- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
yaa öle düşünüyorum da dr gidiyorum sadece 1 tane devlet hastanesi var 2 dr ve binlerce hasta ultrason muayene hepsi bşr arada topluca muayeneye giriyoruz bi görsen ana baba günü gıcık oluyorum herkese biri orda bilmem enresini açmış biri orda giyiniyo biri ultrasonda göbeği açık bekliyo ki aynı durum bende öle oluyorum ultrason çok çok eski bişi zaten ne çıktı veriyo ne bişi 2-3 dk görebiliyorsam bebeğimi görüyorum hemen kalk kalk kalk tmm mı bitti mi diyorum bitti dışarda bekle ki 2 kelam bişi etsin bebekle ilgili ufff gıcık oluyorum dövücem herkesieşime zaten fazlasıyla sarıyorum bagırıyorum ne zaman geçecek bu bulantılar diyorum ... yazık oda susuyo sarılıyo üzülme geçicek az sabır vs vs vs kendi çapında evde herşey onun üzerine kaldı elindne geldğince yapıo ama ev bana çok pis geliyo gördükçe gene sinir oluyorum ufff.. ugün asabi gnümdeyim herhalde....
evet öğrenenler olunca bende merak ediyorum acaba benim kızmı erkekmiGünaydın ipek...Evet,şeydamın bebişi büyümüş maşallah...
Cinsiyetini ben de çok merak ediyorum ama söylemiyorlar ya..1 ay sonrasına belki söyleriz dediler bana..Mlletinki belli oldukça bende hevesleniyorum..
günaydıngünaydın kızlarrrrrrrrrrrr!!!
kuzu türbelere cok inanaırım bende Allah'ın sevdiği bir kuluna denk gelmişsiniz demek ki) Allah da gönlünüze göre nasip etmiş )
Ege bende cerrahpaşaya gidiyorum ya ama orada benimle hiç ama hiç ilgilenmiyorlar) bebegin ultrason fotosunu bile vermediler bana ya
ama doktorlar ve imkanlar iyi o yüzden bende cenemi kapatıp sıramı bekliyorum)
herkese sağlıklı, güzel bir gün ve ay diliyorum.
bu arada bizim 2011 haziran annelerinin cogu 12. haftalarında rahatlayacaklarına daha cok cekmeye basladık hakkımızda hayırlısı)
bu arada bişi sorucam 18. haftada ne testi var cerrahpaşa beni 18. haftamda cagirdi
günaydın kızlar nasılsınız? çok ayrı kaldım,varlığımı unutmuşsunuzdur bile :)
ben de bi girebiliyorum bi giremiyorum. arada deniyorum böyle bugün de gelebildim :)
benim bulantılar daha yeni rahatsız etmeye başladı. iştah problemi yapmıyor ama sabahları baya kötü oluyor tabi. hiçbişey yemeden önce bi posta çıkarabilirsem günüm daha rahat geçiyor.
sabahları 1 yumurtamı mutlaka yiyorum haşlanmış olarak. peynir bi de. işte öyle :)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr!!!
kuzu türbelere cok inanaırım bende Allah'ın sevdiği bir kuluna denk gelmişsiniz demek ki) Allah da gönlünüze göre nasip etmiş )
Ege bende cerrahpaşaya gidiyorum ya ama orada benimle hiç ama hiç ilgilenmiyorlar) bebegin ultrason fotosunu bile vermediler bana ya
bu arada bizim 2011 haziran annelerinin cogu 12. haftalarında rahatlayacaklarına daha cok cekmeye basladık hakkımızda hayırlısı)
bu arada bişi sorucam 18. haftada ne testi var cerrahpaşa beni 18. haftamda cagirdi
ben de bi girebiliyorum bi giremiyorum. arada deniyorum böyle bugün de gelebildim :)
benim bulantılar daha yeni rahatsız etmeye başladı. iştah problemi yapmıyor ama sabahları baya kötü oluyor tabi. hiçbişey yemeden önce bi posta çıkarabilirsem günüm daha rahat geçiyor.
sabahları 1 yumurtamı mutlaka yiyorum haşlanmış olarak. peynir bi de. işte öyle :)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr!!!
