Allah gönlüne göre versin..İnşallah kızı olur.
gökyüzü geçmiş olsun .....halanın bebiş inatçı olacak desene bir türlü göstermiyo kendini
saol canım ..
inatcı cıkdı sıpa 2 dir göstermıyo haftaya yine gidicekmıs inaşllah o zaman gösterir
saol canım ..
inatcı cıkdı sıpa 2 dir göstermıyo haftaya yine gidicekmıs inaşllah o zaman gösterir
Ya ben canımın çektiğini bulamadım...
Başka da bişey yemek istemiyorum...Gene aç kaldım yahu...
Kaynananı ara yapsın kız sen ona torun yapıyosun oda kısır yapsın
Gökyüzü dr bana dedii başın ağrırsa minoset iç yanında gezdir mutlaka dedi. Ben içmedim ama dayanılmaz gibi olursa içebilirsin
yakınında alışveriş merkezi falan yok mu canım? açık büfe salata satan yerlerde olur belki. ya da bir arkadaşından falan rica etsen evden yapıp getirse. kırk yılda bir şey istemiş yazık canın. ben bile dert ettim şimdi(
Kaynananı ara yapsın kız sen ona torun yapıyosun oda kısır yapsın
Ona benzer bişey yiyorum nefsimi köreltmek için..Arkadaşlar da çalışıyor...Nasıl yapsınlar..Açık büfe de yakınımda yok ama, çakmasını yiyorum dertlenme..Çakma makma, ne zamandır öğle yemeği yemiyordum iyi geldi...
afiyet olsun yavaş yavaş düzeliceksin inşallah
icdim dün hic faydası olmadı biraz hafiflettiGökyüzü dr bana dedii başın ağrırsa minoset iç yanında gezdir mutlaka dedi. Ben içmedim ama dayanılmaz gibi olursa içebilirsin
agrılar kacıncı hafta baslıyorrr
kizlar selam ben geldim..gecmise hic bakamadim..umarim iyisinizdir hepiniz..dun annem hastalandi..butun gun hastanedeydik..halada hastanedeler ben biraz ise geldim..ve dun herkese hamile oldugumu soyledim..annemi o halde gorunce..herkes tabiki hem agladi hem sevindi..3 ay nasil sakladiniz dediler..dedim ikili test sonucunuda atlatip oyle soylucektik..artik herkes ogrenmis oldu.simdi isyerindekilerede soyledim..cunku dun hastanede kosturmaktan fenalastim..bugun artik diger kardeslerim ve kayinvalidem ilgileniyo annemle..kusma bas agrisi ve bas donmesi..suan beyin emarindalar..allahim ins hersey yolundadir..dualarimi kabul et..bu arada ikili test sonucum iyi cikti..
kizlar selam ben geldim..gecmise hic bakamadim..umarim iyisinizdir hepiniz..dun annem hastalandi..butun gun hastanedeydik..halada hastanedeler ben biraz ise geldim..ve dun herkese hamile oldugumu soyledim..annemi o halde gorunce..herkes tabiki hem agladi hem sevindi..3 ay nasil sakladiniz dediler..dedim ikili test sonucunuda atlatip oyle soylucektik..artik herkes ogrenmis oldu.simdi isyerindekilerede soyledim..cunku dun hastanede kosturmaktan fenalastim..bugun artik diger kardeslerim ve kayinvalidem ilgileniyo annemle..kusma bas agrisi ve bas donmesi..suan beyin emarindalar..allahim ins hersey yolundadir..dualarimi kabul et..bu arada ikili test sonucum iyi cikti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?