o yara zaten ömür boyu benle yaşayacak önemli değil canım benim.kalp hastası olarak doğdu.2 ameliyatından sonra yoğun bakımda kaybettik.
o yara zaten ömür boyu benle yaşayacak önemli değil canım benim.kalp hastası olarak doğdu.2 ameliyatından sonra yoğun bakımda kaybettik.
Hoşgeldin...
Ellemeyeceğim zaten de, bi kere kıpırdasaydı velet,hiç rahatsız etmicektik teyzesi...Tembel sıpa hep uyuyo hep uyuyo...
bizimkide kıpırdamıyodu doktor kac kere karnıma vurdu hoplattı yavrumu
tembel bunlar aynı bana cekmıs hehehehe
nazlıcım teşekkür ederim canım benım
kuzucum gıtme arada katıl bıze
yaaa bısey dicem enbaşta ege04 kızıcak ama dicem az once youtubeden müzik dinliyordum minicik eller kollar ayaklar gördün ekranda videoyu merak ettim bi açtımağlayarak izledim resmen ya kürtajj mıs once kopuk vücutlar sonrada cıkartılışını gösterdi kendime engel olamadım izledim ama cok kötü oldum ilk bu bebeği duyduğumda (buarada en korrktugum karsı oldugum sey kürtaj) ne yapacağımı bılemedım 1 hafta sonra eşimle küçük tartıştık ve sana 2 defa babalığı yaşatmıcam yarın aldırıcam cocuğu demiştim kendimden utanıyorum bu resmen katillikkkkkkkkkkkkkkkk ya başka bişey değillll rabbım kımseyı mecbur etmesinnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnn
VALLA BEN DOKTORA DÜN SORDUM, solda olursa kız oluyormuş, geç kıpırdarsa kız oluyormuş , kalbi çok atarsa erkek oluyormuş dedim...
onların hepsi batıl inanç dedi...Bilmiyorum...Ama genelde çıkıyo, ben inanıyorum.
ya bana dr. sonomed e gıt dedi kadıköy 180 yada 200 tl mıs ıkılı sız kaça nerde yaptırdınız kızlar ya ben daha maaş almamış olucak 6 sına verdı ve o zamn 11 haftalık olucak erken değilmi sizce cvpları heyecanla beklıyorum bu arada ıst anadolu yakasında oturan kımler var :44: ay cok soru sordum galıba :90:
Kızım desene kıpırdamıyo diye...
Ben gene bi benimki kıpırdamıyo herkesinki kıpırdıyo, sorun mu var acaba diye deliriyordum ya...Benimki de resmen hopladı ya..
canım yaa sorma bende meraktan izledim ve bin pişman oldum..bi daha sakın izleme canım atamazsın üstünden uzun süre
anladım canım....doktorlar dedğin gibi batıl inanç diyor..aama bende inanıyorum çoğu çıkıyor dedğin gibi...bakalım hayırlısı....bu arada ben bebişimin hareketini hisetmeye başladım...kızlar daha çabuk oynarmış..erkekler geç oynarmış ben böyle biliyorum canım..e..artıkın beklicez bi sonraki randevuyu...heyecanlaaaa
canım ben özele gidiyorum..doktorum sadece ölçüm aldı..kanı 3 lüde tercih ediyorum dedi..ama istersen kan içinde dedi..ben doktora bıraktım..doktorumdan çok memunum...ben sadece muane ücreti 32 tl vermiştim...bakalım şimdilik yapılan testlere ekstra para vermedim..ilerde veririmiyim bilmiyorum..(kan ve idrar alınmıştı geçen ay..,onun haricinde gebelik testi içinde kan vermiştim alınmamıştı para..)
Kızım sen deli misin,para verseler bakmam böyle bi videoya..
Artı bence de cinayet..Doktorum aldırcan mı bebeği dedi bana test sonucu kötü çıkarsa, aldırmıcam dedim.Aminosentez de yaptıracağım dedim..Herşeyi öğrenmek isterim böyle bi durumda...
Kalbi durup ya da gelişmemiş bebek kürtajına bişey diyemem ama, keyfi yapılan kürtaj midemi bulandırıyor..Biz 5 sene aradık,sonunda bulduk,bulamayan nicee insan var, her gece yatağında ağlayan, hep bi tarafları eksik olan...
Bakamayacaksan korunacaksın..Hadi eskiden bilmiyorlarmış korunmayı, şimdi okullarda bile anlatıyo millet..Benim gözümde resmen cinayettir bu olay...
Sende izleyip durma böyle şeyler...
ben kız ben sonomed e gidicegıne ümranıye erdeme git orası uygun
ben medipolde hakan beye yaptırdım cd biile verdı 180 tl
ama daha uygun yerler var
işte ben de onu sordum bencede erken biraz..ben de 12.haftada gidicem..tam net olması için 12. hafta olsun bence..yinede doktorun daha iyi bilir..
heheheh ne biliyim kız uyuyo cocuk işde ben senın gibi
pımpirikli deilim aklıma gelmedı
kız benım halam 17 haftalık dün doktora gitti cinsiyet ögrenmek icin
cocuk bi türlü kıpırdamamıs tam 1 saat ugrasmıs doktor sonunda demısdı bebegın poposuna
baka baka gözum bozulcak
alah rahmet eylesin canım..allah bu bebegine ömür versin..
Başın sağolsun canım..
İşallah bu beben sağlıklı sıhhatli düyaya gelri...
uyumasın bacım,arada anacım desin bi el sallasın..Bi işaret versin...
Benim bebenin valla bacakalr hep açık, o zaman da açık olursa söyler herhalde..1 ay sonra söylerim demişti..
elleme kkız cocugu uyusun :)
söler ya bi ay sonra bende ayın 18 nde doktora gidicem o zaman kesınlesır heralde
cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?