2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

egecim ben de çalışıyorum. bebekten önce ben de poğaça simit yiyordum ama bebeği öğrendiğimden beri 15 dk erken kalkıp yapıyorum kahvaltımı. yoksa sütü peyniri yicek zaman yok. meyve kuru üzüm fındık da işe getiriyorum. ara ara onları yiyorum böylece aç kalmayınca midem daha az bulanıyor. bugün mesela peynir ve zeytin getirdim işe, bi de poğaça aldım öyle yaptım kahvaltı.

bende tam tersi evde daha iyi oluyorum haftasonu çok iyiydim hatta artık geçtiğini düşünmüştüm pazartesi
işle beraber geri döndü sıkıntılar

Ben de kendi evimden tiksindim..Sürekli bulantı kusma oluyor..Eşim de farketti sabret 1 ay sonra taşınacağız diyor..

gördüm canımda ben yemek yiyemiyorumki ağzıma alsam kusarım ancak kuru şeyler yiyebiliyorum o yüzdende geçmiyor napacam böyle bilmiyorum

ay canım yaa hakkaten çok zor, kusmak fobilerimden biriydi, gözlerim ve boğazım çok kötü olduğu için acayip korkarım çıkarmaktan. şimdi daha az korkar oldum ama benim iştahımda çok sorun yok, çokşükür az az sık sık yiyorum bişeyler.

kız yumurtayı nasıl getireyim koskoca plaza burası. kokar leş gibi.bizim öğlen yemek burdan çıkıyor zaten güzel sayılır sebze felan:))

Ardahan'dayım ben

oooooooooooo haklısın yaaaa özel yokmu orada(((

merhaba kızlar,
benim bulantılarım bitti çok şükür ama şimdi de baş ağrılarım bitiriyo beni dün buz torbası gezdirdim başımda, eşim de sağolsun masaj yaptı da rahatladım...
bugün öğleden sonra 2li testim çıkacak inşallah güzel haberler getirir

bende tam tersi evde daha iyi oluyorum haftasonu çok iyiydim hatta artık geçtiğini düşünmüştüm pazartesi
işle beraber geri döndü sıkıntılar

Ben de kendi evimden tiksindim..Sürekli bulantı kusma oluyor..Eşim de farketti sabret 1 ay sonra taşınacağız diyor..

ben haftasonu 1 gün evdeydim. hava buz gibi ben camları açtım oturdum valla, heryerden koku alıyorum, dün akşam da eve geldim balkon pencereler heryeri açtım. işyerinde rahatsız olmuyorum çok. arada gaipten yemek kokuları geliyo burnuma, oda arkadaşıma soruyorum sen alıyomusun diye yok diyo, bi de arada yoğurtlu ıspanak yediğimi hayal edip ıspanak aşeriyorum bu ara :)

ege'ciğim ne özeli devlet hastanesinde muayene olduğuma şükredyorum zaten bir poliklik bekleyişimiz var ölüyorum bitene kadar üst üste alt alta hurra içeri giriş 10-15 kişi herkes birden derdini anlatıyo muayene olacaga içeri geç geç diyo bi içerde birikiyoruz uffffffff burda dogum yapmakda istemiyorum eşiminde işi haziranın sonunda bitiyo ben seni memlekete bırakır gelirim diyo ama ben istemiyorum eşimde yanımda olsun dogumdan falan çıkınca ne olacak bilmiyorum yaaaaaa en yakın il buraya kars ve erzurum var kars da yol yapımı var 2 saatten fazla sürer yollar tozlu çamurlu minibüsle gitmek istemiyorum bi araba alsaydık erzurum ise 5,5 saat dayanamam onada uffffffffffffffffffffffffffffffff

tam o konuyu yazacaktım bende:))))))) erken kalkıp evde yap diye düşünmeyin ben evde sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamam keşke yapabilsem ama olmuyor. dediğiniz gibi olsa süper. artık idare edicez bakalım:))

offf evde bana kokuyo yaaaa geçende eşime ev aynı keçi gibi kokuyo dedim saçmalama koku falan yok desede duramadım yaaa keçi gibi kokuyordu insan evinden tiksiniyto yaaaaaa

hoşgeldin inşallah testler güzel çıkar canım

Günaydın canım..İnşallah güzel sonuçların çıkar,hep beraber seviniriz..

ya allah kolaylık versin sana canım benim zor şartlar ama napacaksın ekmek parası için çekiliyor. eşin izin alırgelir sen git doğrudüzgün biryerde yap doğumunu. memleketin neresi senin ailen nerede

baş ağrısı için bildiğim harika bi yöntem var, psikolog'dan öğrendiğim bi yöntem, eft (emotional freedom techniques) tekniği diye. internette aratırsanız bulursunuz. baş bölgesinden el parmaklarına kadar tarif edilen noktalara vuruşlar yapılıyor, biçok şeye iyi geliyor,zaten nasıl yapıldığını anlatırken de hep başağrısından örnek veriyorlar.annemde uyguladım, kadında migren var, ilaç alsa bile 2 günde anca geçen ağrı ilaç almadan geçti biliyomusunuz..annem hayran kaldı tabi :)

tam o konuyu yazacaktım bende:))))))) erken kalkıp evde yap diye düşünmeyin ben evde sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamam keşke yapabilsem ama olmuyor. dediğiniz gibi olsa süper. artık idare edicez bakalım:))

ege akşam yemeklerinde salatana haşlanmış yumurta ekleyebilirsin canım

doğru canım bazıları öyle oluyor benim kardeşim ve annem de öyledir en az 1 saat falan geçecek :)

ya allah kolaylık versin sana canım benim zor şartlar ama napacaksın ekmek parası için çekiliyor. eşin izin alırgelir sen git doğrudüzgün biryerde yap doğumunu. memleketin neresi senin ailen nerede

eşim izin alamaz ki dershanede çalışıyo öğretmen orda haziran sonuna kadar ayrılamaz eşimin memleketi osmaniye benim memleket ise afyon her ikiside uzak afyon 22 saat burdan osmaniye ise 17 saat ne olacak bilmiyorum..Allah yardım eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…