2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gulmek ıyı degıldır derler bak sımdı aglıcam benımde aklıma bakın anlatım kızlar hakkrıde bu goreve cıkınca 1 ay gelmes bır gun 2 yıl evvel ramazan ayı bır dua okudum arkasında dıokı acıklaması herkım bu duayı okursa kım adı na o kısıye o 24 sa korur dıo benımkı askerı aracla gecerken uzaktan kumandalı mayın patlatmıslar bıde benımkı dagda merkesde bıle degıl duyarsınız hantepe karakolu yada tütünlu hep oaralardaydı sonra allahtan mayın yarım patlamıs sadece askerı aracın camı patlamıs

alışık olmayınca çabuk çarpmış demek yazık kız

napim sinir etmişti beni yine boşanma davası açıyorum deyip telefonu kapattım sonrada herşeyin bittiğine dair bi not yazıp annemlere gittim bütün gece ağlamış aramadı o gün tabi ben daha çok sinir oldum kesin bitti dedim sonraki gün almaya geldi yüzünden düşen bin parça gözleri kızarmış ( sanki ben çok iyiyim bütün gece gözüme uyku girmedi zırlayıp durdum ) gelmiycem boşuna gelmişsin dedim gelene kadar otururum burda gitmem dedi oda sonra annem araya girdi çocukluk etme filan diye oda özür diledi de geçti biraz sinirim koymuştum kafaya yoksa ayrılmayı, ayrılsamda onsuz ölürdüm heralde ama pis bi inadım var benim napim bende o gelmeden uyumam oda uykusu yoksa bile benim uykum geldiğinde gelir beni uyutur öyle gider, ablamlar bizdeyken ben bizim bebeği uyutimde gelim demişti geçen sordum bende ( sadece denemek için) ev alırsak kimin olacak diye evde arabada senin olsun sen olmadıktan sonra napim malı mülkü diyor bende güldüm bende istemem zaten tek sen ol yeter bana dedim

Allah korusun ya...
Ben zaten derdim hep, bi askerle, bi polisle, bi de kamu personeliyle evlenmem diye...Evlenmedim de...
Asker eşi olmak çok zor iş.Allah sabır versin..

ayy Allah korumuş ya, zaten ,işleri tehlikeli Allah göstermesin ...

Aynen canım ya..Allah ağzımızın tadını bozmasın,hiç ayırmasın yuvamızdan..Kocalarımızı da başımızdan eksik etmesin..

Allah korusun ya...
Ben zaten derdim hep, bi askerle, bi polisle, bi de kamu personeliyle evlenmem diye...Evlenmedim de...
Asker eşi olmak çok zor iş.Allah sabır versin..

saol bacım ALLAH razı olsun gercekten cok zor ya öle bıseykı sehıt haberı dıolar elın yuregınde bıde bakıon hakkrı kesın gıttı dıon baska bırı cıkyo sehıt olarak oh dıyon boyle bır ıgrenc psikolojisi var ıste

evet gayet normal bende dün yaptırdım 1.1 mm çok iyi dedi.2.5 ve üzeri riskliymiş merak etme çok çok iyi

Ben kardeşlerim askerdeyken hiç asker şehit haberi izleyemezdim..Çok iyi anlayabiliyorum seni..Hala da seyrederken ağlarım..Çok zor çok, hele ki akrabanın başına geldi mi daha da zor...Allah korusun...duasız uğurlama adamını..Allaha emanet..Ben bara giderken bile duayla uğurlarım...

ayyyyyyyy yollamammı o benım hayattakı tek tutunagım

Aynen canım ya..Allah ağzımızın tadını bozmasın,hiç ayırmasın yuvamızdan..Kocalarımızı da başımızdan eksik etmesin..
amin canım amin
en iyi ben bilirim o duyguyu
ya bu dr nıe bana yapmıcam dedı ıkılı test ama herkes yaptryo yasım 22 benım kucukmuyum yaaaaaaaa

başka bi doktora görünsen olmazmı o yapar belki

kocaminkuzusuyum yaren0144 channel comely_08 mınıkeller mihribann 35cancel35 Erendiz Hilmi_ve_Fatma+ EGE04+ Yakamozzz33
11 üye 3 misafir 14 kişi konu okuyor, ama herkes yoğun herhalde..Çalışan kızlar kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…