2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şimdiden moralini bozma canım doğum zamanı allah yardım eder bir kolay yol bulunur merak etme

Günaydıın Kızlar.
Napıyosunuz?
Akşam site bakımdaydı galiba yazamadım hiç.
hoşgeldin canımmm bende seni sordum biraz önce iyisin inşallah.. evet bakımdaydı bende yazamadım.. bugun biraz takılıyım birazdan çıkarım. bizimde bilgisayarlar kontrol ediliyor. hemen keserler:))))))

ege akşam yemeklerinde salatana haşlanmış yumurta ekleyebilirsin canım
olabilir aslında doğru fikir sağol cnm

doğru canım bazıları öyle oluyor benim kardeşim ve annem de öyledir en az 1 saat falan geçecek :)
yaaaa:)) demek tek ben değilim

evet moralini bozma herşey olacağına varır. allah kolaylık verir. tadını çıkar bebişinin

fmg nerde oda sabah açardı hemen..

Ayy bebişim benim nasıl merak etmiş beni canıııımmmm
Bu aralar çok yoğun trafik oluyor. Yol çalışması var. O yüzden servis geç getiriyor. Geldiğim gibi açıyorum hemen sizi. Özlüyorum, merak ediyorum.

Kahvaltı benim içinde çok zor oluyor. Peynir falan çözülüyor yanımda getiriyorum. Ama yumurta zor. Onuda sabah uyanır uyanmaz haşlayıp evden çıkmadan yiyorum. İş yerinde de kahvaltıya devam ediyorum. Böyle çözdüm.
Bana kalsa sorun değil ama eşim kızıyor yumurta yemeyince. Doktor özellikle söyledi çünkü her gün ye diye.

ay bak şimdi bende vicdan yaptı yavrumu besleyemiyorum diye bende deli gibi hamur işi ve bulgur yiyorum sonrada şişiyorum annem kızdı dün kısır yapıp yiyorsun ama bebğe yararı yok diye. kendi egonu tatmin etme diyor:))))

bulgur çok faydalıymış ilk haftalarda, bulgur pilavını öneriyorlar canım. hamur işleri için bişi diyemicem tabi :)

bu sabaah baya bi muhabbet var hadi bakalım sonra sessizleşiriz:))))
ya seldaonur ikilinin sonuçlarını alacaktı ne oldu ses çıkmadı dünden beri

Kısır benimde favorim bol ekşili olacak offf... Bayılıyorum.
Belki yumurtayı haşlasan evden çıkmadan yiyebilirsin. Uyanınca hemen ben de bişey yiyemem. Ama yumurtayı atıyorum zorla. Napıyım.

Valla ben kendi egomu bile tatmin edemiyorum..Hiç bişey yiyemiyorum..Doktor bebek senden beslenir senin yemem veya yememen bebek için değil,kendin için önemli dedi.O yüzden rahatım yani..Bebeğim beni yiyor..Ben de iştahım olduğunda yiyebilirsem bişeyler onları yiyorum..
Ben hamile kaldığımdan beri yumurta yiyemiyorum.Yumurta kokusuna dayanamıyorumm.
Et zaten yemem...
Muz ve çiko ile besleniyorum, sanırım en gariban benim bebem...Muz gibi uzun, çiko gibi kara bişey olacak..

bulgur çok faydalıymış ilk haftalarda, bulgur pilavını öneriyorlar canım. hamur işleri için bişi diyemicem tabi :)

anneme anlatamıyorum bak diyorum bulgur hem süt yapar hem kan yapar içinde yeşillikte var kısırın ne güzel diyorum yok kadın hala taktı yememe 100 kilo olcaksın diyor daha 63 teyim yaaaaaa

aslında bulgur bebek için çokta yararsız değil folik asit var bulgurda bol yeşillikli yaparsan bebiişe yarar sanırım

Kuzucum sen napıyosun?
Doktora gidicektin galiba dün akşam?
Yanlış hatırlamıyorum değil mi?

Gittim canım, ikili sonuçlarını gösterdim herşey yolunda dedi...Dürtelim mi bebeyi dedim..Hergün hergün dürtülmez annesi, ne garezin var diye ultrasona sokmadı...Uyuyup büyüyecekmiş...

ayyy neyse bişey yazıcaktım ama kızarsın diye yazmadım içimde kalsın:)))))) hahahaha
yeme sen aferin

anneme anlatamıyorum bak diyorum bulgur hem süt yapar hem kan yapar içinde yeşillikte var kısırın ne güzel diyorum yok kadın hala taktı yememe 100 kilo olcaksın diyor daha 63 teyim yaaaaaa

Ben ilk 3 ay hep tatlı yedim..Şidi de ekşi şşeyler canım istiyor gibi...Portakal falan hayatta yiyemiyordum...
Canım istiyor ama korkuyorum dokunur mu diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…