2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım sewindim.. cinsiyet söyledimi peki:78:
sende dikkat et artık canım bebeğini beslemen için herşeyden yemen gerekio.. bulantılarda geçer zaten artık yawaş yawaş..

ınanmıcaksınız ama ben yıne acı yıyom ya yemın edıyorum kuranın ustune ıı degılm ya bu ne bole elımde degıl anlaın benı

Eğer kuzu böyle devam ederse doktor yatırcakmış. Ama maşallah bugun açıldı iştahı. Hiç çıkardınmı kuzu

OOoo, içimde bişey kalmıyo ki..Yediklerimin hepsi gitti..Ama yarım saat falan içimde kaldılar...Bu büyük bişey benim için..Öğle yemeği yemiyordum ne zamandır,yedim de kustum hiç olmazsa..

anneme serum taktilar..emari iyi cok sukur..benimde 25 aralikta doktorum..artik cinsiyetler ay sonu dökülür..
her duyan simdiden..ay erkek bebek cok zor..kiz daha kolay demeye basladi bile ya..iste insan hamileyken saglikli olsun
baska bisey istemiyo..esimle benim gonlumuz kiz..ama kismetimiz neyse..sağlikla artik..

Ayy,annene çok sevindim canım benim..
Sağlıklı sıhhatli gelsin de bebek cinsiyeti ne olursa olsun...Allah gönlünüze göre versin.

neyı var cnm annenın gecmıs olsun

ınanmıcaksınız ama ben yıne acı yıyom ya yemın edıyorum kuranın ustune ıı degılm ya bu ne bole elımde degıl anlaın benı
kesin sen ibrahim tatlıses gibi bi oğlan doğurcan
ayağında kunduraaaaaaaaaaaaa

çok sevindim annene inşallah daha iyi olacak cnm benm

darısı benım anneme benım annemınde beyındekı kılcal damarında tıkanıklık degılde pıhtılsama var hafıf dr ılac la alt olur demıs ama ben yonede cok evhamlıyım ayın 9 u gıbı kontrole gıtcek :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…