Yazık kız adama...
Hiç terketmedim ben herifimi...Ev aldık yeni,tapuyu benim üzerime yaptık..Arkadaşım diyo niye bunun adına yapıyon, bak boşar evi alır kaçar..
Ben onun evi alıp kaçmasına yanmam da, üstüne para versem boşamaz o beni diyecek kadar emindir ondan ayrılmayacağıma..
Çok evhamlıyımdır ben, bazen sabaha karşı 5 te falan gelir, gözüme uyku girmez, beklerim..Korkmam yalnızım diye, ama gece gece eşimin başına bi iş gelir diye çok korkarım..Yasin falan okurum..Hayırlısıyla sağ salim gelsin diye...
bende en son hakkarıdeydı ıcmıs benı aradı sussun lan dıo askıma sarkı yoluom sarkıda kıvırcık ali gulum sonra buna bır bagırdım gerızekalı dıe 1 hafta konusmaadım o oldu aklı sıra adamlık yapyo 2 bırayla yıkılmıs
Yazık kız adama...
Hiç terketmedim ben herifimi...Ev aldık yeni,tapuyu benim üzerime yaptık..Arkadaşım diyo niye bunun adına yapıyon, bak boşar evi alır kaçar..
Ben onun evi alıp kaçmasına yanmam da, üstüne para versem boşamaz o beni diyecek kadar emindir ondan ayrılmayacağıma..
Çok evhamlıyımdır ben, bazen sabaha karşı 5 te falan gelir, gözüme uyku girmez, beklerim..Korkmam yalnızım diye, ama gece gece eşimin başına bi iş gelir diye çok korkarım..Yasin falan okurum..Hayırlısıyla sağ salim gelsin diye...
gulmek ıyı degıldır derler bak sımdı aglıcam benımde aklıma bakın anlatım kızlar hakkrıde bu goreve cıkınca 1 ay gelmes bır gun 2 yıl evvel ramazan ayı bır dua okudum arkasında dıokı acıklaması herkım bu duayı okursa kım adı na o kısıye o 24 sa korur dıo benımkı askerı aracla gecerken uzaktan kumandalı mayın patlatmıslar bıde benımkı dagda merkesde bıle degıl duyarsınız hantepe karakolu yada tütünlu hep oaralardaydı sonra allahtan mayın yarım patlamıs sadece askerı aracın camı patlamıs
gulmek ıyı degıldır derler bak sımdı aglıcam benımde aklıma bakın anlatım kızlar hakkrıde bu goreve cıkınca 1 ay gelmes bır gun 2 yıl evvel ramazan ayı bır dua okudum arkasında dıokı acıklaması herkım bu duayı okursa kım adı na o kısıye o 24 sa korur dıo benımkı askerı aracla gecerken uzaktan kumandalı mayın patlatmıslar bıde benımkı dagda merkesde bıle degıl duyarsınız hantepe karakolu yada tütünlu hep oaralardaydı sonra allahtan mayın yarım patlamıs sadece askerı aracın camı patlamıs
alışık olmayınca çabuk çarpmış demek yazık kız
napim sinir etmişti beni yine boşanma davası açıyorum deyip telefonu kapattım sonrada herşeyin bittiğine dair bi not yazıp annemlere gittim bütün gece ağlamış aramadı o gün tabi ben daha çok sinir oldum kesin bitti dedim sonraki gün almaya geldi yüzünden düşen bin parça gözleri kızarmış ( sanki ben çok iyiyim bütün gece gözüme uyku girmedi zırlayıp durdum ) gelmiycem boşuna gelmişsin dedim gelene kadar otururum burda gitmem dedi oda sonra annem araya girdi çocukluk etme filan diye oda özür diledi de geçti biraz sinirim koymuştum kafaya yoksa ayrılmayı, ayrılsamda onsuz ölürdüm heralde ama pis bi inadım var benim napimbende o gelmeden uyumam oda uykusu yoksa bile benim uykum geldiğinde gelir beni uyutur öyle gider, ablamlar bizdeyken ben bizim bebeği uyutimde gelim demişti geçen sordum bende ( sadece denemek için) ev alırsak kimin olacak diye evde arabada senin olsun sen olmadıktan sonra napim malı mülkü diyor bende güldüm bende istemem zaten tek sen ol yeter bana dedim
Allah korusun ya...
Ben zaten derdim hep, bi askerle, bi polisle, bi de kamu personeliyle evlenmem diye...Evlenmedim de...
Asker eşi olmak çok zor iş.Allah sabır versin..
evet gayet normal bende dün yaptırdım 1.1 mm çok iyi dedi.2.5 ve üzeri riskliymiş merak etme çok çok iyiselam kızlarrrr gördüğüm kadarıyla kuzu geri dönmüş cok sevindim bebeği hoplamışda gözün aydın :))))
bende bugün gittim doktora allahım benim doktor tek kelime konusmuyor bu sefer elime ultrason fotosu bile vermedi ya catlicam sinirdem
cuma günü cıkacak tahlil sonucu peki bilgisi olan var mı 11. hafta için ense kalinliği 1.5 mm cıktı normal mi. Allah ım sen bana hayır haberler almayı nasip et.
yani doktora gidip böyle tırıs tırıs donmek cok sinir ya
saol bacım ALLAH razı olsun gercekten cok zor ya öle bıseykı sehıt haberı dıolar elın yuregınde bıde bakıon hakkrı kesın gıttı dıon baska bırı cıkyo sehıt olarak oh dıyon boyle bır ıgrenc psikolojisi var ıste
Aynen canım ya..Allah ağzımızın tadını bozmasın,hiç ayırmasın yuvamızdan..Kocalarımızı da başımızdan eksik etmesin..
Ben kardeşlerim askerdeyken hiç asker şehit haberi izleyemezdim..Çok iyi anlayabiliyorum seni..Hala da seyrederken ağlarım..Çok zor çok, hele ki akrabanın başına geldi mi daha da zor...Allah korusun...duasız uğurlama adamını..Allaha emanet..Ben bara giderken bile duayla uğurlarım...
ayyyyyyyy yollamammı o benım hayattakı tek tutunagım
amin canım aminAynen canım ya..Allah ağzımızın tadını bozmasın,hiç ayırmasın yuvamızdan..Kocalarımızı da başımızdan eksik etmesin..
en iyi ben bilirim o duyguyusaol bacım ALLAH razı olsun gercekten cok zor ya öle bıseykı sehıt haberı dıolar elın yuregınde bıde bakıon hakkrı kesın gıttı dıon baska bırı cıkyo sehıt olarak oh dıyon boyle bır ıgrenc psikolojisi var ıste
ya bu dr nıe bana yapmıcam dedı ıkılı test ama herkes yaptryo yasım 22 benım kucukmuyum yaaaaaaaa
ya bu dr nıe bana yapmıcam dedı ıkılı test ama herkes yaptryo yasım 22 benım kucukmuyum yaaaaaaaa
of of neler neler kaçırmısım be yawwwwwkopmusuzzzzzzzzzz cop cop cop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?