2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hıı, bide bana tıp hastanesine git dedi..4 lü tarama için..20 haftalıkken oluyor dedi.Bi doktor ismi vrdi,sen şimdiden al randevunu yer bulamazsın dedi..Bende özele gidiyom ama,ne varsa devlette var sanırım...

Ama biz önceden çok uğraştık,evlendiğimde çok istiyordum ben..Olmadı..Doktor miyom var tedavi olman gerekiyo demişti..Tedavi işi uzun bi süreç olduğu için,birazda maddiyata dayandığı için ertelemiştik..Kısmet yeni eve yeni bebeymiş...

hiç ii hissetmiyorum kendimi çok bitkinim, halsizim ufffff aç-aç dolaşmaktan snirlerim bozuluyo konuşacak hiç halim bile yok işe çok zor geliyorum

Aynı şeyler bende de var..Ama tek fark kendimi iyi hissediyorum..Dün bütün gün sadece kahvaltıda yediğim simit-peynirle durdum..Ne öğlen ne akşam yemeği yiyebildim..Tansiyonum düşüyor diye de eve gidince attım kendimi yatağa, yemek yapacak insan da yok..Öyle yatarken uyumuşum..Şimdi de kahvaltı için simit çıkmasını bekliyorum fırından..
Ama geçecek güzelim, 3 ay oldu..Doktorum bana 20 gün dahasabret devam ederse hergün serum yiyeceksin gerekirse ytacaksın dedi ama..Ben inaniyorum geçecek...Millet 12. haftada rahatladı çoğu..İnşallah sende rahatlarsın , bana bakma ben istisnayım yakamozla birlikte..Biz sürekli kusup serum yiyoruz...

günaydın cnm bi bulantılarınız geçsede kurtulsanız yaaaa

Hıı, bide bana tıp hastanesine git dedi..4 lü tarama için..20 haftalıkken oluyor dedi.Bi doktor ismi vrdi,sen şimdiden al randevunu yer bulamazsın dedi..Bende özele gidiyom ama,ne varsa devlette var sanırım...

evet kesinlikle öyle araştırma hastaneleri mükemmel artık devlet hastaneleri eskisi gibi değil sözleşmeli personeller olmuş resmen kapıda güleryüzle karşılıyorlar. odalar boyalı herşey yepisyeni. bide bedava:)))) en güzel proflar bakıyor raporlarına imzalar onaylar onlardan geçiyor.

inşallah öledir ama bana geçecek gibi gelmiyor hiç kendi kendime sinir oluyorum dogru düzgün dr bile yok burda o kadr kalabalıkki adam dinleyemiyor bile derdimi anlatacak zaman bile yok hiç bi imkan yok uuffffffffffff

Haklısın ama,ben dosyamı tek bi doktor takip etsin istiyorum, tıpta profesörler 150-200 arası fiyat istiyorlar 20 günde bir gidiliyor..Buna gücüm yetmez..Normal gidince de hangi doktor varsa o bakıyor,benim durumum sorunlu olduğu için özele gidiyorum, muayene ücreti de 20 tl..Keşke elimde olsa da tıpın profesörlerine gitsem..Aslında çok istiyorum ama maddi olarak gitmem mümkün değil..

inşallah öledir ama bana geçecek gibi gelmiyor hiç kendi kendime sinir oluyorum dogru düzgün dr bile yok burda o kadr kalabalıkki adam dinleyemiyor bile derdimi anlatacak zaman bile yok hiç bi imkan yok uuffffffffffff

Canım ya, üzülme..Ben derdimi anlatıyorum da ne oluyo..
Gene bulanıyo gene bulanıyo..
Sabahtan beri 3. kustum demin..Hemde bişey yemeden..Geçecek diyorlar,biraz daha sabret..Olumlu şeyleri düşün, bi bebeğin olacak..O bebek için neler yapmaz insan..2 bulantı neymiş, o da geçr gider..Sen kendini mutsuz hissetme ama, beben de etkilenir..
Bende kustukça eşime sarıyom, elletmicem sana bebeğimi, ben kusuyom benim o diye..
Sen de kocana sar kız, iyi oluyor...İnsanın kafası dağılıyor...Şakayla karışık sar ama, kavga etmeyin...

ben ilk kızımda deli gibi para saçtım. şimdi akıllandım:)) valla bilg.var artık herşeyi işliyorlar . hem 20 tl uygunda doğum fiyatları burda 2750 sezeryan. veremem değil vermek istemem.. çok iyi paralar istanbul da

Çokmuş o ya..Benim gittiğim hastanede sezeryan 600 normal doğum 400 tl..
Valla 2750 tl.duysa eşim, ben doğururum bebeyi sen zahmet etme der direk..O fiyatı da veremeyiz yani mümkün değil...Çok pahalıymış..

