2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

burda bu kadar yemek konuşuyoz belki sonunda aşerirsin :) et yemiyosan yerine bakliyat vs iyi gider, yeşil mercimek mesela, ben bayılırım sulu yemeğine. erişte falan da koyarım içine oh oh :)
annesi bi de iyi tarafından bak, uzun ince esmer güzeli bi kız olur işte :)

Ben ilk 3 ay hep tatlı yedim..Şidi de ekşi şşeyler canım istiyor gibi...Portakal falan hayatta yiyemiyordum...
Canım istiyor ama korkuyorum dokunur mu diye..

annem bana hamileyken 1 kilo limonu portakal gibi soyup dilim dilim yiyomuş :) o kadar yani. maşallah hiçbişey olmamış :)

bu sabaah baya bi muhabbet var hadi bakalım sonra sessizleşiriz:))))
ya seldaonur ikilinin sonuçlarını alacaktı ne oldu ses çıkmadı dünden beri

İyidir inşallah canım...Kız sen maşallah, gidenlerin hepsini aklında tutabiliyon, ben unutuyorum ya, unutkanlk başladı..Biri doktora gidecekti ama kim diye düşünüyorum bazen aklıma gelmiyo...

Benim ikili sonuçlarım bugün 16'da çıkacak. Cuma sabahı göstereceğim doktora.
Hayırlısı bakalım.

Valla yemek konuşuluyor da hiç canım istemiyor..Bir anlık bişey...
Mesela geçen gün canım patates saltası istedi..Eşim hemen düdüklüye koydu patatesleri sağolsun.. 6 iri patatesten yapmıştık..Ve inanırmısın hepsini ben yedim...Adam resmen şok oldu...4 kişi doyardı bununla ne yaptın diye ..
Ama işte o istek hamileliğimden beri 2 kez oldu, bi kere de daha hamile olduğumu bilmeden yeşil mercimek istemişti canım..O zamanda 3 tabak birden yemiştim..
O kadar..Başka da yok..

Benim ikili sonuçlarım bugün 16'da çıkacak. Cuma sabahı göstereceğim doktora.
Hayırlısı bakalım.

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım. benim bebişimin 2li testi için taaaa 24ünde gidicem ben. benim bebem küçük, hepiniz doğurursunuz topikte tek kalırım ben haziranda :))

annem bana hamileyken 1 kilo limonu portakal gibi soyup dilim dilim yiyomuş :) o kadar yani. maşallah hiçbişey olmamış :)

Ben hamileliğimin başında portakal yemeye çalıştım da, midem deliniyordu..Sonra dikkat ettim mandalina portakal limon hepsi aynı etkiyi yapıyor..Saatlerce öğürüp kusuyorum..O yüzden onları yemeyi bıraktım..Şimdi de korkuyorum yemeye, dokunacak diye.

sana eşlik ediyorum canm benim bende mandalina yiyorum durmadan :)

kuzu bi dr arkadaşım balık-et yiyemiyorsan bol kivi ye demişti vejeteryanlarda öle yapar demişti

kuzu bi dr arkadaşım balık-et yiyemiyorsan bol kivi ye demişti vejeteryanlarda öle yapar demişti

Kiviyi burda okudum, o günden beri hergün 1 tane yiyorum ama geri çıkarıyorum hemen..Faydası oluyormu bilmiyorum...
Saate baktım, en fazla 5 dakika içimde tutabildim..Faydalı diye yiyorum ama hergün..

ah canım, patates de çok faydalı potasyum var sanırım içinde. afiyet bal şeker olsun bebişine ve sana..
en kısa zamanda iştahınız açılır inşallah da rahat yemek yersiniz hiç değilse..

Kiviyi burda okudum, o günden beri hergün 1 tane yiyorum ama geri çıkarıyorum hemen..Faydası oluyormu bilmiyorum...
Saate baktım, en fazla 5 dakika içimde tutabildim..Faydalı diye yiyorum ama hergün..

kuzu bizim çocuklar inat olucak valla biz yedikçe onlar geri fırlatıyo dışarı

İnşallah seninkiler de çok güzel çıkar canım..

İnşallah canım.

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım. benim bebişimin 2li testi için taaaa 24ünde gidicem ben. benim bebem küçük, hepiniz doğurursunuz topikte tek kalırım ben haziranda :))

Valla egeyle ben muhtemelen mayısta doğuracağız. Haziranı bekleyemeyeceğiz.
Seninle aramızda 4 hafta var yanılmıyosam. Hayırlısı bakalım canım.

Ne güzel.Gözün aydın...
Valla benim düşük riskim hala devam ediyormuş ama bana hiç progesteron vermediler..Bi de 2 ayrı özel doktora gidiyorum..

Bana da önlem olarak verdi. Riskim yoktu aslında. Önceden düşüğüm olduğu için garantiye almak için verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…