2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahahahahahahah ayyyyyyyyyyyyyy aynı ben allahım bende donusz gezemısım annem ayıp dermıs kızım ayıp takmazmısım bıle tabı erkek olunca ac olum ac derler kızlarada ayıp aman ayıp hehehehehehehehe

ya kızlar doktor bana yapmaya bılırmıs yasım daha kucukmus ya anlamadım ama buyuk bır ıhtımal yaptrcam 2 test
30 yasın altında risk cok düşük oluyo ya ondan demısdır
ya ben alamaıyorum tam oynamalarını acaba bır sorunmu var ultrasomnda güpür güpür oynuyodu acaba benmı hıssedemıom kı

kız delü bende hissetmıyorum 16. haftada tecrübeli anneler biraz hissedermıs
biz 18 . haftada hissetcez

kızlar bloguma gelip yorum bırakan 2 kişiye bebek şapkalrı hediye ediyorum çekilişle buyrun bloguma
kız bebek için hediye verdiğim şapkalar
buda erkek bebek için hediye şapka
buyrun bloguma izleyicim olun yorum bırakın belki kazanan siz olucaksınız

merhaba kızlar topiğiniz hayrlı olsunbende 2011 nisan annesi olcam kısmetse..haziran annelerini görünce bakim dedim..kilo verme ve bebişleri hissetmekten bahsetmişsiz bulantılardan kilo veren ark.cok meraklanmayın sonra nasıl vercem bu kiloları diye konusmlar oluyor:))bebişi henüz hissetmeniz imkansız biz 5.ayımıza girdik hala yeni hisseden ark.var..kıpırtıları hissetmek cok güzel amaAllah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..

hahahahahahahah ayyyyyyyyyyyyyy aynı ben allahım bende donusz gezemısım annem ayıp dermıs kızım ayıp takmazmısım bıle tabı erkek olunca ac olum ac derler kızlarada ayıp aman ayıp hehehehehehehehe

Sizinkiler gene iyi..
Valla biz antalya sıcaklarına dayanamıyoz, herifle evde donsuz geziyoz...
Zaten ben benden terbiyeli,edepli bebek performansı beklemiyorum..Eşim de hep diyor, doğsun bi bezle gezdircem ben bebeğimi her gün banyo yapacaz ikimiz diye...Bizim bebe ultrasonda da bacaklar gayet açık...Edepsiz sıpam benim...

ya okadar baktım sıkılınca arada atladım sen arada kaldın sanırım ne bılem bu gun yazınca kuzuyu kıskandın galiba :90:

iide bende daha 10 haf.dayım ama bende hareketlerini nabız atışı gibi

bbem ıkıncı bebegın hıssetmen cok normalkı senın bızım ılk oynuyosada anlamıom

canim msalah göbeginede bebisinide diger topigede yazdim masallahiniz var ins rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder
gecmis olsun canim bu topik komple bu dertten muzdarip rabbim yardimciniz olsun ya

cok sagolll amin ins canim

comely canim iyi olmana sevindim ins agrilarin hic kalmaz bebginde sende rabbime emanet olun ins
birce bugün nasilsin canim?? kanaman varmi??
gökyüzü canim sen nasilsin??

tesekkür ederiz ...evet bir heves hissetmeye calisiyoruz ama cok erken benim ikinci oldugu icin biraz daha tecrubeliyim ben kiloyu hic dert etmiyorum zaten ....benim bünyemden dolayi kilo sorunu hic yasamadim cok sükür ins hep böyle devam eder.... sizde saglikla kucaklarsiniz yavrunuzu ins

seydam hosgeldın iyim canım sen nasılsın
dün hastaydım baya bugün iyim
biraz kırıklık var grip olucam galiba

seydam hosgeldın iyim canım sen nasılsın
dün hastaydım baya bugün iyim
biraz kırıklık var grip olucam galiba
hosbulduk canim ...ben iyiym cok sükür aksama ikili test icin gidicem ins sorun yoktur ....gecmis olsun canim dikkat et kendine bende gripten cok korkuyorum önlem almak icin grip asisi vurulucaktim doktorum olmaz dedi ins yakalanmayizzzz

ay yakomoz ya bayıldım he cok komıksın ee şimdide akşam kocişine uygulamalı anlat bakem

ayyyyyyyyyyyy benım bu halım ne olcak ya acı yemekten mıdem kanıcak ya yemek yıyemıom anca kılo verıom ayrıca acı yemekten basım dondu beeeeeeee benım bebe dogunca baslıcak muslum gıbı dunyaaaaaaaaaa tersıne donse vazgecmem hehehehehehe

hosbulduk canim ...ben iyiym cok sükür aksama ikili test icin gidicem ins sorun yoktur ....gecmis olsun canim dikkat et kendine bende gripten cok korkuyorum önlem almak icin grip asisi vurulucaktim doktorum olmaz dedi ins yakalanmayizzzz

yokdur canım sorun sen kalbiini ferah tut
kuş gibi gitcen kuş gibi gelcen
yigenıme selam söle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…