Kızlar,
kızıma toplu bi maşallah alayım bakayım...Hem öğle yemeği yedi, hem de sütle kek yiyooo şimdi...
İştah patlaması yaşıyoruz...
Dün bütün gün tek simitle durmanın etkisi varmı ki???
Ohhhhhhh yarasın bebişime maşallah tütütütütütü
bende bi doysam. Yemek yedim çiko yedim hala bi eksiklik var.
Sağol teyzesi..Darısı senin ikizlerin başına...
kanaman olmuyor artık demi..Yazmadığına göre olmuyordur inşallah..İkiliyi de atlatırsın inşallah sağlıkla sıhhatle...
sağol canım, amin. oluyor kanamam arada.
iştah sorunum yok benim maalesef, en başından beri olmadı. her şeyi yiyorum, boğazım hiç boş durmuyor :26:
ye kız daha ne istiyon..Hiç olmazsa vicdanın rahat..Biz gibi bebeleri aç bırakıyom diye vicdan azabına kapılmazsın, ya da eşin bebeyle konuşurken kızım görüyon mu gavur anan seni beslemiyo demez...Ben çok suçlu hissediyorum kendimi..
Kanamalar da biter inşallah..İnsan panikliyo,benim de olmuştu da,aklım çıkmıştı.
senin bebeğin cinsiyeti belli mi oldu erkenden, darısı başımıza :)
ye kız daha ne istiyon..Hiç olmazsa vicdanın rahat..Biz gibi bebeleri aç bırakıyom diye vicdan azabına kapılmazsın, ya da eşin bebeyle konuşurken kızım görüyon mu gavur anan seni beslemiyo demez...Ben çok suçlu hissediyorum kendimi..
Kanamalar da biter inşallah..İnsan panikliyo,benim de olmuştu da,aklım çıkmıştı.
minik mucizem gelmiyo bir kaç gündür nasıl acaba
yok ya duba gibi olacağım böyle giderse(
sen de vicdan yapma çok. benim doktorum 4. aydan itibaren önemli olduğunu söylüyor beslenmenin. hatta son gittiğimde canının istediği her şeyi ye, istemediği hiçbir şey için zorlama dedi. sadece kızartmalardan, yağlılardan, çikolatadan uzak dur diyor.
alevışıl vardı bir ara giriyordu sık sık. o da hiç girmiyor artık
ben hep minikellerle minikmucizemi birbirine karıştırıyom...
Umarım iyidir, bi sorun yoktur...
selamkızlar dün akşam üstüyine bakımmı wardı.. giremedim ben..
ne war ne yok herkes iyi mi? gecen akşam kuzu bizi merakta bırakmıştı hayırlı haberler geldi inşallah???
gezmene bir şey diyemem, kır dizini otur azcık:))benim doktor da öyle dedi..Ama ne bileyim işte..Arada vicdanım sızlamıyo desem yalan olur...
Bide çok geziyorum diye bazen kızıyorum kendime..
yok senden sonradır ama akşamları giriyordu galiba.ben onu hiç hatırlamıyorum..Ben gelmeden önce giriyordu herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?