teyzesi gittik geldik cok sükür 1.0mm di ense kalinligi ama 5 gün kücük oldugu icin bebisim doktorum haftaya bir daha bakilsin dedi yine gidicem iste hayirlisi bakalim .... selamini artik haftaya söylerim teyzesi mesaji yeni okudum cünküyokdur canım sorun sen kalbiini ferah tut
kuş gibi gitcen kuş gibi gelcen
yigenıme selam söle
canim ben tesekkür ederim ... bazen böyle olabiliyor canim gözden kacmistir mesajin ....üzme kendini canim rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu versin insarkadaşlar sağolun sizleri tanımak güzeldi ama ben bu kadar kötü durumdayken bana tek cevap veren seydama teşekkür ederim ben ikili testden geldim yarına kaldı sonuç kimse üstüne alınmasın ama gecenin 3 de biraz moral olsun diye sizinle paylaştım herşeyimi neyse herşey gönlünüzce olsun
kuzuuuuuuuuuuuuuuu sana bısı sorcam sen cok zor bulmussun ya bebişi bi yerden fayda felan mı buldun?( ya bnm de bı ark var baska sehırde 2 seneden berı onlarda ugrasıyorlarda bı ılacı varsa dedım)
selam canim tek merak eden sen omussun cok sagolll)
canim bebegimin ense kalinligina bakti ölctü normal ama dedi bebegim 5 gün geriden geldigi icin haftaya olsaydi cok daha iyi görürdüm dedi ama cok iyi bir doktor var ben seni ona yollayim zaten anlasmali calisiyorum genelde bütün hastalarimi ona yolluyorum o baksin dedi haftaya birde ona gidicem ins bisey cikmaz cinsiyetide erkege benziyor ama hic belli olmuyor 14.haftada cok daha net söylerim dedi cikarkende cildim cok bozuldu dedim sivilce sorunum var deyince genelde kiz bebege hamile annelerde böyle oluyor dedi yani anliycan kesin bisey ögrenemeden geldim ama bebisim büyümüs gecen hafta bas ve popo uzunlugu 3,78cmdi simdi 4,87 olmus kipir kipir masallahcok mutlu oldum büyüdügünü görünce haftayada su ensesini bi ögrenirsem ins icim dahada rahat edicek iste böyle canim
canim diger topige yazmistim nasil ekleyecegini ama ins anlatabimisimdir
selam canim tek merak eden sen omussun cok sagolll)
canim bebegimin ense kalinligina bakti ölctü normal ama dedi bebegim 5 gün geriden geldigi icin haftaya olsaydi cok daha iyi görürdüm dedi ama cok iyi bir doktor var ben seni ona yollayim zaten anlasmali calisiyorum genelde bütün hastalarimi ona yolluyorum o baksin dedi haftaya birde ona gidicem ins bisey cikmaz cinsiyetide erkege benziyor ama hic belli olmuyor 14.haftada cok daha net söylerim dedi cikarkende cildim cok bozuldu dedim sivilce sorunum var deyince genelde kiz bebege hamile annelerde böyle oluyor dedi yani anliycan kesin bisey ögrenemeden geldim ama bebisim büyümüs gecen hafta bas ve popo uzunlugu 3,78cmdi simdi 4,87 olmus kipir kipir masallahcok mutlu oldum büyüdügünü görünce haftayada su ensesini bi ögrenirsem ins icim dahada rahat edicek iste böyle canim
canim diger topige yazmistim nasil ekleyecegini ama ins anlatabimisimdir
Günaydın hatunlar . . .
Keyifler nasıl...
günaydın yavruuuuu nasılsınn. ya ben yine gece gerim gerim gerildim .. kendime gelincede korkuyorum ama farkında değilim işte.. ne yaptın doktora gittinmiii
Hatun sende ne geriliyon ha...
Korkma Allaha emanet de,uykuda geriliyorsan bişey diyemicem de, uyanıkken bebeğini aklına getir...
Benim de akşam kasıklarmda çok acayip bi ağrı vardı ya,bende korktum..İnşallah önemli değildir..
Doktora gittim, bi dürtsek şu sıpayı dedim de, daha dün baktırmışsın rahatsız etmeyelim sonucun çok güzel çıkmış dedi gönderdi...
Bacım valla biz korunuyorduk, maddi durum sıkışık biraz..Ev aldık da krediyle, Allah nasip ederse Ocakta taşınacağız..Taşındıktan sonra kira parasından kurtulunca tedaviye gidecektim..Hem kira hem tedavi olmaz diye erteliyorduk, eşim korunuyordu..Yalnız benim hamile kaldığım ay- biz her ay 2 günlük bi kaçamak yaparız şehir dışına- Ispartaya gitmiştik Eğirdir gölünü gezmeye..Yolun üzerinde bi türbe vardı, o türbede dua ettik ama ne türbesi olduğunu bilmeden.. Sonradan öğrendim ki o türbeye çocuğu olmayan bayanlar gelirmiş, 3 kez etrafında falan dönerlermiş..Ama biz öle bişey yapmadık, türbe sahibine 3 kulhu bi elham okuduk ayrıldık.Hatta abdestimiz bile yoktu, bende mini etek vardı..Gezmeye giderken denk geldi dedim ya..Ama ben o ay eşim korunduğu halde hamile kalmışım..Tesadüf mü bilemicem..Ama ben oraya yordum kendimce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?