güzel sonuçlar gelecek ben eminim annesi
ah canım, patates de çok faydalı potasyum var sanırım içinde. afiyet bal şeker olsun bebişine ve sana..
en kısa zamanda iştahınız açılır inşallah da rahat yemek yersiniz hiç değilse..
bende bir hafta önce bıraktım çok iyi oldu sanki şişkinliğim azaldı
İnşallah canım, inşallah...Eski zamanlarımı çok arıyorum...Benim elimin altında mutlaka bişeyler olurdu yemek yemeden duramazdım...Şimdi aç aç geziyorum.
kuzu bizim çocuklar inat olucak valla biz yedikçe onlar geri fırlatıyo dışarı
kaç kilosun canım sen merak ettim
Aynen ya, 10 dakika dursa bebeğe faydası oluyo diyorlar, ben şimdiye kadar yediğim hiçbir şeyi 10 dakika içimde tutamadım...
Ama dediğim gibi muz-çiko-simit hariç..Bunlar gayet güzel duruyo..Hanfendinin hoşuna gidiyo herhalde..
bende aynen evden tiksindim açık hava iyi geliyo doktorda aynısını söyledi mümkün oldugunca evde durma tanıdıklarına git dedi bende burda yeniyiz kimseyi tanımıyorum dedim annene gidemezmisin tek başına çok zor geçer hamilelik heleki evdeysen daha zor olur dedi bende atama bekliyorum bide 16 saat uzaklar bana gidemem deyince kadın gülerek o zaman ekbezi işle dermişim dediBen de kendi evimden tiksindim..Sürekli bulantı kusma oluyor..Eşim de farketti sabret 1 ay sonra taşınacağız diyor..
bende kusamazdım önceden şimdi öğ desem çıkıyo ama hala nefret ediyorum kumsaktan ya inş. çabuk biteray canım yaa hakkaten çok zor, kusmak fobilerimden biriydi, gözlerim ve boğazım çok kötü olduğu için acayip korkarım çıkarmaktan. şimdi daha az korkar oldum ama benim iştahımda çok sorun yok, çokşükür az az sık sık yiyorum bişeyler.
kızlar benim kız olacak gibi gelio tv falan bakarken ordaki isimlere dikkat ediyorumda hep kız isimlerine bakar oldum ya tesadüf mü ne ki
evet çok inatlar bunlar bari dogunca çektirmeseler uslu uslu uyurlar inş.: ben bebekken çok usluymuşum sabah 9 a kadar uyurmuşum..
ya çalışanlar nasıl yesin haşlanmış yumuta felan ben işte bi gün poğaca bi gün simit bi gün evden ekmek peynir felan. getiriyorum. kahvaltı pek hoş geçmiyor bizim. hafta sonları ancak.. öğlen çorba felan yiyebiliyorum güzelce akşam fena yiyorum ama:))))))) sütümü yataken içiyorum .
Evet bence de şişiriyor. Ben daha atamadım şişliği. Biraz zaman geçsin toparlarım ben de.
Ellerim ayaklarım davul gibi.
bizim burda bakkal haslanmıs yumurta bıle satıyor sandvıc yapıyor peynırle ama yumurta sevenee
bizim burda bakkal haslanmıs yumurta bıle satıyor sandvıc yapıyor peynırle ama yumurta sevenee
tedavilerim boyunca o kadar çok progesteron kullandımki
onun yüzünden şişkinlik kilo aldı başını gitti
anammmm ne güzelmiş:))) bende fmg gibi yapcam haşlıycam yiyip çıkıcam yoksa çocuk protein almadan çıkıcak
drisi bana ins 15 haftalik olana kadar devam edicem hem ignesinie hemde hapina bakalim sonrasin dadevammi edilecek bende biktim oglumu okuldan almak istiyorum araba kullanmayi özledim :84:Progesteronu 2 gün önce bıraktım. Çok mutluyum. İşkence bitti.
bendede bas agrilari var canim intte yaziyor normal diye bu haftada testindende ins hayirli haberler alirsinmerhaba kızlar,
benim bulantılarım bitti çok şükür ama şimdi de baş ağrılarım bitiriyo benidün buz torbası gezdirdim başımda, eşim de sağolsun masaj yaptı da rahatladım...
bugün öğleden sonra 2li testim çıkacak inşallah güzel haberler getirir
ipekcim cok sagol canim insallah 15.haftada gidicem orasi daha ayrintili kesin söylerler gibime geliyor bakalim saglikli olsunda bir oglana daha raziyimgünaydın sabah sohbeti başlamış bile ...seydam bebişini görmüşsün iyi haberlerini almışsın inşallah cinsiyetide bir dahakine öğrenirsin
amin canim sonuclarimiz hepimizin yüzünü güldürsün aydinliga cikarsin bizi insallahgünaydın bayanlar....
seydamcım gözünaydın. seni merak etmez olurmuyuz ama akşamsitede bi sorun vardı ve ben dün fazla takılamadım. yoksa hepiniz için aynı duygulardayız .. bebişinne çok sevindim inşallah birdahaki gittiğinde gösterir cinsiyetini meraktan kurtuluruz. önemli olanı sende atlattın. darısı 2li bekleyen herkesin başına:))))))
büyümüskü nasil masallahŞeydam,maşallah büyümüş bebişin...Allah nazardan saklasın inşallah..İnşallah ense kalınlığında da sorun çıkmaz da rahat bi nefes alırsın canım...
evet canim dil cok cok önemli bende cok zorluk cektim, arasirada hala oluyor en iyisi almanyaya gelmeden ögrenmek zaten artik gelmek icin sart kosuldu dil ögrenmek benim zamanimda yoktu ... ayrica cok kaba bir dil hic hoslanmiyorum benbence de önemlidir ya insanın kendi diliyle konuşması. benim ablam da almanya'daydı önceden. orda 2. çocuğa cesaret edemedi. dil sorunundan da korktu:)
Boşver canım be onlar sağlıklı olsunda biz şişelim. Zaten bu şişlik kilo gibi değil sanki enjektörle su vermişler etime. Alyansımı bile zor takıyorum. Yumuldu ellerim :)))))
Ama herşey onlar için. Doğumdan sonra veririz hepsini.
Rahat oluyor öyle egecim. Hem vicdan azabından kurtuluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?