhat uzun ömür versin..

kuzu çok şükür iyi haberlerle gelmişsin. çoook sevindim. dün aklım hep sendeydi. inşallah şu bulantılardan da kurtulursun bir an önce

ben kız ben sonomed e gidicegıne ümranıye erdeme git orası uygun
ben medipolde hakan beye yaptırdım cd biile verdı 180 tl
ama daha uygun yerler var

Kızım sen deli misin,para verseler bakmam böyle bi videoya..
Artı bence de cinayet..Doktorum aldırcan mı bebeği dedi bana test sonucu kötü çıkarsa, aldırmıcam dedim.Aminosentez de yaptıracağım dedim..Herşeyi öğrenmek isterim böyle bi durumda...
Kalbi durup ya da gelişmemiş bebek kürtajına bişey diyemem ama, keyfi yapılan kürtaj midemi bulandırıyor..Biz 5 sene aradık,sonunda bulduk,bulamayan nicee insan var, her gece yatağında ağlayan, hep bi tarafları eksik olan...
Bakamayacaksan korunacaksın..Hadi eskiden bilmiyorlarmış korunmayı, şimdi okullarda bile anlatıyo millet..Benim gözümde resmen cinayettir bu olay...
Sende izleyip durma böyle şeyler...

kızlar ikili testin kan sonucunda freebetahcg
var sizde kac bakıp bi yazın
50 nin altında erkek 50 nin üstünde kızmıs

kuzu çok şükür iyi haberlerle gelmişsin. çoook sevindim. dün aklım hep sendeydi. inşallah şu bulantılardan da kurtulursun bir an önce

Sağol canım..Valla burda okuyunca sabah çok duygulandım,herkes çok merak etmiş..Sen nasılsın, kanaman bitti mi daha geliyor mu ara ara..İnşallah biran önce sende kurtulursun sıkıntılı bekleyişten..Test sonuçların çok güzel gelir..Sen kalbini ferah tut hep..Benimki 2 hafta geriden geliyordu yavaş yavaş toparlıyo sıpa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…