- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
izledim ben onu esra dio yardım edıyım o salakda dio yok ben koca istiomkızlar atv acın hemen acıll tabı ızlemek ısteyenlere....
bende atv izliyorum :) kadın programlarına sardım kıza yazık ama ya neler yaşamış çok kötü
cocugu felanmı olmuyor acaba kımsenın ıcını bılemessın bıde seyde oluyor bazen senı cok seven bır arkadasın olunca sankı cocugun olunca ondan uzaklasacakmıs gibi hıssedıolarr
Benim bi arkadaşım da ben evlendiğimde aynı şekilde davranmıştı..Ben salak anlamamıştım..sonra duydum ki etrafa ileri geri benim hakkımda konuşmaya başlamış..Görüşmeyi kesmiştim...Bazı insanları anlamak mümkün olmuyor..Senin en güzel haberine sevineceğine,neler neler düşünüyorlar..
aşkım nbr. Yaa başım çatladı acıktım simit aldırdım bi hevesle bi geldi bayat((((
acıktım yaaaaaaaaaaaaa eve gitmek istiyorummm
hggggggggggggggggggggg
selam canim tek merak eden sen omussun cok sagolllsite düzelmiş nihayet. seydama bakmak için girdim ama gelmemiş herhalde daha.
canim diger topige yazmistim nasil ekleyecegini ama ins anlatabimisimdirya aldıklarımız topigine resim koydum ama beceremedim kocaman oldu nasıl silecegim bide bu kanuda yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?