2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ufff siteye girmek sorun yazmak sorun sayfa degısmek sorunnn iyice soguttu kk kendınden

Kuzu çok kolay kız eve git yap yee ben herdakka yapıp yiyorum daha dün yaptınm 2 gün idaree eder çok yedim:)) sonra yine bu kısır beni 100 kilo yapcak

Sağol canım,düşünmen yeter...
Ben yazmıyım herkesin canını çektirmeyeyim dediydim de, bebekpoyraz yapmış yiyormuş bile...
Bebeeekk, benim için de ye kız bi kaşık...

:):)):)) aksama esıne ıs dusuyor sanırımmmmmmmmm. bu kısır işi sanırsam eegeden cıktı yanlıs hatırlamıyorsam aksam herkes kısır yapıcak....:):):):)

Kuzu çok kolay kız eve git yap yee ben herdakka yapıp yiyorum daha dün yaptınm 2 gün idaree eder çok yedim:)) sonra yine bu kısır beni 100 kilo yapcak

Kız kolay da, şimdi canım çekti işte nerden bulayım...
Ama işte taktiği biliyom, elimi yaladım bi sağa,bi sola bi de aşağı....
Geçer herhalde birazdan,dediğin gibi akşam evde yaparım..İnşallah o zaman da canım ister..

ayyy kızlar halam 17 haftalık hala cinsiyet ögrenemedi sıpa bacaklarını kapamıs acmıyomus

Ya insan deli olur..
Benimkinin bacaklar acayip açık da, doktor daha belli değil diyor.

deli olmus hehehehe
bide 14. haftadan beri git git doktora git diyoruz doktorun verdıgı tarihden önce gitmedi
kesin olsun diye simdi belli deil cıldırmıs :) bide 2 tane oglu var kız istiyo cok istiyo
ondan cok merak edıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…