2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle katılıyorum..

kızlar bıse demek ıstemıom ama benım hıc ıyı oldumu ıstemedıler esımle ogun bebenın resmını yoladık ay one ole hıc bıseye bensemıo felan dedıler sonra aksam bı baktım esım aglıo ne oldu dedım solemedı bana laf dıen gorumcelerın bıtanesınde rahmınde kıs cıkmıs asla sevınmem hastalık hepımız ıcın ama allaha hıc bır sekılde buyuk konusmıcan gercekten ahım tutyo ya bır arada dayımın kayın valıdesı benı ısteyen oldu ısteyenlere demıskı aman ne yapacaksınız babası bıle yok allah dedım senın kızlarında babasız gelın olur kolay kolay ah vermem asla ama ıcım yan dı dedım cok agladım zaten dayım ayrıldı o salaktanda sız yemın edıom 1 hafta ya 1 hafta sonra kadının esı kalp krızı gecırdı öldu ve ıkı kızı nısanlıydı hıc evlenenı yoktu hepsı babasız evlendı onun ıcın annemler der aman canını sıkmayın sakın uzuldugu an bıle allah bıze ceza verıo benım ıcımde asla kotuluk yok kımse ıcın dusunmem hanı bır laf vaya alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste

Hem bana doktorum neler neler dedi bi bilsen, % 90 düşük dedi..Miyom var.pko var..
5 yıldır çocuğum olmuyor..
O kadar çok korkuyorum ki bişey olacak diye..
ama Allaha emanet ettim, inşallah bişey olmaz.3 ay oldu düşmez inşallah artık..
Senin de başına kötü şeyler gelmiş, demek değildir ki bu bebek iyi olmayacak..İnşallah 2 li testin çok güzel çıkar da için ferahlar..Sevinçli haberlerini yazarsın,hepimiz seviniriz..

onun ıcın dıycegım su yakamoz asla takma rabbım kalbını bılıosa kulu bılmıs bılmemıs asla takmıom artık aklım basıma geldı

ya kızlar benimde bir arkadasım var tövbe tövbe dilim demeye varmıyor ama en yakın arkadasımdı hamile kaldıgımı ögrendiğinden beri iyice tuhaflastı. ilk muaneden sonra resmen herşey yolundaymıs diyince sesi gitti. nasil yolundaymıs dedi. gecenlerde aradı, öle havadan sudan konustu bir hamilelik nasil gidiyor vs.. demek yok onun yerine bir değişiklik var mı diye sordu. yahu ne değişikliği olsun demedim tabi. cok garip hissettim kendimi. bir daha görüşmemeyi düsünüyorum.

kızlar ay nasıl aglıom atv yı acın bırazdan suan reklama gırdıde ılk evlılıgını 14 ıkınıc evlılıgını 16 yasında yapmıs 1 bebegı var 1 yasında annesyle kalıo kız adanadan gelmıs evde 11 yasında bır kardesı ve annesıyle tek gozlu bır odada kalıomus ya ay nasıl agladım ve eve ekmek parası getırmek ıcın konsımatrıslık yapmıs ay fena oldum kocanın bırı esrarcı bırıde kumarcıymıs bırakmıslar kızı tabı hoca nıkahıyla evlılık bu

Son düzenleme:

ay nedemekmıs o oyle bunun altında ben olsam aklıma hersey gelır hayrola yanı

cocugu felanmı olmuyor acaba kımsenın ıcını bılemessın bıde seyde oluyor bazen senı cok seven bır arkadasın olunca sankı cocugun olunca ondan uzaklasacakmıs gibi hıssedıolarr

Benim bi arkadaşım da ben evlendiğimde aynı şekilde davranmıştı..Ben salak anlamamıştım..sonra duydum ki etrafa ileri geri benim hakkımda konuşmaya başlamış..Görüşmeyi kesmiştim...Bazı insanları anlamak mümkün olmuyor..Senin en güzel haberine sevineceğine,neler neler düşünüyorlar..

