2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yokdur canım sorun sen kalbiini ferah tut
kuş gibi gitcen kuş gibi gelcen
yigenıme selam söle
teyzesi gittik geldik cok sükür 1.0mm di ense kalinligi ama 5 gün kücük oldugu icin bebisim doktorum haftaya bir daha bakilsin dedi yine gidicem iste hayirlisi bakalim .... selamini artik haftaya söylerim teyzesi mesaji yeni okudum cünkü

canim ben tesekkür ederim ... bazen böyle olabiliyor canim gözden kacmistir mesajin ....üzme kendini canim rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu versin ins hayirli haberlerini almayi umuyorum sonucu mutlaka yaz olurmu bitanem

kızlar bloguma gelip yorum bırakan 2 kişiye bebek şapkalrı hediye ediyorum çekilişle buyrun bloguma
kız ve erkek bebek için hediyelerim
kız bebek için
erkek bebek için
kazanan talihlinin adresine gönderim yapıcam

gözünaydın seydam. haftaya da çıkmaz bir şey. sorun olsa fark ederdi. ikili test yaptırdın mı? cinsiyet de gönlüne göre olur inşallah. sağlıklı olması önemli olan ama oğluna bir kız kardeş gelse de güzel olur

bircecim cok sagol bitanem... ikili testi yapicakmisiniz dedigimde 7 veya 10 gün kadar bekleyelim dedi :44:.kücük oldugu icin sanirim yine ..evet kiz olsa cok iyi olur:97: ama artik bu korkulardan ondanda vazgectim saglikila gelsin ins ....senin biciriklar nasil??

haklısın canım, önemli olan sağlıklı olmaları. ben şu anda sadece sağlıklı olmalarını istiyorum cinsiyetlerini merak bile etmiyorum artık(

valla iyilerdir inşallah benimkiler. zor duruyorum gidip ultrasona girmemek için :)

rabbim kucagimiza saglikla alacagimiz günleri gösterir insallah bircem ....bak sende dolduruyorsun masallah yavas yavas riskli dönemi rabbim o güzel kalbine göre versin ins

kaldigim yerdeki doktorum türk ,ama tedaviyi yapan doktorum alman orayada esimle gidiyorum 2 saat kadar uzaklikta cok cok farkli terimler kullanmam gerektiginde devreye onu sokuyorum ama türk doktorumdan cok cok daha memnunum beni cok rahatlatiyor

bence de önemlidir ya insanın kendi diliyle konuşması. benim ablam da almanya'daydı önceden. orda 2. çocuğa cesaret edemedi. dil sorunundan da korktu:)

kuzuuuuuuuuuuuuuuu sana bısı sorcam sen cok zor bulmussun ya bebişi bi yerden fayda felan mı buldun?( ya bnm de bı ark var baska sehırde 2 seneden berı onlarda ugrasıyorlarda bı ılacı varsa dedım)

Bacım valla biz korunuyorduk, maddi durum sıkışık biraz..Ev aldık da krediyle, Allah nasip ederse Ocakta taşınacağız..Taşındıktan sonra kira parasından kurtulunca tedaviye gidecektim..Hem kira hem tedavi olmaz diye erteliyorduk, eşim korunuyordu..Yalnız benim hamile kaldığım ay- biz her ay 2 günlük bi kaçamak yaparız şehir dışına- Ispartaya gitmiştik Eğirdir gölünü gezmeye..Yolun üzerinde bi türbe vardı, o türbede dua ettik ama ne türbesi olduğunu bilmeden.. Sonradan öğrendim ki o türbeye çocuğu olmayan bayanlar gelirmiş, 3 kez etrafında falan dönerlermiş..Ama biz öle bişey yapmadık, türbe sahibine 3 kulhu bi elham okuduk ayrıldık.Hatta abdestimiz bile yoktu, bende mini etek vardı..Gezmeye giderken denk geldi dedim ya..Ama ben o ay eşim korunduğu halde hamile kalmışım..Tesadüf mü bilemicem..Ama ben oraya yordum kendimce..

Şeydam,maşallah büyümüş bebişin...Allah nazardan saklasın inşallah..İnşallah ense kalınlığında da sorun çıkmaz da rahat bi nefes alırsın canım...

günaydın bayanlar....
seydamcım gözünaydın. seni merak etmez olurmuyuz ama akşamsitede bi sorun vardı ve ben dün fazla takılamadım. yoksa hepiniz için aynı duygulardayız .. bebişinne çok sevindim inşallah birdahaki gittiğinde gösterir cinsiyetini meraktan kurtuluruz. önemli olanı sende atlattın. darısı 2li bekleyen herkesin başına:))))))

günaydın yavruuuuu nasılsınn. ya ben yine gece gerim gerim gerildim .. kendime gelincede korkuyorum ama farkında değilim işte.. ne yaptın doktora gittinmiii

Hatun sende ne geriliyon ha...
Korkma Allaha emanet de,uykuda geriliyorsan bişey diyemicem de, uyanıkken bebeğini aklına getir...
Benim de akşam kasıklarmda çok acayip bi ağrı vardı ya,bende korktum..İnşallah önemli değildir..
Doktora gittim, bi dürtsek şu sıpayı dedim de, daha dün baktırmışsın rahatsız etmeyelim sonucun çok güzel çıkmış dedi gönderdi...

Günaydın yakamoz...
Kız bulantıdan uyuyamamıştır o..Ben gece en az 3 kez uyanıyorum kendimi zor atıyorum lavaboya...
Yakamoz da yazık ben gibi, çok bulanıyo..

heee iyi bari boşver önemli bişey çıkmamış nasılsa. bende hafta sonu gidesim var :)) özeldeki doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım artık belki bu seferden sonra bırakırım çok memnunum ama cerrahpaşa daha çok hoşuma gidiyor..

gunaydınnnnnnn. evınız hayırlı olsun bebısınızle beraber saglıklı gunlerde oturun ınsallah...pardon ya ben ugrastnız sandım kusura bakma kuzu. yanı turbenınde etkısı olabılır ben cok duydum ole hamıle kalanlarıda.ya kısmet olunca oluyor bızdede herzaman korundumuz sekılde korunuyoduk yaza dusunuoduk ama sıgarayı bırakmıstık heralde ondan o ay hamıle kaldım kısmet herseyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…