Bu saatlerde zaten genelde çalışanlar oluyor , çalışmayanlar akşam üstü coşuyor...yakamoz da gece kuşu ya, dediğin gibi bakıp çıkmıştır..

günaydın sabah sohbeti başlamış bile ...seydam bebişini görmüşsün iyi haberlerini almışsın inşallah cinsiyetide bir dahakine öğrenirsin

günaydın sabah sohbeti başlamış bile ...seydam bebişini görmüşsün iyi haberlerini almışsın inşallah cinsiyetide bir dahakine öğrenirsin

Günaydın ipek...Evet,şeydamın bebişi büyümüş maşallah...
Cinsiyetini ben de çok merak ediyorum ama söylemiyorlar ya..1 ay sonrasına belki söyleriz dediler bana..Mlletinki belli oldukça bende hevesleniyorum..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr!!!
kuzu türbelere cok inanaırım bende Allah'ın sevdiği bir kuluna denk gelmişsiniz demek ki ) Allah da gönlünüze göre nasip etmiş )
Ege bende cerrahpaşaya gidiyorum ya ama orada benimle hiç ama hiç ilgilenmiyorlar ) bebegin ultrason fotosunu bile vermediler bana ya
ama doktorlar ve imkanlar iyi o yüzden bende cenemi kapatıp sıramı bekliyorum )
herkese sağlıklı, güzel bir gün ve ay diliyorum.

bu arada bizim 2011 haziran annelerinin cogu 12. haftalarında rahatlayacaklarına daha cok cekmeye basladık hakkımızda hayırlısı )

bu arada bişi sorucam 18. haftada ne testi var cerrahpaşa beni 18. haftamda cagirdi

günaydın kızlar nasılsınız? çok ayrı kaldım,varlığımı unutmuşsunuzdur bile :)
ben de bi girebiliyorum bi giremiyorum. arada deniyorum böyle bugün de gelebildim :)
benim bulantılar daha yeni rahatsız etmeye başladı. iştah problemi yapmıyor ama sabahları baya kötü oluyor tabi. hiçbişey yemeden önce bi posta çıkarabilirsem günüm daha rahat geçiyor.
sabahları 1 yumurtamı mutlaka yiyorum haşlanmış olarak. peynir bi de. işte öyle :)

yaa öle düşünüyorum da dr gidiyorum sadece 1 tane devlet hastanesi var 2 dr ve binlerce hasta ultrason muayene hepsi bşr arada topluca muayeneye giriyoruz bi görsen ana baba günü gıcık oluyorum herkese biri orda bilmem enresini açmış biri orda giyiniyo biri ultrasonda göbeği açık bekliyo ki aynı durum bende öle oluyorum ultrason çok çok eski bişi zaten ne çıktı veriyo ne bişi 2-3 dk görebiliyorsam bebeğimi görüyorum hemen kalk kalk kalk tmm mı bitti mi diyorum bitti dışarda bekle ki 2 kelam bişi etsin bebekle ilgili ufff gıcık oluyorum dövücem herkesi eşime zaten fazlasıyla sarıyorum bagırıyorum ne zaman geçecek bu bulantılar diyorum ... yazık oda susuyo sarılıyo üzülme geçicek az sabır vs vs vs kendi çapında evde herşey onun üzerine kaldı elindne geldğince yapıo ama ev bana çok pis geliyo gördükçe gene sinir oluyorum ufff.. ugün asabi gnümdeyim herhalde....

pazartesi sabah yediğim menemen dışında sudan başka bişy girmedi mideme şimdi zorla tost yedim çıkarsada çıksın yemeyincede çok halsiz oluyor insan

yakamoz çıkmış demek açtı baktı gitti..
evet canım bişyler yemeden size bakim dedim sohbete dalmadan okuyup çıktım bişyler yemek için bugün 3. gün dü açlıktan ölecektim yemesem
Bu saatlerde zaten genelde çalışanlar oluyor , çalışmayanlar akşam üstü coşuyor...yakamoz da gece kuşu ya, dediğin gibi bakıp çıkmıştır..

bu aralar yalnız olmanın verdiği can sıkıntısından erken uyuyorum keşke kociş olsada yine gece yarılarına kadar otursak, çok özledim keratayı ama hala konuşmuyorum o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…