Kesinlikle katılıyorum..
benim sorunum tamamıyla pskolojik ve ben destek bulmak için burdayım ama malesef neyse siz bana takamayın allaha emanet olun ben açar sizlerin yazdıklarını okurum ama kolay kolay artık bişey yazmam allaha emanet sizlerde bebişlerinizde
kızlar bıse demek ıstemıom ama benım hıc ıyı oldumu ıstemedıler esımle ogun bebenın resmını yoladık ay one ole hıc bıseye bensemıo felan dedıler sonra aksam bı baktım esım aglıo ne oldu dedım solemedı bana laf dıen gorumcelerın bıtanesınde rahmınde kıs cıkmıs asla sevınmem hastalık hepımız ıcın ama allaha hıc bır sekılde buyuk konusmıcan gercekten ahım tutyo ya bır arada dayımın kayın valıdesı benı ısteyen oldu ısteyenlere demıskı aman ne yapacaksınız babası bıle yok allah dedım senın kızlarında babasız gelın olur kolay kolay ah vermem asla ama ıcım yan dı dedım cok agladım zaten dayım ayrıldı o salaktanda sız yemın edıom 1 hafta ya 1 hafta sonra kadının esı kalp krızı gecırdı öldu ve ıkı kızı nısanlıydı hıc evlenenı yoktu hepsı babasız evlendı onun ıcın annemler der aman canını sıkmayın sakın uzuldugu an bıle allah bıze ceza verıo benım ıcımde asla kotuluk yok kımse ıcın dusunmem hanı bır laf vaya alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste
aman bebekpoyrazı üzmeyin sakın :)
BEBEKPOYRAZ ZATEN BENİM CAN ARKADAŞIM CANIM.....
Bitane o...Hiç üzer miyiz..Allah korusun valla..
tabı tabı uzmeyın bılıonuz ımı sonunda ne olyo
ya kızlar benimde bir arkadasım var tövbe tövbe dilim demeye varmıyor ama en yakın arkadasımdı hamile kaldıgımı ögrendiğinden beri iyice tuhaflastı. ilk muaneden sonra resmen herşey yolundaymıs diyince sesi gitti. nasil yolundaymıs dedi. gecenlerde aradı, öle havadan sudan konustu bir hamilelik nasil gidiyor vs.. demek yok onun yerine bir değişiklik var mı diye sordu. yahu ne değişikliği olsun demedim tabi. cok garip hissettim kendimi. bir daha görüşmemeyi düsünüyorum.
ya kızlar benimde bir arkadasım var tövbe tövbe dilim demeye varmıyor ama en yakın arkadasımdı hamile kaldıgımı ögrendiğinden beri iyice tuhaflastı. ilk muaneden sonra resmen herşey yolundaymıs diyince sesi gitti. nasil yolundaymıs dedi. gecenlerde aradı, öle havadan sudan konustu bir hamilelik nasil gidiyor vs.. demek yok onun yerine bir değişiklik var mı diye sordu. yahu ne değişikliği olsun demedim tabi. cok garip hissettim kendimi. bir daha görüşmemeyi düsünüyorum.
cocugu felanmı olmuyor acaba kımsenın ıcını bılemessın bıde seyde oluyor bazen senı cok seven bır arkadasın olunca sankı cocugun olunca ondan uzaklasacakmıs gibi hıssedıolarr
hıc alakası yok bacım sevınır ya ne demek bır can gelıo sonucta
Hem bana doktorum neler neler dedi bi bilsen, % 90 düşük dedi..Miyom var.pko var..
5 yıldır çocuğum olmuyor..
O kadar çok korkuyorum ki bişey olacak diye..
ama Allaha emanet ettim, inşallah bişey olmaz.3 ay oldu düşmez inşallah artık..
Senin de başına kötü şeyler gelmiş, demek değildir ki bu bebek iyi olmayacak..İnşallah 2 li testin çok güzel çıkar da için ferahlar..Sevinçli haberlerini yazarsın,hepimiz seviniriz..
ya kızlar benimde bir arkadasım var tövbe tövbe dilim demeye varmıyor ama en yakın arkadasımdı hamile kaldıgımı ögrendiğinden beri iyice tuhaflastı. Ilk muaneden sonra resmen herşey yolundaymıs diyince sesi gitti. Nasil yolundaymıs dedi. Gecenlerde aradı, öle havadan sudan konustu bir hamilelik nasil gidiyor vs.. Demek yok onun yerine bir değişiklik var mı diye sordu. Yahu ne değişikliği olsun demedim tabi. Cok garip hissettim kendimi. Bir daha görüşmemeyi düsünüyorum.
kimsenin ahı kimsede kalmıyor canım ben ah etmem Allahından bulsun hepsikızlar bıse demek ıstemıom ama benım hıc ıyı oldumu ıstemedıler esımle ogun bebenın resmını yoladık ay one ole hıc bıseye bensemıo felan dedıler sonra aksam bı baktım esım aglıo ne oldu dedım solemedı bana laf dıen gorumcelerın bıtanesınde rahmınde kıs cıkmıs asla sevınmem hastalık hepımız ıcın ama allaha hıc bır sekılde buyuk konusmıcan gercekten ahım tutyo ya bır arada dayımın kayın valıdesı benı ısteyen oldu ısteyenlere demıskı aman ne yapacaksınız babası bıle yok allah dedım senın kızlarında babasız gelın olur kolay kolay ah vermem asla ama ıcım yan dı dedım cok agladım zaten dayım ayrıldı o salaktanda sız yemın edıom 1 hafta ya 1 hafta sonra kadının esı kalp krızı gecırdı öldu ve ıkı kızı nısanlıydı hıc evlenenı yoktu hepsı babasız evlendı onun ıcın annemler der aman canını sıkmayın sakın uzuldugu an bıle allah bıze ceza verıo benım ıcımde asla kotuluk yok kımse ıcın dusunmem hanı bır laf vaya alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste
canım onları taksam biz boşanmıştıkonun ıcın dıycegım su yakamoz asla takma rabbım kalbını bılıosa kulu bılmıs bılmemıs asla takmıom artık aklım basıma geldı
kızlar ay nasıl aglıom atv yı acın bırazdan suan reklama gırdıde ılk evlılıgını 14 ıkınıc evlılıgını 16 yasında yapmıs 1 bebegı var 1 yasında annesyle kalıo kız adanadan gelmıs evde 11 yasında bır kardesı ve annesıyle tek gozlu bır odada kalıomus ya ay nasıl agladım ve eve ekmek parası getırmek ıcın konsımatrıslık yapmıs ay fena oldum kocanın bırı esrarcı bırıde kumarcıymıs bırakmıslar kızı tabı hoca nıkahıyla evlılık bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?