3 ay bitti artık izin verebilirsin artıkbende annemle konuştum az önce anne sence kızmı erkek mi diyorum bence erkek zaten kız olur senin gibi olursa yandık diyor niye kü dedim küçükken donsuz geziyodun sen senin gibi olursa zaptedemeyiz diyo ay bayıldım gülmekten 3-4 yaşlarındayken iç çamaşırımı sürekli çıkarıp atıyomuşum annem giydiremiyomuş bi türlü küçükten belliymiş çatlak olacağım
30 yasın altında risk cok düşük oluyo ya ondan demısdırya kızlar doktor bana yapmaya bılırmıs yasım daha kucukmus ya anlamadım ama buyuk bır ıhtımal yaptrcam 2 test
ya ben alamaıyorum tam oynamalarını acaba bır sorunmu var ultrasomnda güpür güpür oynuyodu acaba benmı hıssedemıom kı
daha hissetmemiz için çok minikler ya :)
30 yasın altında risk cok düşük oluyo ya ondan demısdır
kız delü bende hissetmıyorum 16. haftada tecrübeli anneler biraz hissedermıs
biz 18 . haftada hissetcez
bacım o anlamda dönmedıkı kılo vermısım ona kızdı ya anlamadım nıe kılo verdımkı
3 ay bitti artık izin verebilirsin artıkbende annemle konuştum az önce anne sence kızmı erkek mi diyorum bence erkek zaten kız olur senin gibi olursa yandık diyor niye kü dedim küçükken donsuz geziyodun sen senin gibi olursa zaptedemeyiz diyo ay bayıldım gülmekten 3-4 yaşlarındayken iç çamaşırımı sürekli çıkarıp atıyomuşum annem giydiremiyomuş bi türlü küçükten belliymiş çatlak olacağım
hahahahahahahah ayyyyyyyyyyyyyy aynı ben allahım bende donusz gezemısım annem ayıp dermıs kızım ayıp takmazmısım bıle tabı erkek olunca ac olum ac derler kızlarada ayıp aman ayıp hehehehehehehehe
o kadar yasdım gecmısı okusaydın gorurdun
bılmıomkı bacım ya anlamadım offfffffffff
ya okadar baktım sıkılınca arada atladım sen arada kaldın sanırım ne bılem bu gun yazınca kuzuyu kıskandın galiba :90:
iide bende daha 10 haf.dayım ama bende hareketlerini nabız atışı gibi
http://[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1011.hizliresim.com/2010/11/30/1274.jpg[/img][/url]
kızlar sanırım bu sefer oldu......
benim bebiş bu resimde 12+6 doktor yakınlaştırmıştı boyun ölçüsünü almak için....yüz şekli bayağı belirginleşmişti...elleri yüüzne çok yakındı..fotoda parmaklarıda çıkmış hemen burnuna yakın yerde... yer bitiriri annesi onu..kızlar sanki kız gibi mi neölürr annnesii onaaa
gecmis olsun canim bu topik komple bu dertten muzdarip rabbim yardimciniz olsun yagünaydııııııııııııınnn canlarım dün gece çok kötüydü artık kusmalarım aralıksız olmaya başlamıştı acile gittik bizde sabaha kadr orda kaldık serum takıldı sabah da kadın doguma görndüm ultrasondan baktı sıpam iyiydi anasına çektirdikleri umrunda değil gbi eller kollar havada ufff çok bitkinimm uff şimdide işteyim.
cok sagolll amin ins canimkızlar günaydın.....
nasılsınızz...
kuzu iyi olama sevindim cnaım...bebişin de pek tatlı annesii yaa..yeyimm onuu benn..inaşalh en kısa zamnda atlatırsın bu durumu
seydam canım senden de güzel haberler bekliyoruzzz...
kızlar bu arada ben resim ekleyemiyiyorum.resim yükleme sitesinden yükleme yaptım ama burasını beceremdim
tesekkür ederiz ...evet bir heves hissetmeye calisiyoruz ama cok erken benim ikinci oldugu icin biraz daha tecrubeliyimmerhaba kızlar topiğiniz hayrlı olsunbende 2011 nisan annesi olcam kısmetse..haziran annelerini görünce bakim dedim..kilo verme ve bebişleri hissetmekten bahsetmişsiz bulantılardan kilo veren ark.cok meraklanmayın sonra nasıl vercem bu kiloları diye konusmlar oluyor:))bebişi henüz hissetmeniz imkansız biz 5.ayımıza girdik hala yeni hisseden ark.var..kıpırtıları hissetmek cok güzel ama Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..
hosbulduk canim ...ben iyiym cok sükür aksama ikili test icin gidicem ins sorun yoktur ....gecmis olsun canim dikkat et kendineseydam hosgeldın iyim canım sen nasılsın
dün hastaydım baya bugün iyim
biraz kırıklık var grip olucam galiba
ay yakomoz ya bayıldım he cok komıksın ee şimdide akşam kocişine uygulamalı anlat bakem
hosbulduk canim ...ben iyiym cok sükür aksama ikili test icin gidicem ins sorun yoktur ....gecmis olsun canim dikkat et kendinebende gripten cok korkuyorum önlem almak icin grip asisi vurulucaktim doktorum olmaz dedi ins yakalanmayizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?