heee iyi bari boşver önemli bişey çıkmamış nasılsa. bende hafta sonu gidesim var :)) özeldeki doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım artık belki bu seferden sonra bırakırım çok memnunum ama cerrahpaşa daha çok hoşuma gidiyor..
gunaydınnnnnnn. evınız hayırlı olsun bebısınızle beraber saglıklı gunlerde oturun ınsallah...pardon ya ben ugrastnız sandımkusura bakma kuzu. yanı turbenınde etkısı olabılır ben cok duydum ole hamıle kalanlarıda.ya kısmet olunca oluyor bızdede herzaman korundumuz sekılde korunuyoduk yaza dusunuoduk ama sıgarayı bırakmıstık heralde ondan o ay hamıle kaldım kısmet herseyde
günaydınnnnn
Günaydın canım..
Nasılsın...İyisindir inşallah..
hiç ii hissetmiyorum kendimi çok bitkinim, halsizim ufffffaç-aç dolaşmaktan snirlerim bozuluyo konuşacak hiç halim bile yok işe çok zor geliyorum
günaydın cnm bi bulantılarınız geçsede kurtulsanız yaaaagünaydınnnnn
Hıı, bide bana tıp hastanesine git dedi..4 lü tarama için..20 haftalıkken oluyor dedi.Bi doktor ismi vrdi,sen şimdiden al randevunu yer bulamazsın dedi..Bende özele gidiyom ama,ne varsa devlette var sanırım...
Aynı şeyler bende de var..Ama tek fark kendimi iyi hissediyorum..Dün bütün gün sadece kahvaltıda yediğim simit-peynirle durdum..Ne öğlen ne akşam yemeği yiyebildim..Tansiyonum düşüyor diye de eve gidince attım kendimi yatağa, yemek yapacak insan da yok..Öyle yatarken uyumuşum..Şimdi de kahvaltı için simit çıkmasını bekliyorum fırından..
Ama geçecek güzelim, 3 ay oldu..Doktorum bana 20 gün dahasabret devam ederse hergün serum yiyeceksin gerekirse ytacaksın dedi ama..Ben inaniyorum geçecek...Millet 12. haftada rahatladı çoğu..İnşallah sende rahatlarsın , bana bakma ben istisnayım yakamozla birlikte..Biz sürekli kusup serum yiyoruz...
evet kesinlikle öyle araştırma hastaneleri mükemmel artık devlet hastaneleri eskisi gibi değil sözleşmeli personeller olmuş resmen kapıda güleryüzle karşılıyorlar. odalar boyalı herşey yepisyeni. bide bedava:)))) en güzel proflar bakıyor raporlarına imzalar onaylar onlardan geçiyor.
inşallah öledir ama bana geçecek gibi gelmiyor hiçkendi kendime sinir oluyorum dogru düzgün dr bile yok burda o kadr kalabalıkki adam dinleyemiyor bile derdimi anlatacak zaman bile yok hiç bi imkan yok uuffffffffffff
Haklısın ama,ben dosyamı tek bi doktor takip etsin istiyorum, tıpta profesörler 150-200 arası fiyat istiyorlar 20 günde bir gidiliyor..Buna gücüm yetmez..Normal gidince de hangi doktor varsa o bakıyor,benim durumum sorunlu olduğu için özele gidiyorum, muayene ücreti de 20 tl..Keşke elimde olsa da tıpın profesörlerine gitsem..Aslında çok istiyorum ama maddi olarak gitmem mümkün değil..
ben ilk kızımda deli gibi para saçtım. şimdi akıllandım:)) valla bilg.var artık herşeyi işliyorlar . hem 20 tl uygunda doğum fiyatları burda 2750 sezeryan. veremem değil vermek istemem.. çok iyi paralar istanbul da
günaydın sabah sohbeti başlamış bile ...seydam bebişini görmüşsün iyi haberlerini almışsın inşallah cinsiyetide bir dahakine öğrenirsin
Canım ya, üzülme..Ben derdimi anlatıyorum da ne oluyo..
Gene bulanıyo gene bulanıyo..
Sabahtan beri 3. kustum demin..Hemde bişey yemeden..Geçecek diyorlar,biraz daha sabret..Olumlu şeyleri düşün, bi bebeğin olacak..O bebek için neler yapmaz insan..2 bulantı neymiş, o da geçr gider..Sen kendini mutsuz hissetme ama, beben de etkilenir..
Bende kustukça eşime sarıyom, elletmicem sana bebeğimi, ben kusuyom benim o diye..
Sen de kocana sar kız, iyi oluyor...İnsanın kafası dağılıyor...Şakayla karışık sar ama, kavga etmeyin...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr!!!
bu arada bişi sorucam 18. haftada ne testi var cerrahpaşa beni 18. haftamda cagirdi
pazartesi sabah yediğim menemen dışında sudan başka bişy girmedi mideme şimdi zorla tost yedim çıkarsada çıksın yemeyincede çok halsiz oluyor insanAynı şeyler bende de var..Ama tek fark kendimi iyi hissediyorum..Dün bütün gün sadece kahvaltıda yediğim simit-peynirle durdum..Ne öğlen ne akşam yemeği yiyebildim..Tansiyonum düşüyor diye de eve gidince attım kendimi yatağa, yemek yapacak insan da yok..Öyle yatarken uyumuşum..Şimdi de kahvaltı için simit çıkmasını bekliyorum fırından..
Ama geçecek güzelim, 3 ay oldu..Doktorum bana 20 gün dahasabret devam ederse hergün serum yiyeceksin gerekirse ytacaksın dedi ama..Ben inaniyorum geçecek...Millet 12. haftada rahatladı çoğu..İnşallah sende rahatlarsın , bana bakma ben istisnayım yakamozla birlikte..Biz sürekli kusup serum yiyoruz...
evet canım bişyler yemeden size bakim dedim sohbete dalmadan okuyup çıktım bişyler yemek için bugün 3. gün dü açlıktan ölecektim yemesemyakamoz çıkmış demek açtı baktı gitti..
Bu saatlerde zaten genelde çalışanlar oluyor , çalışmayanlar akşam üstü coşuyor...yakamoz da gece kuşu ya, dediğin gibi bakıp çıkmıştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?