- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Valla ben kendi egomu bile tatmin edemiyorum..Hiç bişey yiyemiyorum..Doktor bebek senden beslenir senin yemem veya yememen bebek için değil,kendin için önemli dedi.O yüzden rahatım yani..Bebeğim beni yiyor..Ben de iştahım olduğunda yiyebilirsem bişeyler onları yiyorum..
Ben hamile kaldığımdan beri yumurta yiyemiyorum.Yumurta kokusuna dayanamıyorumm.
Et zaten yemem...
Muz ve çiko ile besleniyorum, sanırım en gariban benim bebem...Muz gibi uzun, çiko gibi kara bişey olacak..
Ben ilk 3 ay hep tatlı yedim..Şidi de ekşi şşeyler canım istiyor gibi...Portakal falan hayatta yiyemiyordum...
Canım istiyor ama korkuyorum dokunur mu diye..
bu sabaah baya bi muhabbet var hadi bakalım sonra sessizleşiriz:))))
ya seldaonur ikilinin sonuçlarını alacaktı ne oldu ses çıkmadı dünden beri
burda bu kadar yemek konuşuyoz belki sonunda aşerirsin :) et yemiyosan yerine bakliyat vs iyi gider, yeşil mercimek mesela, ben bayılırım sulu yemeğine. erişte falan da koyarım içine oh oh :)
annesi bi de iyi tarafından bak, uzun ince esmer güzeli bi kız olur işte :)
Benim ikili sonuçlarım bugün 16'da çıkacak. Cuma sabahı göstereceğim doktora.
Hayırlısı bakalım.
Benim ikili sonuçlarım bugün 16'da çıkacak. Cuma sabahı göstereceğim doktora.
Hayırlısı bakalım.
annem bana hamileyken 1 kilo limonu portakal gibi soyup dilim dilim yiyomuş :) o kadar yani. maşallah hiçbişey olmamış :)
Progesteronu 2 gün önce bıraktım. Çok mutluyum. İşkence bitti.
sana eşlik ediyorum canm benim bende mandalina yiyorum durmadan :)Valla ben kendi egomu bile tatmin edemiyorum..Hiç bişey yiyemiyorum..Doktor bebek senden beslenir senin yemem veya yememen bebek için değil,kendin için önemli dedi.O yüzden rahatım yani..Bebeğim beni yiyor..Ben de iştahım olduğunda yiyebilirsem bişeyler onları yiyorum..
Ben hamile kaldığımdan beri yumurta yiyemiyorum.Yumurta kokusuna dayanamıyorumm.
Et zaten yemem...
Muz ve çiko ile besleniyorum, sanırım en gariban benim bebem...Muz gibi uzun, çiko gibi kara bişey olacak..
sana eşlik ediyorum canm benim bende mandalina yiyorum durmadan :)
İyidir inşallah canım...Kız sen maşallah, gidenlerin hepsini aklında tutabiliyon, ben unutuyorum ya, unutkanlk başladı..Biri doktora gidecekti ama kim diye düşünüyorum bazen aklıma gelmiyo...
kuzu bi dr arkadaşım balık-et yiyemiyorsan bol kivi ye demişti vejeteryanlarda öle yapar demişti
Valla yemek konuşuluyor da hiç canım istemiyor..Bir anlık bişey...
Mesela geçen gün canım patates saltası istedi..Eşim hemen düdüklüye koydu patatesleri sağolsun.. 6 iri patatesten yapmıştık..Ve inanırmısın hepsini ben yedim...Adam resmen şok oldu...4 kişi doyardı bununla ne yaptın diye ..
Ama işte o istek hamileliğimden beri 2 kez oldu, bi kere de daha hamile olduğumu bilmeden yeşil mercimek istemişti canım..O zamanda 3 tabak birden yemiştim..
O kadar..Başka da yok..
Kiviyi burda okudum, o günden beri hergün 1 tane yiyorum ama geri çıkarıyorum hemen..Faydası oluyormu bilmiyorum...
Saate baktım, en fazla 5 dakika içimde tutabildim..Faydalı diye yiyorum ama hergün..
İnşallah seninkiler de çok güzel çıkar canım..
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım. benim bebişimin 2li testi için taaaa 24ünde gidicem ben. benim bebem küçük, hepiniz doğurursunuz topikte tek kalırım ben haziranda :))
Ne güzel.Gözün aydın...
Valla benim düşük riskim hala devam ediyormuş ama bana hiç progesteron vermediler..Bi de 2 ayrı özel doktora gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?