kuzuuuuuuuuuuuuuuu sana bısı sorcam sen cok zor bulmussun ya bebişi bi yerden fayda felan mı buldun?( ya bnm de bı ark var baska sehırde 2 seneden berı onlarda ugrasıyorlarda bı ılacı varsa dedım)

canım aynı olay benimde başıma geldi.hatta dostum dediğim arkadaşım,eşimle tanışmamıza vesile oldu.3 ay içindede evlendik.kız ne evlendiğime sevindi.tebrik etti.nede hemile olduğuma sevindi.çok nadir görüşüyorum artık kendisiyle.uzak durmak lazım.

kimsenin ahı kimsede kalmıyor canım ben ah etmem Allahından bulsun hepsi
onun ıcın dıycegım su yakamoz asla takma rabbım kalbını bılıosa kulu bılmıs bılmemıs asla takmıom artık aklım basıma geldı
canım onları taksam biz boşanmıştık işleri gçleri huzur bozmak uzak duruyorum bende boşveriyorum

bazılarının böyle çekememezlik ruhunda oluyor benim 10 yıldır görüştüğüm bi arkadaşım vardı sırf bu yüzden kestim görüşmeyi ben temiz kalpliyimdir iyiye yorarım herşeyi herkesi kendim gibi sanıyorum çoğu zaman, oda böyle benim kötü anlarımdan mutlu olur ne zaman kötü bişy söylesem üzüldüğümü ağladıgımı görse ayy canım takma der ama bi yandan da güler dalga geçerdi samimiyetine veriyodum yoksa söyletmem zaten sonra baktım yok yazın bi ara benim yine moralim bozuk görümcelerin yaptıklarından bahsediyorum ağlıyorum filan yine tuhaf bi gülümseme var suratında ben yalnış anlıyorum dedim heralde, düğün borçlarından bahsettim o ayda kredi kartını ödemezsek işleme konuşacak ödiycek zerre kadar para kalmamış onunda bankada 6 bin filan parası var biliyorum hiç kimseden borç isteyemem dedimki sadece ay sonuna kadar kredi kartını ödemem için borç verirmisin ay sonuna veririm zaten başka birinden isteyemem baktım kem küm...ayy benim param yokki dedi şok oldum vardı ya hani dedim haa omu hesap annemin üzerine verememkiiii demezmi annemde izin vermez dedi halbuki biliyorum bi hafta önce laf arasında söylemişti hesap kendi üzerine yok öyle bişy sonra başka bi bahane annemler bilmem ne aldı o parayla dedi baktım bahanelerin ardı arkası kesilmiyo tamam önemli değil en yakın arkadaşımsın diye söyledim zaten yoksa söylemezdim dedim,ne dese beğenirsiniz ayy sen bu hallere düşecek adammıydın her gün alışveriş yapardın evlendin şimdi kartı ödiycek para bulamıyosun iyiki evlenmemişim diyor ( ama canı gidiyo evlenmek için yüzünden anlarsın çekemediği için söylediğini) şok oldum bi insan nasıl bu kadar acımasız olabilir Allahtan gerçekten kimseye muhtaç değilim neler düşünüyomuş meğer hemde en yakınım dediğin insan ... o gece bizde kaldı uyuyamıyor huzursuzluktan vermek istemediğini bildiğimi biliyor çünkü sabahta erkenden hiçbişy söylemeden çıkmış gitmiş bi daha ne aradı ne sordu bende arayıp bi sürü laf söyledim görüşmedim bi daha öyle kalitesiz insanlara yer vermemek lazım hayatında bide bu insan 1 sene kalacak yeri yok diye bizde annemlerde kaldı bizde yiyip içti bi kere konusunu dahi açmadım okulda yemek yemeye parası olmaz ben hissettirmeden bi yerlere götürürdüm nişanlısıyla ayrıldı ben barıştırdım erkek arkadaşıyla buluşur benim adımı verirdi annesine hiç haberim yokken, annesi aradıgında ben idare ederdim gece yarısı bize gelirdi babamlar çakmasın diye binbir bahane uydururdum bunun gibi bin tane şey ...sonra aldım ağzımın payını İnsanlar nankör işte oda sonradan ne oldum budalası oldu değişti bende defettim

Son düzenleme:

neden kıskanıyor acaba?

arkadaşım izleme öyle şeyler, bebeğin de morali bozulur sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…