benide 18.haftada çağırdı test yok rutin kontrol . test 22 . haftada şeker yüklemesi ve kan idrar tahlil var. sen gebe polikliniğindemi muayene oluyorsun. ve nerede oturuyorusn belki hastanede seni görmüş olabilirim :))))))
yaa öle düşünüyorum da dr gidiyorum sadece 1 tane devlet hastanesi var 2 dr ve binlerce hasta ultrason muayene hepsi bşr arada topluca muayeneye giriyoruz bi görsen ana baba günü gıcık oluyorum herkese biri orda bilmem enresini açmış biri orda giyiniyo biri ultrasonda göbeği açık bekliyo ki aynı durum bende öle oluyorum ultrason çok çok eski bişi zaten ne çıktı veriyo ne bişi 2-3 dk görebiliyorsam bebeğimi görüyorum hemen kalk kalk kalk tmm mı bitti mi diyorum bitti dışarda bekle ki 2 kelam bişi etsin bebekle ilgili ufff gıcık oluyorum dövücem herkesieşime zaten fazlasıyla sarıyorum bagırıyorum ne zaman geçecek bu bulantılar diyorum ... yazık oda susuyo sarılıyo üzülme geçicek az sabır vs vs vs kendi çapında evde herşey onun üzerine kaldı elindne geldğince yapıo ama ev bana çok pis geliyo gördükçe gene sinir oluyorum ufff.. ugün asabi gnümdeyim herhalde....
günaydın canım unuturmuyuz hiç her an aklımızda burdaki herkes, ben hamileliğin ilk başlarında her gün süt içmeye bide haşlanmış yumurta yemeye dikkat ediyordum ama bi hafta yiyebildim sonra bulantılar başladı ikisindende tiksindim görsem kusacak oluyorum benim bebik kalsiyumsuz proteinsiz kalcak bu gidişle :)
şeker yüklemesine akşamdan aç gelin diyolarmış ablam söyledi tek gitme bayılcak gibi oluyosun zaten bi sürü kan alıyolar filan dedi aklınızda olsun kızlar
pazartesi sabah yediğim menemen dışında sudan başka bişy girmedi mideme şimdi zorla tost yedim çıkarsada çıksın yemeyincede çok halsiz oluyor insan
evet canım bişyler yemeden size bakim dedim sohbete dalmadan okuyup çıktım bişyler yemek için bugün 3. gün dü açlıktan ölecektim yemesem
bu aralar yalnız olmanın verdiği can sıkıntısından erken uyuyorum keşke kociş olsada yine gece yarılarına kadar otursak, çok özledim keratayı ama hala konuşmuyorum o ayrı
fmg nerde oda sabah açardı hemen..
ya çalışanlar nasıl yesin haşlanmış yumuta felan ben işte bi gün poğaca bi gün simit bi gün evden ekmek peynir felan. getiriyorum. kahvaltı pek hoş geçmiyor bizim. hafta sonları ancak.. öğlen çorba felan yiyebiliyorum güzelce akşam fena yiyorum ama:))))))) sütümü yataken içiyorum .
ya çalışanlar nasıl yesin haşlanmış yumuta felan ben işte bi gün poğaca bi gün simit bi gün evden ekmek peynir felan. getiriyorum. kahvaltı pek hoş geçmiyor bizim. hafta sonları ancak.. öğlen çorba felan yiyebiliyorum güzelce akşam fena yiyorum ama:))))))) sütümü yataken içiyorum .
Niye unutalım kız seni..Hiç unutur muyuz..
İşten giremiyorsun hatta..Arada giriyor..
Yiyebildiğin kadar ye bence..Eğer bulantıların artarsa hiçbişey yiyemiyorsun, şimdiden yediğin kardır..Depolamaya bak..
neredesin ya sen oyle şırnak felanmı :)))
Ardahan'dayım benzormuş hakkaten ya hangi şehirdesin canım? imkanlar bu kadar yetersiz.
gördüm canımda ben yemek yiyemiyorumki ağzıma alsam kusarım ancak kuru şeyler yiyebiliyorum o yüzdende geçmiyor napacam böyle bilmiyorumyakamoz sen hiçbişey yemediğin için de kabızlık oluyordur bence. geçen tavsiyelerimi yazmıştım gördünmü canım?
ay inşallah geçsede kurtulsak şu sıkıntılardan anne olmak zor iş gerçektensağol canım teşekkür ederimyakında geçer inşallah sıkıntıların canım senin de diğer arkadaşların da.. annelik zor iş işte valla
daha neler çekecez bakalım dokuz ay boyuncaeevet aşkım biliyorum ben 7.ayımda yaptımıştım. iğrenç limonata içiriyorlar limonlu şekerli felan((((
Canım yiyemediğinde git serum taktır.. Ben öyle yapıyom valla..Serum takıldıktan sonra ertesi gün bulantım az oluyor..Depoluyorum.Sonra 1 hafta gene aç aç geziyorum..Sonr gene serum,gene serum...
Benim kociş de bu aralar gece çalışıyor, ben de evde hep yalnızım çok iyi anlıyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?