:):):):):):):) ya uzulme gecıcek nasılsa bı kac haftaya kadar ondan sonrada telefı edersın cnm
yok üzülmüyorum alıştım artık..
Bebem iyi olsun da, başka hiç bişey istemiyorum..
biz senle sonradan açılacaz kuzuuu
Aynen bacım...
Ben zaten açıldım açıldım, ayın 20 sinde hala kilo verdiysem yatırabilirim dedi doktor..
Mecbur açılmam gerekiyor yavaştan yavaştn..
ben dr dan öle bişey duymadım:44:
Ben zayıflıyorum ya, bi de bebeğim küçük gidiyo ondan sanırım...
Zayıflıyorum ama göbek aldı başını gidiyo onu da anlayamıyorum..Sırf bu hafta 700 gr.vermişim mesela..Ama göbek çevrem 2 cm.artmış..
Allahım ne garipsin kız sen benm bebek iyi görünüyo yani dün dr agzından aldıgım habere göre sağlıklıymış öle dedi
inşallah tez zamanda geçer bulantılarınız benimde var ama çok şükür sadece sabahları oluyor birde bazı kokulara karşı
ilk 3 ayda biter diyorlar inşallah en kısa zamanda bitr artık yavalş yavaş beslenme önemli hale geliyor en az 2 bardak süt ve omega 3 almak gerekiyormuş oda balık ceviz de varmış balık yiyemiyorum o yüzden balık yağı haplarından yazdı dr um haftada 2 kez ondan alacağım
Ben zayıflıyorum ya, bi de bebeğim küçük gidiyo ondan sanırım...
Zayıflıyorum ama göbek aldı başını gidiyo onu da anlayamıyorum..Sırf bu hafta 700 gr.vermişim mesela..Ama göbek çevrem 2 cm.artmış..
Allahım ne garipsin kız sen benm bebek iyi görünüyo yani dün dr agzından aldıgım habere göre sağlıklıymış öle dedi
maşallah maşallahkuzu zayıflasanda bebiş büyüyo ne güzel
Valla ben doktorun iyisine mi denk gelmiyom bilmiyorum, balık bende yemiorum..Doktora dedim 2 sine de, ikisi de gerek yok dedi balık hapına..
sorun mu var,mesajlar yazılmıyor
Kuzu demek bebiş besleniyor ama artık 13. Haftada kordondan besleniyormuş nette yazıyor. Bence alışmaya başlamalısın.
O büyüsün de başka bi dileğim yok zaten...Sıpam yavaş yavaş normale dönüyor teyzesi..PAzartesi ölçtüler 12 haftalıktı tam.. 6,78 cm. olmuş...
slm kızlar nasılsnız ben az once kısır yaptım acı tursuyla yıyommmmm ne zaman gececek bu askı hayatta agzıma vurmasdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?