2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canımm cok cok gecmiş olsun
allahım şifa versin insanllah hic bişeyi yokdur:26:

iyi hadi afiyet olsun, yarasın bebişe:)

çok geçmiş olsun canım. senin mutlu haberinle toparlar kendini annen:) ikili testine de gözünaydın:)

amin kizlar cok sagolun..hayirli haberler bekliyorum bende..doktorumu aradim..dedi bebekler gucludur ama senin tansiyonun dusebilir belin agriyabilir..kosturmani istemem dedi..artik herkes ogrendigi icin beni de anlarlar..

evet ya dedim anneme..ilk gordugumde yatiyordu..canim annem torun istiyordun nasil bakican simdi bak karnimda torunun dedim..ah kiyamam ben ona..kalkti optu sarildi canim kizim iyilescem bakarim dedi..o an yine kusmaya basladi

afiyet olsun bak burdan canını isteetmemiz iyi olmuş ne zamandır bişey yiyemiyordun. Bebişe lop lop et olsun

canım çok geçmiş olsun annen için . Ikilin içinde gözünaydın.

evet ya dedim anneme..ilk gordugumde yatiyordu..canim annem torun istiyordun nasil bakican simdi bak karnimda torunun dedim..ah kiyamam ben ona..kalkti optu sarildi canim kizim iyilescem bakarim dedi..o an yine kusmaya basladi

geçmiş olsun canım Allah annene acil şifalar versin

canım neyi var yaaa ..
Off çok içim acıdı ne diye bukadar bekliyorsunuz söylemek için. Allah korusun söyleyemeyebilirdin de

Anlatma kızzzz,
ağlamaya başladım valla...Canım anamm..Çok özledim..
İyi olur inşallah biran önce...

canim su ikili testte ciksin diye bekliyorduk..garanticiyiz biraz sanirim..ama annem ilk defa boyle olunca..dedim vakti gelmis geciyor bile..bu ctesi soylucektim ama kismet dune oldu..suan ne oldugu bilinmiyor..tansiyonu hic yukselmemisti..o yukseldi kusma bas donmesi..emari bi ciksin hayirlisiylada umarim iyi sonuclar aliriz..

canım neyi var yaaa ..
Off çok içim acıdı ne diye bukadar bekliyorsunuz söylemek için. Allah korusun söyleyemeyebilirdin de

allah korusun yaa çokkk geçmiş olsun acil şifalar inşallah

İnşallah kötü bişey çıkmaz canım..Yüksek tansiyon kusma yapar ama,benim annemde hiper tansiyon var..Yükselip düştüğünü de anlayamıyorsun, hemen hastaneye gitmek gerekiyor...İnşallah kötü bişey çıkmaz,temiz çıkar emar sonuçları...

ins canim..simdiye kadar tansiyonla ilgili hicbiseyimiz olmamisti..60 yasinda annem..neden boyle oldu bilmiyoruz

Kızlar,
kızıma toplu bi maşallah alayım bakayım...Hem öğle yemeği yedi, hem de sütle kek yiyooo şimdi...
İştah patlaması yaşıyoruz...
Dün bütün gün tek simitle durmanın etkisi varmı ki???

koskocamn maşallah bide nzar boncugu koyayım birde kız bana dogru üfle bu tarafda gelsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…