2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

masallah cok normal

Başın sağolsun canım..
İşallah bu beben sağlıklı sıhhatli düyaya gelri...

başın sağolsun canım rabbım kımseyı evladından ayırmasın bu meleğin sapasağlam doğar inş
Kızım desene kıpırdamıyo diye...
Ben gene bi benimki kıpırdamıyo herkesinki kıpırdıyo, sorun mu var acaba diye deliriyordum ya...Benimki de resmen hopladı ya..

allah senı ya cok güldüm :90:

nazlı nerde doktorun hangı hastane adı ne
,

evet evet bende merak ettimm yaaa

kızlar freebetanız kac cıkdı yazın yaaa

canım benım ya ben yaptırmadım kı yazayım kızlarrrr cvp yazsanıza

Normal canım. 3 e kadar normalmiş..sorun yok..

gökyüzü ve comely fıstıklarr ben çağ hastanesine gidiyorum..ankaradayım bu arada...

senin bebişi çok merak ediyorum yaa...acaba kızmı erkkemi..bana sanki erkek gibi geliyor... nazlı olacakk hehe

Son düzenleme:
ya kızlar doktor bana yapmaya bılırmıs yasım daha kucukmus ya anlamadım ama buyuk bır ıhtımal yaptrcam 2 test

ay kızlar benim miniğim beşikte gibi sallanıyordu bir kaç kez zıpladı boyuda 5 cm olmus. Allah ım ya i herkese nasip etsin bu duyguları bizlerede sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Kızım desene kıpırdamıyo diye...
Ben gene bi benimki kıpırdamıyo herkesinki kıpırdıyo, sorun mu var acaba diye deliriyordum ya...Benimki de resmen hopladı ya..
kız benimkide kıpırdamıyodu bi kere söylemedim o kadar endişe etme kalbi atıyosa sağlıklıdır ben düşünmüyorum o kadar Allah korusun bişy olacak olsa bile dua etmekten başka çarem yok sabah iki saat zırladım diye şimdi kasıklarımda ağrı var önemli bişy değildir inş. ne zaman üzülsem böyle oluyo
ay ben bugun saglık oacagında tartıldım 1 kılo vermısım anlamadım kocam resmen benı .............

noktaların yerini olduracak sözcüğü tahmin edebiliyorum

ya ben alamaıyorum tam oynamalarını acaba bır sorunmu var ultrasomnda güpür güpür oynuyodu acaba benmı hıssedemıom kı

tabı anladın sen hehehehehehehehe ayyyyyyyyyyyyyy resmen gozlerı döndu manyak herif

tabı anladın sen hehehehehehehehe ayyyyyyyyyyyyyy resmen gozlerı döndu manyak herif

3 ay bitti artık izin verebilirsin artık bende annemle konuştum az önce anne sence kızmı erkek mi diyorum bence erkek zaten kız olur senin gibi olursa yandık diyor niye kü dedim küçükken donsuz geziyodun sen senin gibi olursa zaptedemeyiz diyo ay bayıldım gülmekten 3-4 yaşlarındayken iç çamaşırımı sürekli çıkarıp atıyomuşum annem giydiremiyomuş bi türlü küçükten belliymiş çatlak olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…