kafayı yedımmmmmmmmmmmmmmmm
yakamoz adam ne yaptı da seni bu kadar sinirletti? :)
Ben bu kadar oynakken bu bebe nasıl bu kadar uykucu olabiliyo, ona da aklım fikrim ermiyo...
Akşam gene dürttürcem...Kalksın bana da el sallasın sıpa...
Babasına el sallıyo, sanki herif onun içi kusuyo böğürüyo...Adam onun için 2 dakka uğraştı, 3 aydır ben uğraşıyom bi el salla bari, bi öpücük gönder ultrasondan demi ama...
arkadaşlar sağolun sizleri tanımak güzeldi ama ben bu kadar kötü durumdayken bana tek cevap veren seydama teşekkür ederim ben ikili testden geldim yarına kaldı sonuç kimse üstüne alınmasın ama gecenin 3 de biraz moral olsun diye sizinle paylaştım herşeyimi neyse herşey gönlünüzce olsun
arkadaşlar ne zamandır girmiyodum ama bugün size ihtiyacım vardı bugün 12 haftam bitti yarın ikili testim var ama çok korkuyorum bu korkular beni ne hale getircek doğuma kadar bilmiyorum gece uykum vardı yatmaya geldim sonra yarını düşündüm ve ağlamaya başladım 2 tane sorun yaşadım allahım 3 den koru beni bunu sağlıkla elime almayı nasip et benimkinide tüm annelerinde bebişlerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin saat 3 ama gözümü kapatsam yine aynı şeyleri düşüneceğim o yüzden yatmaya bile korkuyorum allahım bana dayanma gücü ver evde yatmaktan patladım sorun düşünmekten depresyona girdimlütfen dua edelim hep birbirimizee duaya ihtiyacımız var
sevinirler sevinirler kına yakar onlarhiçkimsenin huzurunuzu bozmasına izin verme, boşansan sevinecekler belki de. Allah ağzımızın tadını bozmasın, böyle kendini bilmezlere de izin vermesin...
kocamınkuzusuyum maşşallah bir elde bin marifet :)
:))))) bence de uğraş bile değil onlarınki :)
benim sorunum tamamıyla pskolojik ve ben destek bulmak için burdayım ama malesef neyse siz bana takamayın allaha emanet olun ben açar sizlerin yazdıklarını okurum ama kolay kolay artık bişey yazmam allaha emanet sizlerde bebişlerinizde
Ne yapayım bacım,alışkanlık..Muhasebe bürosunda çalışanlar anlar beni...Bi sürü mükellefin işini yapmaya uğraşırken pratiklik kazanıyo insan zamanla..
seni anlayabiliyorum, aynı durumdayım çünkü. çok fazla iştirak edemememin sebebi de bu zaten, sana hayranım bu konuda, ben de zamanla seni kadar pratik olurum inşallah :)
Böyle düşünme.Ben buraya ilk yazdığımda bana hiç kimse yazmadı...
Yavaş yavaş birbirimizi tanıyoruz, hepimiz de birbirimize destek olmak için hazırız..Bence yazmalısın, kafanı dağıtırsın..Hem de tanışmış oluruz..Gece yazmışsın ya, onu bence çoğu arkadaş görmemiştir..Gelince de geçmişi okumamışlardır..Yoksa mutlaka herkes cevap yazardı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?