selam kızlarrrr gördüğüm kadarıyla kuzu geri dönmüş cok sevindim bebeği hoplamışda gözün aydın :))))
bende bugün gittim doktora allahım benim doktor tek kelime konusmuyor bu sefer elime ultrason fotosu bile vermedi ya catlicam sinirdem
cuma günü cıkacak tahlil sonucu peki bilgisi olan var mı 11. hafta için ense kalinliği 1.5 mm cıktı normal mi. Allah ım sen bana hayır haberler almayı nasip et.
yani doktora gidip böyle tırıs tırıs donmek cok sinir ya
kızlar freebetanız kac cıkdı yazın yaaa
kız kocamınkuzussu geldımı ay meraktan öldum dunden berıııııııııııııııı
Başın sağolsun canım..
İşallah bu beben sağlıklı sıhhatli düyaya gelri...
Kızım desene kıpırdamıyo diye...
Ben gene bi benimki kıpırdamıyo herkesinki kıpırdıyo, sorun mu var acaba diye deliriyordum ya...Benimki de resmen hopladı ya..
,nazlı nerde doktorun hangı hastane adı ne
kızlar freebetanız kac cıkdı yazın yaaa
2li testi iyi çıkanlar 3lü testi yaptıracakmısınız?
selam kızlarrrr gördüğüm kadarıyla kuzu geri dönmüş cok sevindim bebeği hoplamışda gözün aydın :))))
bende bugün gittim doktora allahım benim doktor tek kelime konusmuyor bu sefer elime ultrason fotosu bile vermedi ya catlicam sinirdem
cuma günü cıkacak tahlil sonucu peki bilgisi olan var mı 11. hafta için ense kalinliği 1.5 mm cıktı normal mi. Allah ım sen bana hayır haberler almayı nasip et.
yani doktora gidip böyle tırıs tırıs donmek cok sinir ya
Geldim bacım geldim....
Herkes merak etmiş sağolsun...İyi sonuçlarla geldim..İkili test sonucu risk yok dedi doktor...
masallah cok normal
kız benimkide kıpırdamıyodu bi kere söylemedim o kadar endişe etme kalbi atıyosa sağlıklıdır ben düşünmüyorum o kadar Allah korusun bişy olacak olsa bile dua etmekten başka çarem yok sabah iki saat zırladım diye şimdi kasıklarımda ağrı var önemli bişy değildir inş. ne zaman üzülsem böyle oluyoKızım desene kıpırdamıyo diye...
Ben gene bi benimki kıpırdamıyo herkesinki kıpırdıyo, sorun mu var acaba diye deliriyordum ya...Benimki de resmen hopladı ya..
ay ben bugun saglık oacagında tartıldım 1 kılo vermısım anlamadım kocam resmen benı .............
kız benimkide kıpırdamıyodu bi kere söylemedim o kadar endişe etme kalbi atıyosa sağlıklıdır ben düşünmüyorum o kadar Allah korusun bişy olacak olsa bile dua etmekten başka çarem yok sabah iki saat zırladım diye şimdi kasıklarımda ağrı var önemli bişy değildir inş. ne zaman üzülsem böyle oluyo
noktaların yerini olduracak sözcüğü tahmin edebiliyorum
kız kocamınkuzussu geldımı ay meraktan öldum dunden berıııııııııııııııı
canım o kadar sey yaşadım ya benı merak etmedinmi sennnküstüm sana bennn
tabı anladın sen hehehehehehehehe ayyyyyyyyyyyyyy resmen gozlerı döndu manyak herif
tabı anladın sen hehehehehehehehe ayyyyyyyyyyyyyy resmen gozlerı döndu manyak herif
benim herifimin gözü bile dönmüyo artık...
Bu 9 ay bitesiye, hiç yanaşmayacak adım gibi biliyom da, sonrasında da unutursak biz bu işi ne olacak onu hiç bilmiyom...
ya ben alamaıyorum tam oynamalarını acaba bır sorunmu var ultrasomnda güpür güpür oynuyodu acaba benmı hıssedemıom kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?