Kız ben bizim hikayeleri anlatsam kapatırlar burayı...
İlk evlendiğimiz sene 15 gün annemin evine gittik, izmire..
Arada canım çekiyo herife sokuluyom ben..Adam kaçıyo sürekli..Bi kere evde başbaşa kaldık annem işte, kardeşim de dışarı çktı..Ben gene yanaşıyom,olmaz annenin evinde yapamam ben diyo...Evde yaparız diyo..
Benim cevap da hazır ama ha...
Anamın evi namuslu kadın evi bizim ev, genel... mi diye ?...
Adam şok olmuştu...
Yok bacım yok...Araba olayını anlatmayayım..Şöyle ki, sonunda polis bastı bizi...Pek hoş bi anı değildi..
öyle bır fıkra vardı hehehehehehehe ayrıca kuzucummm senın herif hamıleyken degılde sankı daha oncedende cekıngenmıs ahhh keske benımkıde ole olsa orangutan sey
öyle bır fıkra vardı hehehehehehehe ayrıca kuzucummm senın herif hamıleyken degılde sankı daha oncedende cekıngenmıs ahhh keske benımkıde ole olsa orangutan sey
yok küsmüyoduda tavır yapıyodu gitme diyip duruyodu ucunda o olmasa baloyada giderdimde onu görcem diye gitmemiştim1 akrabanın dugunune gıtsem ıkı gun kesın kuserdık
ooooo baya ateşli geçmiş o zaman anlaşıldıYok bacım yok...Araba olayını anlatmayayım..Şöyle ki, sonunda polis bastı bizi...Pek hoş bi anı değildi..
azgınnnn karılar yaaa :)
ben de zatii fıkradan öğrendiydim kız...
ama herifim bilmiyordu garibim..
O öyledir, bizde misafir varken,biz misafirlikteyken, haftada 4 ten fazla yapmak yasak...şimdi bebe var diye de yasak..
Eskiyormuş....
uzun zaman ayrı kaldınızmı hiç? o zamanda mı yasakları çiğner sanırım ya biz o kotayı bi günde dolduruyoz ( baya bi görüşemediğimiz zamanlar oluyo )
En fazla 15 gün...O da hergün telefonda seni çok özledimlerle geçiyoo...
Gerçi hep ben özlüyom,adam rahat ediyo, annen özlemiştir biraz daha kal diyor da...Kalmıyorum..
bende ayın 10 unda kavuscam annemeeeeeeee bıde 1 ay ızın 15 gunde hakkrıde kullanmadıgı vardı yılbasınada ordayız
ilk evlendiginiz zaman evde bira falan icdinizmi
biz icdik oda 1 kere sadece yazın tatilde baa gezdık iiçdik eglendık ama
bizde içmedik içki hiç içmedim ben, evlilik yıldönümünde bi kere şarap alalım dedim de kızmıştıoda pek içmez bekarken içmiş bi kaç kez, bide bi kere terketmiştim onu o zaman baya içmiş sonradan öğrendim tabi
kız gunah ya ne bılm hem saglık acısından hep haram ama yınecde kendı fıkrımı soluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?