2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yok bacım yok...Araba olayını anlatmayayım..Şöyle ki, sonunda polis bastı bizi... Pek hoş bi anı değildi..

catlıcammmmm ayy karnım agrıdı genel ev hehehehe ayy kuzu sen cok yasa

öyle bır fıkra vardı hehehehehehehe ayrıca kuzucummm senın herif hamıleyken degılde sankı daha oncedende cekıngenmıs ahhh keske benımkıde ole olsa orangutan sey

ben de zatii fıkradan öğrendiydim kız...
ama herifim bilmiyordu garibim..
O öyledir, bizde misafir varken,biz misafirlikteyken, haftada 4 ten fazla yapmak yasak...şimdi bebe var diye de yasak..
Eskiyormuş....

1 akrabanın dugunune gıtsem ıkı gun kesın kuserdık
yok küsmüyoduda tavır yapıyodu gitme diyip duruyodu ucunda o olmasa baloyada giderdimde onu görcem diye gitmemiştim
Yok bacım yok...Araba olayını anlatmayayım..Şöyle ki, sonunda polis bastı bizi... Pek hoş bi anı değildi..
ooooo baya ateşli geçmiş o zaman anlaşıldı
azgınnnn karılar yaaa :)

hehe efet ama güzel anılar yaw sanki sizin yokmu gökyüzüüüüüüüü saklama bakim:)

bunları adamlar yazsa derız ki ayyyyyyy ne terbiyesizsiniz
aranızda bunlarımı konusuyosunuz bi daha girmiceksin buraya
heheheheh ayy biz cok fenayız yaa

ben de zatii fıkradan öğrendiydim kız...
ama herifim bilmiyordu garibim..
O öyledir, bizde misafir varken,biz misafirlikteyken, haftada 4 ten fazla yapmak yasak...şimdi bebe var diye de yasak..
Eskiyormuş....

uzun zaman ayrı kaldınızmı hiç? o zamanda mı yasakları çiğner sanırım ya biz o kotayı bi günde dolduruyoz ( baya bi görüşemediğimiz zamanlar oluyo )

uzun zaman ayrı kaldınızmı hiç? o zamanda mı yasakları çiğner sanırım ya biz o kotayı bi günde dolduruyoz ( baya bi görüşemediğimiz zamanlar oluyo )

En fazla 15 gün...O da hergün telefonda seni çok özledimlerle geçiyoo...
Gerçi hep ben özlüyom,adam rahat ediyo, annen özlemiştir biraz daha kal diyor da...Kalmıyorum..

bende ayın 10 unda kavuscam annemeeeeeeee bıde 1 ay ızın 15 gunde hakkrıde kullanmadıgı vardı yılbasınada ordayız

ilk evlendiginiz zaman evde bira falan icdinizmi
biz icdik oda 1 kere sadece yazın tatilde baa gezdık iiçdik eglendık ama

yok bacım ben ıckının tadını bılmem kı hıc ıcmedım esımde bekarken 2 yada 3 kere ordu evınde ıctım dıo da bılemıom ama yok sıgarası bıle yok

Son düzenleme:

Benim herifim barmen...
İçkinin her türlüsü bulunur evde..İyi bişey değil ama...
Sen evlenince evde içtiniz mi diyon, benim adam imza atamam içmezsem diye, içip de imza attıydı...

bizde içmedik içki hiç içmedim ben, evlilik yıldönümünde bi kere şarap alalım dedim de kızmıştı oda pek içmez bekarken içmiş bi kaç kez, bide bi kere terketmiştim onu o zaman baya içmiş sonradan öğrendim tabi

bende en son hakkarıdeydı ıcmıs benı aradı sussun lan dıo askıma sarkı yoluom sarkıda kıvırcık ali gulum sonra buna bır bagırdım gerızekalı dıe 1 hafta konusmaadım o oldu aklı sıra adamlık yapyo 2 bırayla yıkılmıs

Yazık kız adama...
Hiç terketmedim ben herifimi...Ev aldık yeni,tapuyu benim üzerime yaptık..Arkadaşım diyo niye bunun adına yapıyon, bak boşar evi alır kaçar..
Ben onun evi alıp kaçmasına yanmam da, üstüne para versem boşamaz o beni diyecek kadar emindir ondan ayrılmayacağıma..
Çok evhamlıyımdır ben, bazen sabaha karşı 5 te falan gelir, gözüme uyku girmez, beklerim..Korkmam yalnızım diye, ama gece gece eşimin başına bi iş gelir diye çok korkarım..Yasin falan okurum..Hayırlısıyla sağ salim gelsin diye...

içmedim ama bi kere dayımlarda yalnışlıkla tadına bakmış bulundum babam su istemişti ( onlar rakı şişesine su koyarlar dolaba ) bende yine su sandım götürmeden bi bardak içim dedim ağzıma almamla tükürmem bir oldu tadı da pis yaw nası içerler alışık olana kötü gelmiyodur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…