2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay yakomoz ya bayıldım he cok komıksın ee şimdide akşam kocişine uygulamalı anlat bakem

şimdide çok farkım yok canım yazın yine yarı çıplağım evin içinde ya şort askılı ya k.çı başı açık bi elbiseyle dolaşırım şimdi soğukda biraz duruldum yatak odasını söylemeye gerek yok heralde o Allah ın emri zaten

bende 10 gun oldu tık yok hehehehehe cıldıryo benımkı hehehehehehehe dıomkı olmıcak yok adamın gozune kan canagı ındı

Aynen biz..Biz de bu şekildeyiz..Yazın hele antalya sıcağında resmen ericez..

kızlar freebetanız kac cıkdı yazın yaaa
selam fıstık 26 çıktı senin ne çıktı

seninde gözünaydın cnm
1,5 mm iyi dedi doktor benimde öyle çıkmış.

2li testi iyi çıkanlar 3lü testi yaptıracakmısınız?
doktor isterse memnunuiyetle..

ayy ben donarım kız yazın hadi neysede rüzgar esse kazak giyerım :)

hosbulduk canim ...ben iyiym cok sükür aksama ikili test icin gidicem ins sorun yoktur ....gecmis olsun canim dikkat et kendine bende gripten cok korkuyorum önlem almak icin grip asisi vurulucaktim doktorum olmaz dedi ins yakalanmayizzzz
seydam güzel haberlerle gelicekisn merak etme cnm .dualarımız senine..

kızz anlatsana ayy cok merak ettim

3.5 yıl cıkmısz zaten ılk 1.5 yıl asla öpturmedım asla ılk tanıstık 3 ay tel vermedım adam surundu yanı neyse nısan olduk ocak ın 2 sınde ocakın 12 i 2010da nıkahım oldu tekrar gelemıcektı temmuzun 31 dugun 4 gun once geldı kına gunununden bır gun once neyse ocakın 12 nıkah oldu heheheh kayın valıde gılde oturyoz sonra onlar sıkma yapmak ıcın dısarı cıktılar bız ıcerde kaldık esım de yanımda onun odasındayız ılk sıze anlatyom hehehehe pul koleksıyonunu gosterdı dermısım hahahahahaha yok tabı oole bıse azcık koklastık sonra uyumusuz bır uyandım kı kayınvalıde ustumuze battanıye ortmus ay cok uatnmıstım oyle bır anısı var ıste

bende 10 gun oldu tık yok hehehehehe cıldıryo benımkı hehehehehehehe dıomkı olmıcak yok adamın gozune kan canagı ındı
valla biz haftadan haftaya yada 10 güne bir açılışı yapıyoz o kadar malum şehir dışında olunca gözü dönmüş oluyo geldiğinde ...
Aynen biz..Biz de bu şekildeyiz..Yazın hele antalya sıcağında resmen ericez..
mersinde öyle pişiyoruz yazın çıplak gezsen yine terlersin o kadar sıcak artık burası o kadar sıcak olmaz sanırım bizde romantizmi kalorifer eşliğinde yaparız napalım
ayy ben donarım kız yazın hadi neysede rüzgar esse kazak giyerım :)
mersine gelsen üstünde başında ne varsa atarsın yazın acayip sıcak oluyo klimasız durmak imkansız
kış soguguna bayılırım kocısle bır anısı varda

bizim her yerde var o anı neyse anlatmıyım bende herşeyi söylüyom zati hamileliğine artıları var ama geçen yıl güzelliğine kapılıp fantazi bi takım almıştım bedenine bakmayı bile unutmuşum 90 bedenmiş ben 85 kullanıyorum giyemedim tabi değiştirmeye gittiğimdede bitmişti gerisi, geçen giydim göğüsler bi beden büyüyünce tam oldu tam da kocişin gelecegi gündü tesadüfe bak sen ( başka bi nieyim varsa namerdim) çıkarmadım tabi üstüne eşofmanları çektim adam hastayım diye beklemiyoda tesadüfen görmesini sağladım gördüğünde şok kaldı böyle arada yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…