kizlar selam ben geldim..gecmise hic bakamadim..umarim iyisinizdir hepiniz..dun annem hastalandi..butun gun hastanedeydik..halada hastanedeler ben biraz ise geldim..ve dun herkese hamile oldugumu soyledim..annemi o halde gorunce..herkes tabiki hem agladi hem sevindi..3 ay nasil sakladiniz dediler..dedim ikili test sonucunuda atlatip oyle soylucektik..artik herkes ogrenmis oldu.simdi isyerindekilerede soyledim..cunku dun hastanede kosturmaktan fenalastim..bugun artik diger kardeslerim ve kayinvalidem ilgileniyo annemle..kusma bas agrisi ve bas donmesi..suan beyin emarindalar..allahim ins hersey yolundadir..dualarimi kabul et..bu arada ikili test sonucum iyi cikti..
Ona benzer bişey yiyorum nefsimi köreltmek için..Arkadaşlar da çalışıyor...Nasıl yapsınlar..Açık büfe de yakınımda yok ama, çakmasını yiyorum dertlenme..Çakma makma, ne zamandır öğle yemeği yemiyordum iyi geldi...
kizlar selam ben geldim..gecmise hic bakamadim..umarim iyisinizdir hepiniz..dun annem hastalandi..butun gun hastanedeydik..halada hastanedeler ben biraz ise geldim..ve dun herkese hamile oldugumu soyledim..annemi o halde gorunce..herkes tabiki hem agladi hem sevindi..3 ay nasil sakladiniz dediler..dedim ikili test sonucunuda atlatip oyle soylucektik..artik herkes ogrenmis oldu.simdi isyerindekilerede soyledim..cunku dun hastanede kosturmaktan fenalastim..bugun artik diger kardeslerim ve kayinvalidem ilgileniyo annemle..kusma bas agrisi ve bas donmesi..suan beyin emarindalar..allahim ins hersey yolundadir..dualarimi kabul et..bu arada ikili test sonucum iyi cikti..
afiyet olsun bak burdan canını isteetmemiz iyi olmuş ne zamandır bişey yiyemiyordun. Bebişe lop lop et olsunona benzer bişey yiyorum nefsimi köreltmek için..arkadaşlar da çalışıyor...nasıl yapsınlar..açık büfe de yakınımda yok ama, çakmasını yiyorum dertlenme..çakma makma, ne zamandır öğle yemeği yemiyordum iyi geldi...
canım çok geçmiş olsun annen için . Ikilin içinde gözünaydın.kizlar selam ben geldim..gecmise hic bakamadim..umarim iyisinizdir hepiniz..dun annem hastalandi..butun gun hastanedeydik..halada hastanedeler ben biraz ise geldim..ve dun herkese hamile oldugumu soyledim..annemi o halde gorunce..herkes tabiki hem agladi hem sevindi..3 ay nasil sakladiniz dediler..dedim ikili test sonucunuda atlatip oyle soylucektik..artik herkes ogrenmis oldu.simdi isyerindekilerede soyledim..cunku dun hastanede kosturmaktan fenalastim..bugun artik diger kardeslerim ve kayinvalidem ilgileniyo annemle..kusma bas agrisi ve bas donmesi..suan beyin emarindalar..allahim ins hersey yolundadir..dualarimi kabul et..bu arada ikili test sonucum iyi cikti..
iyi hadi afiyet olsun, yarasın bebişe:)
evet ya dedim anneme..ilk gordugumde yatiyordu..canim annem torun istiyordun nasil bakican simdi bak karnimda torunun dedim..ah kiyamam ben ona..kalkti optu sarildi canim kizim iyilescem bakarim dedi..o an yine kusmaya basladi
evet ya dedim anneme..ilk gordugumde yatiyordu..canim annem torun istiyordun nasil bakican simdi bak karnimda torunun dedim..ah kiyamam ben ona..kalkti optu sarildi canim kizim iyilescem bakarim dedi..o an yine kusmaya basladi
canım neyi var yaaa ..
Off çok içim acıdı ne diye bukadar bekliyorsunuz söylemek için. Allah korusun söyleyemeyebilirdin de
allah korusun yaa çokkk geçmiş olsun acil şifalar inşallahcanim su ikili testte ciksin diye bekliyorduk..garanticiyiz biraz sanirim..ama annem ilk defa boyle olunca..dedim vakti gelmis geciyor bile..bu ctesi soylucektim ama kismet dune oldu..suan ne oldugu bilinmiyor..tansiyonu hic yukselmemisti..o yukseldi kusma bas donmesi..emari bi ciksin hayirlisiylada umarim iyi sonuclar aliriz..
canim su ikili testte ciksin diye bekliyorduk..garanticiyiz biraz sanirim..ama annem ilk defa boyle olunca..dedim vakti gelmis geciyor bile..bu ctesi soylucektim ama kismet dune oldu..suan ne oldugu bilinmiyor..tansiyonu hic yukselmemisti..o yukseldi kusma bas donmesi..emari bi ciksin hayirlisiylada umarim iyi sonuclar aliriz..
İnşallah kötü bişey çıkmaz canım..Yüksek tansiyon kusma yapar ama,benim annemde hiper tansiyon var..Yükselip düştüğünü de anlayamıyorsun, hemen hastaneye gitmek gerekiyor...İnşallah kötü bişey çıkmaz,temiz çıkar emar sonuçları...
Kızlar,
kızıma toplu bi maşallah alayım bakayım...Hem öğle yemeği yedi, hem de sütle kek yiyooo şimdi...
İştah patlaması yaşıyoruz...
Dün bütün gün tek simitle durmanın etkisi varmı ki???
Kızlar,
kızıma toplu bi maşallah alayım bakayım...Hem öğle yemeği yedi, hem de sütle kek yiyooo şimdi...
İştah patlaması yaşıyoruz...
Dün bütün gün tek simitle durmanın etkisi varmı ki???
maşallahdilini ısır nazar değmesin
koskocamn maşallah bide nzar boncugu koyayımbirde kız bana dogru üfle bu tarafda gelsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?