2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben canımın çektiğini bulamadım...
Başka da bişey yemek istemiyorum...Gene aç kaldım yahu...

yakınında alışveriş merkezi falan yok mu canım? açık büfe salata satan yerlerde olur belki. ya da bir arkadaşından falan rica etsen evden yapıp getirse. kırk yılda bir şey istemiş yazık canın. ben bile dert ettim şimdi(

Gökyüzü dr bana dedii başın ağrırsa minoset iç yanında gezdir mutlaka dedi. Ben içmedim ama dayanılmaz gibi olursa içebilirsin

Ona benzer bişey yiyorum nefsimi köreltmek için..Arkadaşlar da çalışıyor...Nasıl yapsınlar..Açık büfe de yakınımda yok ama, çakmasını yiyorum dertlenme..Çakma makma, ne zamandır öğle yemeği yemiyordum iyi geldi...

kizlar selam ben geldim..gecmise hic bakamadim..umarim iyisinizdir hepiniz..dun annem hastalandi..butun gun hastanedeydik..halada hastanedeler ben biraz ise geldim..ve dun herkese hamile oldugumu soyledim..annemi o halde gorunce..herkes tabiki hem agladi hem sevindi..3 ay nasil sakladiniz dediler..dedim ikili test sonucunuda atlatip oyle soylucektik..artik herkes ogrenmis oldu.simdi isyerindekilerede soyledim..cunku dun hastanede kosturmaktan fenalastim..bugun artik diger kardeslerim ve kayinvalidem ilgileniyo annemle..kusma bas agrisi ve bas donmesi..suan beyin emarindalar..allahim ins hersey yolundadir..dualarimi kabul et..bu arada ikili test sonucum iyi cikti..

Gökyüzü dr bana dedii başın ağrırsa minoset iç yanında gezdir mutlaka dedi. Ben içmedim ama dayanılmaz gibi olursa içebilirsin
icdim dün hic faydası olmadı biraz hafifletti
şimdi iyiyim ama aksam tutarsa yine gidicem doktora
agrılar kacıncı hafta baslıyorrr

belli bi haftası yok aslında 13. haftada cok bas agrısı olurmus benım 14. haftada basladı
mide bulantımda bi gecıyo oh kurtuldum diyorum sonra yine baslıo
üşümiceksın midenıde kendınıde yoksa cok fena oluyo

Canım benim geçmiş olsun ya..İnşallah anacığın da hemencecik iyileşir..İkili testine de çok sevindim..
Allah annene de acil şifa versin, başka kardeşlerin de varmış, sen koşturma fazla, dua et inşallah herşey yoluna girer...

test sonuçların için gözünaydın ...annenede geçmiş olsun allah şifa versin inşallah önemli bir şey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…