- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
ya çalışanlar nasıl yesin haşlanmış yumuta felan ben işte bi gün poğaca bi gün simit bi gün evden ekmek peynir felan. getiriyorum. kahvaltı pek hoş geçmiyor bizim. hafta sonları ancak.. öğlen çorba felan yiyebiliyorum güzelce akşam fena yiyorum ama:))))))) sütümü yataken içiyorum .
evet valla bilgi işlemden takip mi ediyolar ne arada siteye giriş yapamıyorum. neyse bugün karışmadılar hayret :86:
yaa umarım artmaz, ben çıkarırsam, çıkarmadan önce yediğim şeyi yıllarca yiyemiyorum. geçen 1 kere bişiler yedikten sonra oldu, kepek ekmeği yemiştim, o bitti mesela artık yiyemem uzun süre. midem boşken çıkarınca daha iyi oluyor, tüm gün bulanmıyor en azından. ya bi de biberden nefret etme aşamasına geldim, kokusunu alıyorum sanki mutfağın her yerinde.
bi de kendi evimde daha çok bulanıyor sizin de öyle oluyor mu? dışarda daha iyiyim
evet valla bilgi işlemden takip mi ediyolar ne arada siteye giriş yapamıyorum. neyse bugün karışmadılar hayret :86:
yaa umarım artmaz, ben çıkarırsam, çıkarmadan önce yediğim şeyi yıllarca yiyemiyorum. geçen 1 kere bişiler yedikten sonra oldu, kepek ekmeği yemiştim, o bitti mesela artık yiyemem uzun süre. midem boşken çıkarınca daha iyi oluyor, tüm gün bulanmıyor en azından. ya bi de biberden nefret etme aşamasına geldim, kokusunu alıyorum sanki mutfağın her yerinde.
bi de kendi evimde daha çok bulanıyor sizin de öyle oluyor mu? dışarda daha iyiyim
gördüm canımda ben yemek yiyemiyorumki ağzıma alsam kusarım ancak kuru şeyler yiyebiliyorum o yüzdende geçmiyor napacam böyle bilmiyorum
kız yumurtayı nasıl getireyim koskoca plaza burası. kokar leş gibi.bizim öğlen yemek burdan çıkıyor zaten güzel sayılır sebze felan:))ben sabahları kalkar kalkmaz hemen bir yumurta koyuyorum ocağa giyinene kadar haşlanıyo alıyorum yanıma
işyerinin oradaki büfedende ekmek arası peynir alıyorum ...öğlen yemeğimide evden getiriyorum genellikle yanına çorba falan söylüyorum
sütü bende akşam büyük bardakla içiyorum
Ardahan'dayım ben
bende tam tersi evde daha iyi oluyorum haftasonu çok iyiydim hatta artık geçtiğini düşünmüştüm pazartesi
işle beraber geri döndü sıkıntılar
Ben de kendi evimden tiksindim..Sürekli bulantı kusma oluyor..Eşim de farketti sabret 1 ay sonra taşınacağız diyor..
egecim ben de çalışıyorum. bebekten önce ben de poğaça simit yiyordum ama bebeği öğrendiğimden beri 15 dk erken kalkıp yapıyorum kahvaltımı. yoksa sütü peyniri yicek zaman yok. meyve kuru üzüm fındık da işe getiriyorum. ara ara onları yiyorum böylece aç kalmayınca midem daha az bulanıyor. bugün mesela peynir ve zeytin getirdim işe, bi de poğaça aldım öyle yaptım kahvaltı.
kız yumurtayı nasıl getireyim koskoca plaza burası. kokar leş gibi.bizim öğlen yemek burdan çıkıyor zaten güzel sayılır sebze felan:))
oooooooooooo haklısın yaaaa özel yokmu orada(((
ben haftasonu 1 gün evdeydim. hava buz gibi ben camları açtım oturdum valla, heryerden koku alıyorum, dün akşam da eve geldim balkon pencereler heryeri açtım. işyerinde rahatsız olmuyorum çok. arada gaipten yemek kokuları geliyo burnuma, oda arkadaşıma soruyorum sen alıyomusun diye yok diyo, bi de arada yoğurtlu ıspanak yediğimi hayal edip ıspanak aşeriyorum bu ara :)
merhaba kızlar,
benim bulantılarım bitti çok şükür ama şimdi de baş ağrılarım bitiriyo benidün buz torbası gezdirdim başımda, eşim de sağolsun masaj yaptı da rahatladım...
bugün öğleden sonra 2li testim çıkacak inşallah güzel haberler getirir
merhaba kızlar,
benim bulantılarım bitti çok şükür ama şimdi de baş ağrılarım bitiriyo benidün buz torbası gezdirdim başımda, eşim de sağolsun masaj yaptı da rahatladım...
ya allah kolaylık versin sana canım benim zor şartlar ama napacaksın ekmek parası için çekiliyor. eşin izin alırgelir sen git doğrudüzgün biryerde yap doğumunu. memleketin neresi senin ailen neredeege'ciğim ne özeli devlet hastanesinde muayene olduğuma şükredyorum zaten bir poliklik bekleyişimiz var ölüyorum bitene kadar üst üste alt alta hurra içeri giriş 10-15 kişi herkes birden derdini anlatıyo muayene olacaga içeri geç geç diyo bi içerde birikiyoruz uffffffff burda dogum yapmakda istemiyorum eşiminde işi haziranın sonunda bitiyo ben seni memlekete bırakır gelirim diyo ama ben istemiyorum eşimde yanımda olsun dogumdan falan çıkınca ne olacak bilmiyorum yaaaaaa en yakın il buraya kars ve erzurum var kars da yol yapımı var 2 saatten fazla sürer yollar tozlu çamurlu minibüsle gitmek istemiyorum bi araba alsaydıkerzurum ise 5,5 saat dayanamam onada uffffffffffffffffffffffffffffffff
merhaba kızlar,
tam o konuyu yazacaktım bende:))))))) erken kalkıp evde yap diye düşünmeyin ben evde sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamam keşke yapabilsem ama olmuyor. dediğiniz gibi olsa süper. artık idare edicez bakalım:))
tam o konuyu yazacaktım bende:))))))) erken kalkıp evde yap diye düşünmeyin ben evde sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamam keşke yapabilsem ama olmuyor. dediğiniz gibi olsa süper. artık idare edicez bakalım:))
ya allah kolaylık versin sana canım benim zor şartlar ama napacaksın ekmek parası için çekiliyor. eşin izin alırgelir sen git doğrudüzgün biryerde yap doğumunu. memleketin neresi senin ailen nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?