2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım ne garipsin kız sen benm bebek iyi görünüyo yani dün dr agzından aldıgım habere göre sağlıklıymış öle dedi

inşallah tez zamanda geçer bulantılarınız benimde var ama çok şükür sadece sabahları oluyor birde bazı kokulara karşı
ilk 3 ayda biter diyorlar inşallah en kısa zamanda bitr artık yavalş yavaş beslenme önemli hale geliyor en az 2 bardak süt ve omega 3 almak gerekiyormuş oda balık ceviz de varmış balık yiyemiyorum o yüzden balık yağı haplarından yazdı dr um haftada 2 kez ondan alacağım

Allahım ne garipsin kız sen benm bebek iyi görünüyo yani dün dr agzından aldıgım habere göre sağlıklıymış öle dedi

Benim doktora göre de sağlıklı, ikili test sonuçları olumlu..Ama adetten 2 hafta geriden geliyo..Düzeltilmiş sat yaptık ona göre de 3 gün geride bebeğim...Diyorum ya hep nazlı kızım diye..Bende çok nazlıyımdır..Bu huyu bana benzicek bebemin..Zaten bişeyi bari bana benzesin...İyi de olsa kötü de olsa, bana da benzesin, hep herife benziyo benimki..Uykucu olması,tembel olması, babasına kıpırdıyo bana kıpırdamıyo velet...Koca kafalı olması da babasına benziyo...
Nazı niyazı bari bana benzesin..İnanmıcam yoksa benden olduğuna..

Valla ben doktorun iyisine mi denk gelmiyom bilmiyorum, balık bende yemiorum..Doktora dedim 2 sine de, ikisi de gerek yok dedi balık hapına..

maşallah maşallah kuzu zayıflasanda bebiş büyüyo ne güzel

Kuzu demek bebiş besleniyor ama artık 13. Haftada kordondan besleniyormuş nette yazıyor. Bence alışmaya başlamalısın.

slm kızlar nasılsnız ben az once kısır yaptım acı tursuyla yıyommmmm ne zaman gececek bu askı hayatta agzıma vurmasdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…