2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabı anlamıslar kıkır kıkır guluodu salak karııııııııııııııı tabı benım yuz felan kaymıstı makyaj akmıs hehehehe sonra sabahına dişimi fırcalıom uyus dudagımn ıcını morartmıs

kız okadar acı yeme zararlı sonra kabız basur falan mazallah :90:

kızlar nereye kayboldunuz

ben buradayım ama arada işlere bakıyorum görüşme yapıyorum caniiiimmm

allahhhh alahhhhh kocişine bayram ettiriyon 7/24 yanim

bende 10 gun oldu tık yok hehehehehe cıldıryo benımkı hehehehehehehe dıomkı olmıcak yok adamın gozune kan canagı ındı

günah kızzzzzzzzzzzz yapma ay yazıkkk kadının bir demesin gözün neden kanlandı falan bılemem artıkım saka saka valla kızma saka yaptımmmmmmmm

ayy ben donarım kız yazın hadi neysede rüzgar esse kazak giyerım :)

sende okadar çıt kırıldım olmaaaaaaaaaa

seydam güzel haberlerle gelicekisn merak etme cnm .dualarımız senine..

seydam bitanem aklımız sende kafana takma hadi ii haberlerle gel

heeeeeeeeee anladım bebem ama bana yapmayada bılırmıs anlamadım ama ben yaptrmak ıstıom ya yasım kucuk oldugunda rısk mısk olmas dedı

esracım 18 likmisin ne alaka yapmam ya 22 değilmi yaşı senın :44:

kış soguguna bayılırım kocısle bır anısı varda
ne ne ne ne ne ne ne ne ne
kızz anlatsana ayy cok merak ettim

valla bende

hehehe

bende 10 gun oldu tık yok hehehehehe cıldıryo benımkı hehehehehehehe dıomkı olmıcak yok adamın gozune kan canagı ındı
valla biz haftadan haftaya yada 10 güne bir açılışı yapıyoz o kadar malum şehir dışında olunca gözü dönmüş oluyo geldiğinde ...
Aynen biz..Biz de bu şekildeyiz..Yazın hele antalya sıcağında resmen ericez..
mersinde öyle pişiyoruz yazın çıplak gezsen yine terlersin o kadar sıcak artık burası o kadar sıcak olmaz sanırım bizde romantizmi kalorifer eşliğinde yaparız napalım
ayy ben donarım kız yazın hadi neysede rüzgar esse kazak giyerım :)
mersine gelsen üstünde başında ne varsa atarsın yazın acayip sıcak oluyo klimasız durmak imkansız
kış soguguna bayılırım kocısle bır anısı varda

bizim her yerde var o anı neyse anlatmıyım bende herşeyi söylüyom zati hamileliğine artıları var ama geçen yıl güzelliğine kapılıp fantazi bi takım almıştım bedenine bakmayı bile unutmuşum 90 bedenmiş ben 85 kullanıyorum giyemedim tabi değiştirmeye gittiğimdede bitmişti gerisi, geçen giydim göğüsler bi beden büyüyünce tam oldu tam da kocişin gelecegi gündü tesadüfe bak sen ( başka bi nieyim varsa namerdim) çıkarmadım tabi üstüne eşofmanları çektim adam hastayım diye beklemiyoda tesadüfen görmesini sağladım gördüğünde şok kaldı böyle arada yapmak lazım

ara sıra öle her zaman olmass :) kıymete bindiriyom kendimi

okuzzzzzzz bıde dudagım morarmıstı onun yusunden annemde dıokı senın alt dudagın nıye sısmmiş esraaaaaaa esso...... kızı ama o benım kocam dedım utanarak ıyı gır koynuna demesmı 2 gun küsmüştuk kadının suratına bakamadım

delüü ya kız öle denırmı ben anama kocamla yemege gidiom dedım oda telefonda
terbisizzzzz dedi kapadı telefonu heheheh
Bizim de var bi kış anımız ama evde değil...Arabamızda...

anlat anlat anlat haydi kuzu haydi kuzu haydii tam zamanı tam zamanı simdiiiiii

ayy bizim çok anı var üniv.den kaçıp ona mersine giderdim hep oda işi kırar okudugum şehre gelirdi sonra anamları görmez onu görür dönerdim kaç dersten devamsızlıktan kaldım onun yüzünden üniv. balosuna bile gitmemiştim oraya gideceğine yanıma gel diye tutturmuştu ( niyet başka tabi erkekler var süslenip gidilecek asıl neden bu ) bende ona gitmiştim unutulmaz anılardan bi tanesi oldu zaten iyiki gitmişim düğüne kadar nasıl durduk biz bilmiyorum

ooooooooooooooooooooooo araba fantezisi hehheheehehehe bak o daha ıyı ay krız geldı banaaaaaaaa

Kız ben bizim hikayeleri anlatsam kapatırlar burayı...
İlk evlendiğimiz sene 15 gün annemin evine gittik, izmire..
Arada canım çekiyo herife sokuluyom ben..Adam kaçıyo sürekli..Bi kere evde başbaşa kaldık annem işte, kardeşim de dışarı çktı..Ben gene yanaşıyom,olmaz annenin evinde yapamam ben diyo...Evde yaparız diyo..
Benim cevap da hazır ama ha...
Anamın evi namuslu kadın evi bizim ev, genel... mi diye ?...

Adam şok olmuştu...

1 akrabanın dugunune gıtsem ıkı gun kesın kuserdık

delüü ya kız öle denırmı ben anama kocamla yemege gidiom dedım oda telefonda
terbisizzzzz dedi kapadı telefonu heheheh

anlat anlat anlat haydi kuzu haydi kuzu haydii tam zamanı tam zamanı simdiiiiii

Yok bacım yok...Araba olayını anlatmayayım..Şöyle ki, sonunda polis bastı bizi... Pek hoş bi anı değildi..

azgınnnn karılar yaaa :)

öyle bır fıkra vardı hehehehehehehe ayrıca kuzucummm senın herif hamıleyken degılde sankı daha oncedende cekıngenmıs ahhh keske benımkıde ole olsa orangutan sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…