2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım az kalmış seninde progesterondan kurtulmana sağlıkla gelsin bebişler inşallah

drisi bana ins 15 haftalik olana kadar devam edicem hem ignesinie hemde hapina bakalim sonrasin dadevammi edilecek bende biktim oglumu okuldan almak istiyorum araba kullanmayi özledim :84:

Az kalmış canım sık dişini biraz daha. İnşallah devam ettirmez sen de rahat edersin.

evet canım aynen dediğin gibi haa verilmiş gibiyim bende iğne değse patlıcam sanki ben alyansımı çıkardım canım
bebeklerimiz sağlıkla hayırlısıyla doğsun bunlar gelip geçecek

Öyle tabi. Çektiğimiz eziyetleri hatırlamayacağız eminim.

11-14 testi diyor ya, ben de 11.haftamda gittim ama çok küçük ölçmeyelim dedi.12.hafta gel dedi..Demek senin bebe çok küçük değildi ki, ölçtü.. mm.oranı yükselmiştir ama çok değil...Genelde 12. hafta yaptıranların 1-1,50 mm.çıkmış. Normal yani seninki de..3 ve üzeri sorunlu diyormuş doktorlar..

Kiviyi burda okudum, o günden beri hergün 1 tane yiyorum ama geri çıkarıyorum hemen..Faydası oluyormu bilmiyorum...
Saate baktım, en fazla 5 dakika içimde tutabildim..Faydalı diye yiyorum ama hergün..

benım bır arkadasım cok mıdesı bulanıodu cıkarıyordu doktorun dedıgı hersey yemeye bak 2 dk bıle ıcınde dursa o sana yarar demiş

günaydın canım...ben 11 ve 14 haftalar arası yapılıyor diye okumuştum sorun olmaz bence için rahat olsun

bizim buradaki büfedede satılıyo bir kaç kere aldım hoşuma gitmedi çok haşlıyolar sarısının rengi tuhaf oluyo
bende yumurtayı evde haşlıyorum

bizim büfeci usta olmus bende bıkackere aldım ama ben haslanmıs yumurtadan nefret ederım doktorum dedıkı haftaıcı yıyemıyorsan haftasonu omlet vs sekılde 2serlı al haftada 4-5 tane alman lazımen az dedi. bırde ılk 3 ay yedıklerımız zaten bıze depolanıyormus cocuga bi yarraı yok ama sonrakı donemlerde dırek bızden alıcakmıs

evet 4 gün önden gidiyormuş bebiş 12. haftada yaptırsam mı başka bir dr a daha düşünmüyor değilim

günaydın canım...ben 11 ve 14 haftalar arası yapılıyor diye okumuştum sorun olmaz bence için rahat olsun
valla işte biraz eyvam olunca rahat olmak zorlaşıyor aslında böylesi bana zarar ama...

Evet,doktorum da böyle dedi..
Zaten geçen hafta 4,86 olan bebişim bu hafta 6,73 olmuş..Ki süt yumurta falan yemediğim halde..Sadece sabahları peynirli simit yediğim halde..Bebeler bizi yiyor..Yiyemiyorum diye çok üzülmeyin kızlar,ama yemeye de çalışın..Bizim depolar tükendikçe saçlarda dökülme, diş kayıpları olabilirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…