drisi bana ins 15 haftalik olana kadar devam edicem hem ignesinie hemde hapina bakalim sonrasin dadevammi edilecek bende biktim oglumu okuldan almak istiyorum araba kullanmayi özledim :84:
bendede bas agrilari var canim intte yaziyor normal diye bu haftada testindende ins hayirli haberler alirsin
ipekcim cok sagol canim insallah 15.haftada gidicem orasi daha ayrintili kesin söylerler gibime geliyor bakalim saglikli olsunda bir oglana daha raziyim
amin canim sonuclarimiz hepimizin yüzünü güldürsün aydinliga cikarsin bizi insallah
büyümüskü nasil masallahteyzesi resmen bebek görüntüsü artik durmadan sekil degistirip durdu gözümün önünden hic gitmiyor cok güzel bir duygu ...evet ense kalinliginida bir atlatsam hayirlisiyla ins
evet canim dil cok cok önemli bende cok zorluk cektim, arasirada hala oluyor en iyisi almanyaya gelmeden ögrenmek zaten artik gelmek icin sart kosuldu dil ögrenmek benim zamanimda yoktu ... ayrica cok kaba bir dil hic hoslanmiyorum ben.. artik birde her yerde illaki calisan türkler oluyor yardimcida oluyorlar fazla zorluk cekmiyoruz . .. ablan hangi sehirdeydi ??:44:
drisi bana ins 15 haftalik olana kadar devam edicem hem ignesinie hemde hapina bakalim sonrasin dadevammi edilecek bende biktim oglumu okuldan almak istiyorum araba kullanmayi özledim :84:
evet canım aynen dediğin gibi haa verilmiş gibiyim bende iğne değse patlıcam sanki ben alyansımı çıkardım canım
bebeklerimiz sağlıkla hayırlısıyla doğsun bunlar gelip geçecek
günaydın hanımlar nasılsınız
ben bugün çok halsiz hissediyorum kendimi kahvaltımı da yaptım ama
güsel sonuçlar alan tüm arkadaşların gözü aydın darısı biz bekleyenlerin başına bir de benim merak ettiğim birşey var genelde herkesin ikili testi 12 haftlaıkken yapılmış benimki 11+1 de yapıldı boyu 5cm ense kalınlığı 0,89 mm çıktı acaba haftadan haftaya değişir mi en sağlıklı sonuç hangisinde alınır mesela 12. haftada değer birden artmış olabilir mi merak ediyorum
Kiviyi burda okudum, o günden beri hergün 1 tane yiyorum ama geri çıkarıyorum hemen..Faydası oluyormu bilmiyorum...
Saate baktım, en fazla 5 dakika içimde tutabildim..Faydalı diye yiyorum ama hergün..
günaydın hanımlar nasılsınız
ben bugün çok halsiz hissediyorum kendimi kahvaltımı da yaptım ama
güsel sonuçlar alan tüm arkadaşların gözü aydın darısı biz bekleyenlerin başına bir de benim merak ettiğim birşey var genelde herkesin ikili testi 12 haftlaıkken yapılmış benimki 11+1 de yapıldı boyu 5cm ense kalınlığı 0,89 mm çıktı acaba haftadan haftaya değişir mi en sağlıklı sonuç hangisinde alınır mesela 12. haftada değer birden artmış olabilir mi merak ediyorum
benım bır arkadasım cok mıdesı bulanıodu cıkarıyordu doktorun dedıgı hersey yemeye bak 2 dk bıle ıcınde dursa o sana yarar demiş
bende bir hafta önce bıraktım çok iyi oldu sanki şişkinliğim azaldı
Kızlar bana müsade işler beni bekler.
Akşam 5 gibi girerim toparlayabilirsem. Öpüyorum hepinizi
Kolay gelsin canım...Benim işler de bekliyo,bakalım nere kadar beklicek..
keske bende bırakılbılsem o gunlerı gorebılecekmıyım acepp
bizim buradaki büfedede satılıyo bir kaç kere aldım hoşuma gitmedi çok haşlıyolar sarısının rengi tuhaf oluyo
bende yumurtayı evde haşlıyorum
evet 4 gün önden gidiyormuş bebiş 12. haftada yaptırsam mı başka bir dr a daha düşünmüyor değilim11-14 testi diyor ya, ben de 11.haftamda gittim ama çok küçük ölçmeyelim dedi.12.hafta gel dedi..Demek senin bebe çok küçük değildi ki, ölçtü.. mm.oranı yükselmiştir ama çok değil...Genelde 12. hafta yaptıranların 1-1,50 mm.çıkmış. Normal yani seninki de..3 ve üzeri sorunlu diyormuş doktorlar..
valla işte biraz eyvam olunca rahat olmak zorlaşıyor aslında böylesi bana zarar ama...günaydın canım...ben 11 ve 14 haftalar arası yapılıyor diye okumuştum sorun olmaz bence için rahat olsun
bizim büfeci usta olmus bende bıkackere aldım ama ben haslanmıs yumurtadan nefret ederım doktorum dedıkı haftaıcı yıyemıyorsan haftasonu omlet vs sekılde 2serlı al haftada 4-5 tane alman lazımen az dedi. bırde ılk 3 ay yedıklerımız zaten bıze depolanıyormus cocuga bi yarraı yok ama sonrakı donemlerde dırek bızden alıcakmıs
keske bende bırakılbılsem o gunlerı gorebılecekmıyım acepp
Kız ben o kadar da tutamıyorum..Yerken püskürmeye başlıyor...
Görürsün canım..Biz de ikili gelse de sonuçları öğrensek diyorduk, zaman çok çabuk geçiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?