ay yakomoz ya bayıldım he cok komıksın ee şimdide akşam kocişine uygulamalı anlat bakem
kızlar nereye kayboldunuz
şimdide çok farkım yok canım yazın yine yarı çıplağım evin içinde ya şort askılı ya k.çı başı açık bi elbiseyle dolaşırım şimdi soğukda biraz duruldumyatak odasını söylemeye gerek yok heralde o Allah ın emri zaten
şimdide çok farkım yok canım yazın yine yarı çıplağım evin içinde ya şort askılı ya k.çı başı açık bi elbiseyle dolaşırım şimdi soğukda biraz duruldumyatak odasını söylemeye gerek yok heralde o Allah ın emri zaten
selam fıstık 26 çıktı senin ne çıktıkızlar freebetanız kac cıkdı yazın yaaa
seninde gözünaydın cnmselam kızlarrrr gördüğüm kadarıyla kuzu geri dönmüş cok sevindim bebeği hoplamışda gözün aydın :))))
bende bugün gittim doktora allahım benim doktor tek kelime konusmuyor bu sefer elime ultrason fotosu bile vermedi ya catlicam sinirdem
cuma günü cıkacak tahlil sonucu peki bilgisi olan var mı 11. Hafta için ense kalinliği 1.5 mm cıktı normal mi. Allah ım sen bana hayır haberler almayı nasip et.
Yani doktora gidip böyle tırıs tırıs donmek cok sinir ya
doktor isterse memnunuiyetle..2li testi iyi çıkanlar 3lü testi yaptıracakmısınız?
selam fıstık 26 çıktı senin ne çıktı
1,5 mm iyi dedi doktor benimde öyle çıkmış.
doktor isterse memnunuiyetle..
seydam güzel haberlerle gelicekisn merak etme cnm .dualarımız senine..hosbulduk canim ...ben iyiym cok sükür aksama ikili test icin gidicem ins sorun yoktur ....gecmis olsun canim dikkat et kendinebende gripten cok korkuyorum önlem almak icin grip asisi vurulucaktim doktorum olmaz dedi ins yakalanmayizzzz
ayy ben donarım kız yazın hadi neysede rüzgar esse kazak giyerım :)
ay evet yaa hadi bakalım dr ikimiznkinnide öyle tahmin etmişti zaten..ay benımde 42 cıkdı demek ki ikimiziinkide erkek
2li test cnmkızlar ne testı o soleyın bakım bende bır bakım kan tahlılındemı var
ikili testin kan sonucunda yazıyo freebetahcgkızlar ne testı o soleyın bakım bende bır bakım kan tahlılındemı var
valla kışın sogunuda sevmıyorum yazın sıcagınıda ilk bahar sonbahar hep öle kalsaallahtan yazın memlekette olmıcam olsam pişerdım adananın sıcagında ayyyyyyyyy bıde nemı bıtırıo
ay evet yaa hadi bakalım dr ikimiznkinnide öyle tahmin etmişti zaten..
Hayırlısı
2li test cnm
ikili testin kan sonucunda yazıyo freebetahcg
valla kışın sogunuda sevmıyorum yazın sıcagınıda ilk bahar sonbahar hep öle kalsa
aman ne yaptırcan risk yoksa delimisin senheeeeeeeeee anladım bebem ama bana yapmayada bılırmıs anlamadım ama ben yaptrmak ıstıom ya yasım kucuk oldugunda rısk mısk olmas dedı
sapık karılar sizi:))))))kış soguguna bayılırım kocısle bır anısı varda
kış soguguna bayılırım kocısle bır anısı varda
kızz anlatsana ayy cok merak ettim
valla biz haftadan haftaya yada 10 güne bir açılışı yapıyoz o kadar malum şehir dışında olunca gözü dönmüş oluyo geldiğinde ...bende 10 gun oldu tık yok hehehehehe cıldıryo benımkı hehehehehehehe dıomkı olmıcak yok adamın gozune kan canagı ındı
mersinde öyle pişiyoruz yazın çıplak gezsen yine terlersin o kadar sıcak artık burası o kadar sıcak olmaz sanırım bizde romantizmi kalorifer eşliğinde yaparız napalımAynen biz..Biz de bu şekildeyiz..Yazın hele antalya sıcağında resmen ericez..
mersine gelsen üstünde başında ne varsa atarsınayy ben donarım kız yazın hadi neysede rüzgar esse kazak giyerım :)
kış soguguna bayılırım kocısle bır anısı varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?