2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yakamoz adam ne yaptı da seni bu kadar sinirletti? :)

kardeşi yüzünden tartışmıştık canım kardeşi dengesiz dengesiz mesajlar yazmıştı bana hiç sebep yokken neymiş annesini aramıyomuşum aramıyosam annen söylesin sana ne oluyo yani karı gibi laf yetiştiriyosun eşimde sesini çıkarmadı hiç kardeşine bende ağzıma geleni söyledim üstüne abiside arayıp benim için olur olmaz konuşmuş nasıl bi kızla evlendin bize layık değil annemlere laf söylüyo diye, oda sadece dinledi ne bana bişy söyledi ne abisine bende delirdim tabi sonrada annemlerlede aram bozuk seninlede hiç yok yere diyor bende kardeşlerinin ağzına bakan bi adamla işim olmaz dedim ne zaman adam gibi davranırsan o zaman gelirim konuşurum seninle dedim sonra tartıştık tartışma uzadı filan bende baktım olmuyo boşanıyorum seninde kardeşlerininde kahrını çekemem dedim kapattım telefonu meğer kardeşiyle konuşmuş ama bana söylememiş sonra abisinin karısı anlattı söyleseydi oda öyle olmuştu işte

Niye olacak kız, bi yandan beyan kestiriyom, bi yandan burada yazışıyom, bi yandan telefonlar çalıyo, bi yandan hastaneye gideceğim kontrole..
Bi yandan kusuyom, bi yandan öğürüyom, bi yandan müzik ankara havaları çalıyo, ona etişip oynayasım var...
Ne yapacağımı şaşırdım..Ayın son günü..Benim uğraştığım şeylere bak...

arkadaşlar sağolun sizleri tanımak güzeldi ama ben bu kadar kötü durumdayken bana tek cevap veren seydama teşekkür ederim ben ikili testden geldim yarına kaldı sonuç kimse üstüne alınmasın ama gecenin 3 de biraz moral olsun diye sizinle paylaştım herşeyimi neyse herşey gönlünüzce olsun

Ben bu kadar oynakken bu bebe nasıl bu kadar uykucu olabiliyo, ona da aklım fikrim ermiyo...
Akşam gene dürttürcem...Kalksın bana da el sallasın sıpa...
Babasına el sallıyo, sanki herif onun içi kusuyo böğürüyo...Adam onun için 2 dakka uğraştı, 3 aydır ben uğraşıyom bi el salla bari, bi öpücük gönder ultrasondan demi ama...

:))))) bence de uğraş bile değil onlarınki :)

Canım ne oldu ki,test sonucun mu kötü çıktı...Sonuç yarına kaldı demişsin, inşallah önemli bişey yoktur..Canım çoğumuz hafta sonu falan olmuyoruz..3 gündür ben de giremedim.Dün doktora gittim bütün arkadaşlar merak etti, seni de herkes merak eder,etmez mi hiç..Sadece yazdıklarını görmemiştir kimse..Konu ilerleyince geçmiş okunmuyor..Ben geliyorum 50-60 sayfa geçmiş oluyor mesela, yazıyorum geçmişi okumadım kötü bişey yoktur umarım diye..
Sorun neydi ki..

benim sorunum tamamıyla pskolojik ve ben destek bulmak için burdayım ama malesef neyse siz bana takamayın allaha emanet olun ben açar sizlerin yazdıklarını okurum ama kolay kolay artık bişey yazmam allaha emanet sizlerde bebişlerinizde

Böyle düşünme.Ben buraya ilk yazdığımda bana hiç kimse yazmadı...
Yavaş yavaş birbirimizi tanıyoruz, hepimiz de birbirimize destek olmak için hazırız..Bence yazmalısın, kafanı dağıtırsın..Hem de tanışmış oluruz..Gece yazmışsın ya, onu bence çoğu arkadaş görmemiştir..Gelince de geçmişi okumamışlardır..Yoksa mutlaka herkes cevap yazardı canım..

Ne yapayım bacım,alışkanlık..Muhasebe bürosunda çalışanlar anlar beni...Bi sürü mükellefin işini yapmaya uğraşırken pratiklik kazanıyo insan zamanla..

seni anlayabiliyorum, aynı durumdayım çünkü. çok fazla iştirak edemememin sebebi de bu zaten, sana hayranım bu konuda, ben de zamanla seni kadar pratik olurum inşallah :)

kesinlikle arkadaşıma katılıyorum, zaten paylaşmak için burdayız, ve hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…