2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende atv izliyorum :) kadın programlarına sardım kıza yazık ama ya neler yaşamış çok kötü

kızlar atv acın hemen acıll tabı ızlemek ısteyenlere....
izledim ben onu esra dio yardım edıyım o salakda dio yok ben koca istiom
manyak bu millet
bende atv izliyorum :) kadın programlarına sardım kıza yazık ama ya neler yaşamış çok kötü

bende pasaporalayı izliom hem izliom hem oynuom cok hosuma gidio
sarkı bölumu var ya

yok bekar daha bence ondan boyle yapıyor
neyse ben cok icerledim ama bisi demeyeceğim sonucta ah eder falan ne bileyim bebegime nazar edecek herşeyden cok korkuyorum

cocugu felanmı olmuyor acaba kımsenın ıcını bılemessın bıde seyde oluyor bazen senı cok seven bır arkadasın olunca sankı cocugun olunca ondan uzaklasacakmıs gibi hıssedıolarr

hiç ya .. yahu hamile insanda nasil değişiklik olur tövbe tövbe terbiyesiz gözü götürmedi heralde..
cok bozuldum vallahi

aşkım nbr. Yaa başım çatladı acıktım simit aldırdım bi hevesle bi geldi bayat((((
acıktım yaaaaaaaaaaaaa eve gitmek istiyorummm

İyi sayılır canım be kafayı sıyırmak üzereyim. İşler fazla iyice stres oldum. Ben de eve gitmek istiyorum. Popom bacaklarım uyuştu, ayaklarım şişti.

Ayy kıyamam sana bayat simitte lastik gibi oluyor. Isır ısırabilirsen.
Isıtma ihtimalin var mı? Isıtsan süper çıtır çıtır yersin.

kızlar selaaaamm :) hepinizi özledim valla nasıl olduysa girdim işyerinden :) yazdıklarınızı okudum.
bebişleriniz de siz de iyisiniz maşallah sevindim.

gokyuzu kıyman varsa patatesli kıymalı bi yemek tarif edebilirim canım, ama canları çekmesin milletin :)

Son düzenleme:
site düzelmiş nihayet. seydama bakmak için girdim ama gelmemiş herhalde daha.
selam canim tek merak eden sen omussun cok sagolll )
canim bebegimin ense kalinligina bakti ölctü normal ama dedi bebegim 5 gün geriden geldigi icin haftaya olsaydi cok daha iyi görürdüm dedi ama cok iyi bir doktor var ben seni ona yollayim zaten anlasmali calisiyorum genelde bütün hastalarimi ona yolluyorum o baksin dedi haftaya birde ona gidicem ins bisey cikmaz cinsiyetide erkege benziyor ama hic belli olmuyor 14.haftada cok daha net söylerim dedi cikarkende cildim cok bozuldu dedim sivilce sorunum var deyince genelde kiz bebege hamile annelerde böyle oluyor dedi yani anliycan kesin bisey ögrenemeden geldim ama bebisim büyümüs gecen hafta bas ve popo uzunlugu 3,78cmdi simdi 4,87 olmus kipir kipir masallah cok mutlu oldum büyüdügünü görünce haftayada su ensesini bi ögrenirsem ins icim dahada rahat edicek iste böyle canim

ya aldıklarımız topigine resim koydum ama beceremedim kocaman oldu nasıl silecegim bide bu kanuda yardım
canim diger topige yazmistim nasil ekleyecegini ama ins anlatabimisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…