ayyyyyyyyyyyy benım bu halım ne olcak ya acı yemekten mıdem kanıcak ya yemek yıyemıom anca kılo verıom ayrıca acı yemekten basım dondu beeeeeeee benım bebe dogunca baslıcak muslum gıbı dunyaaaaaaaaaa tersıne donse vazgecmem hehehehehehe
kızlar nereye kayboldunuz
allahhhh alahhhhhşimdide çok farkım yok canım yazın yine yarı çıplağım evin içinde ya şort askılı ya k.çı başı açık bi elbiseyle dolaşırım şimdi soğukda biraz duruldumyatak odasını söylemeye gerek yok heralde o Allah ın emri zaten
bende 10 gun oldu tık yok hehehehehe cıldıryo benımkı hehehehehehehe dıomkı olmıcak yok adamın gozune kan canagı ındı
ayy ben donarım kız yazın hadi neysede rüzgar esse kazak giyerım :)
seydam güzel haberlerle gelicekisn merak etme cnm .dualarımız senine..
heeeeeeeeee anladım bebem ama bana yapmayada bılırmıs anlamadım ama ben yaptrmak ıstıom ya yasım kucuk oldugunda rısk mısk olmas dedı
ne ne ne ne ne ne ne ne nekış soguguna bayılırım kocısle bır anısı varda
kızz anlatsana ayy cok merak ettim
3.5 yıl cıkmısz zaten ılk 1.5 yıl asla öpturmedım asla ılk tanıstık 3 ay tel vermedım adam surundu yanı neyse nısan olduk ocak ın 2 sınde ocakın 12 i 2010da nıkahım oldu tekrar gelemıcektı temmuzun 31 dugun 4 gun once geldı kına gunununden bır gun once neyse ocakın 12 nıkah oldu heheheh kayın valıde gılde oturyoz sonra onlar sıkma yapmak ıcın dısarı cıktılar bız ıcerde kaldık esım de yanımda onun odasındayız ılk sıze anlatyom hehehehe pul koleksıyonunu gosterdı dermısım hahahahahaha yok tabı oole bıse azcık koklastık sonra uyumusuz bır uyandım kı kayınvalıde ustumuze battanıye ortmus ay cok uatnmıstım oyle bır anısı var ıste
valla biz haftadan haftaya yada 10 güne bir açılışı yapıyoz o kadar malum şehir dışında olunca gözü dönmüş oluyo geldiğinde ...bende 10 gun oldu tık yok hehehehehe cıldıryo benımkı hehehehehehehe dıomkı olmıcak yok adamın gozune kan canagı ındı
mersinde öyle pişiyoruz yazın çıplak gezsen yine terlersin o kadar sıcak artık burası o kadar sıcak olmaz sanırım bizde romantizmi kalorifer eşliğinde yaparız napalımAynen biz..Biz de bu şekildeyiz..Yazın hele antalya sıcağında resmen ericez..
mersine gelsen üstünde başında ne varsa atarsınayy ben donarım kız yazın hadi neysede rüzgar esse kazak giyerım :)
kış soguguna bayılırım kocısle bır anısı varda
hehehe
kız okadar acı yeme zararlı sonra kabız basur falan mazallah :90:
ben buradayım ama arada işlere bakıyorum görüşme yapıyorum caniiiimmm
allahhhh alahhhhhkocişine bayram ettiriyon 7/24 yanim
günah kızzzzzzzzzzzz yapma ay yazıkkkkadının bir demesin gözün neden kanlandı falan bılemem artıkım saka saka valla kızma saka yaptımmmmmmmm
sende okadar çıt kırıldım olmaaaaaaaaaa
seydam bitanem aklımız sende kafana takma hadi ii haberlerle gel
esracım 18 likmisin ne alaka yapmam ya22 değilmi yaşı senın :44:
ne ne ne ne ne ne ne ne ne
valla bende
Bizim de var bi kış anımız ama evde değil...Arabamızda...
delüü ya kız öle denırmı ben anama kocamla yemege gidiom dedım oda telefondaokuzzzzzzz bıde dudagım morarmıstı onun yusunden annemde dıokı senın alt dudagın nıye sısmmiş esraaaaaaa esso...... kızıama o benım kocam dedım utanarak ıyı gır koynuna demesmı 2 gun küsmüştuk kadının suratına bakamadım
Bizim de var bi kış anımız ama evde değil...Arabamızda...
delüü ya kız öle denırmı ben anama kocamla yemege gidiom dedım oda telefonda
terbisizzzzz dedi kapadı telefonu heheheh
anlat anlat anlat haydi kuzu haydi kuzu haydii tam zamanı tam zamanı simdiiiiii
ooooooooooooooooooooooo araba fantezisi hehheheehehehe bak o daha ıyı ay krız geldı banaaaaaaaa
ayy bizim çok anı var üniv.den kaçıp ona mersine giderdim hepoda işi kırar okudugum şehre gelirdi sonra anamları görmez onu görür dönerdim kaç dersten devamsızlıktan kaldım onun yüzünden üniv. balosuna bile gitmemiştim oraya gideceğine yanıma gel diye tutturmuştu ( niyet başka tabi erkekler var süslenip gidilecek asıl neden bu ) bende ona gitmiştim unutulmaz anılardan bi tanesi oldu zaten iyiki gitmişim düğüne kadar nasıl durduk biz bilmiyorum
delüü ya kız öle denırmı ben anama kocamla yemege gidiom dedım oda telefonda
terbisizzzzz dedi kapadı telefonu heheheh
anlat anlat anlat haydi kuzu haydi kuzu haydii tam zamanı tam zamanı simdiiiiii
ayy bizim çok anı var üniv.den kaçıp ona mersine giderdim hepoda işi kırar okudugum şehre gelirdi sonra anamları görmez onu görür dönerdim kaç dersten devamsızlıktan kaldım onun yüzünden üniv. balosuna bile gitmemiştim oraya gideceğine yanıma gel diye tutturmuştu ( niyet başka tabi erkekler var süslenip gidilecek asıl neden bu ) bende ona gitmiştim unutulmaz anılardan bi tanesi oldu zaten iyiki gitmişim düğüne kadar nasıl durduk biz bilmiyorum
Kız ben bizim hikayeleri anlatsam kapatırlar burayı...
İlk evlendiğimiz sene 15 gün annemin evine gittik, izmire..
Arada canım çekiyo herife sokuluyom ben..Adam kaçıyo sürekli..Bi kere evde başbaşa kaldık annem işte, kardeşim de dışarı çktı..Ben gene yanaşıyom,olmaz annenin evinde yapamam ben diyo...Evde yaparız diyo..
Benim cevap da hazır ama ha...
Anamın evi namuslu kadın evi bizim ev, genel... mi diye ?...
Adam şok olmuştu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?