2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa sorma bende meraktan izledim ve bin pişman oldum..bi daha sakın izleme canım atamazsın üstünden uzun süre

anladım canım....doktorlar dedğin gibi batıl inanç diyor..aama bende inanıyorum çoğu çıkıyor dedğin gibi...bakalım hayırlısı....bu arada ben bebişimin hareketini hisetmeye başladım...kızlar daha çabuk oynarmış..erkekler geç oynarmış ben böyle biliyorum canım..e..artıkın beklicez bi sonraki randevuyu... heyecanlaaaa

canım ben özele gidiyorum..doktorum sadece ölçüm aldı..kanı 3 lüde tercih ediyorum dedi..ama istersen kan içinde dedi..ben doktora bıraktım..doktorumdan çok memunum...ben sadece muane ücreti 32 tl vermiştim...bakalım şimdilik yapılan testlere ekstra para vermedim..ilerde veririmiyim bilmiyorum..(kan ve idrar alınmıştı geçen ay..,onun haricinde gebelik testi içinde kan vermiştim alınmamıştı para..)

Kızım desene kıpırdamıyo diye...
Ben gene bi benimki kıpırdamıyo herkesinki kıpırdıyo, sorun mu var acaba diye deliriyordum ya...Benimki de resmen hopladı ya..

heheheh ne biliyim kız uyuyo cocuk işde ben senın gibi
pımpirikli deilim aklıma gelmedı
kız benım halam 17 haftalık dün doktora gitti cinsiyet ögrenmek icin
cocuk bi türlü kıpırdamamıs tam 1 saat ugrasmıs doktor sonunda demısdı bebegın poposuna
baka baka gözum bozulcak

nazlı nerde doktorun hangı hastane adı ne

Hamilelikle Uyumlu Örnek Beslenme Planı
Sabah:

•1 su bardağı süt(şekersiz, kalsiyumdan zenginleştirilmiş)
•1 adet haşlanmış yumurta veya 1 dilim kaşar peyniri
•1 dilim beyaz peynir
•5 adet zeytin veya 2 adet bütün ceviz
•Mevsiminde kurutulmuş domates , maydonoz, yeşil biber
•2 dilim tam buğday/çavdar ekmeği veya kepekli ekmek
Ara:

•1 porsiyon meyve(2 adet mandalina)
Öğle:

•1 kase çorba
•3 köfte kadar ızgara/haşlama/fırında pişmiş kırmızı et veya tavuk veya balık
•3-4 yemek kaşığı pilav(tercihen bulgur) veya makarna veya 1 porsiyon kurubaklagil yemeği
•1 su bardağı yoğurt veya 1 kase cacık
•1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenmiş bir kase salata (yeşil yapraklı, domates, salatalık, havuç vb.)
•1 dilim tam buğday/çavdar ekmeği veya kepekli ekmek
Ara:

•1 porsiyon meyve (1 adet armut veya portakal)
Ara:

•2 adet kepekli galeta + 1 su bardağı süt veya yoğurt
Akşam:

•1 kase çorba
•5-6 yemek kaşığı sebze yemeği(etli veya kıymalı olabilir)
•3-4 yemek kaşığı pilav(tercihen bulgur) veya makarna veya 1 porsiyon kurubaklagil yemeği
•1 su bardağı yoğurt veya 1 kase cacık
•1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenmiş bir kase salata (yeşil yapraklı, domates, salatalık, havuç vb.)
•1 dilim tam buğday/çavdar ekmeği veya kepekli ekmek
Ara:

•1-2 porsiyon meyve(1 adet nar veya elma)
Yatarken:

•1 su bardağı süt(şekersiz)
Hamilelikte aylara ve kişinin kilosuna göre besin tüketimi ayarlanmalıdır. Bu liste örnek oluşturması bakımından verilmiştir.

evet canım doğru gerçi bende korunuyodum ama okeyimiz delikmiş demekkimmm

ben kız ben sonomed e gidicegıne ümranıye erdeme git orası uygun
ben medipolde hakan beye yaptırdım cd biile verdı 180 tl
ama daha uygun yerler var

ben geçen senede elvinada sonomede gittim mecbur yine ama şimdi maddi açıdan uygun olsun istyrum elvınada umursamamıstım ılktı ya :90:

işte ben de onu sordum bencede erken biraz..ben de 12.haftada gidicem..tam net olması için 12. hafta olsun bence..yinede doktorun daha iyi bilir..

ya kağıt yazdı sonomedin kagıdına kendı kaşesini vurdu oyle işte ne yapsamkı bılemedim.

uyumasın bacım,arada anacım desin bi el sallasın..Bi işaret versin...
Benim bebenin valla bacakalr hep açık, o zaman da açık olursa söyler herhalde..1 ay sonra söylerim demişti..

böle beslenmek mümkün deil yaa sabahları hayatta süt icemem acayıp gaz yapıyo
her aksam iciyorum uff yaa su yemek konusunda acayıp vicdan aazabı cekıyorum yaa

uyumasın bacım,arada anacım desin bi el sallasın..Bi işaret versin...
Benim bebenin valla bacakalr hep açık, o zaman da açık olursa söyler herhalde..1 ay sonra söylerim demişti..

elleme kkız cocugu uyusun :)
söler ya bi ay sonra bende ayın 18 nde doktora gidicem o zaman kesınlesır heralde
cinsiyeti

selam kızlarrrr gördüğüm kadarıyla kuzu geri dönmüş cok sevindim bebeği hoplamışda gözün aydın :))))

bende bugün gittim doktora allahım benim doktor tek kelime konusmuyor bu sefer elime ultrason fotosu bile vermedi ya catlicam sinirdem
cuma günü cıkacak tahlil sonucu peki bilgisi olan var mı 11. hafta için ense kalinliği 1.5 mm cıktı normal mi. Allah ım sen bana hayır haberler almayı nasip et.
yani doktora gidip böyle tırıs tırıs donmek cok sinir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…