- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
maşallah canım sewindim.. cinsiyet söyledimi peki:78:Geldi canım geldi..Bebekim iyiymiş çok şükür..Baya da merak etmişsiniz,sağolun valla..Okuyunca çok duygulanmıştım...
Büyümüş teyzesi 6,76 cm.olmuş...İkilisi de iyi çıktı,ama anası 700 gr.zayıflamış..Böyle devm ederse 20 aralıktan sonra hastaneye yatabilirmişim..Ama bebişim büyümüş ya, ben de zorla yerim artık..
maşallah canım sewindim.. cinsiyet söyledimi peki:78:
sende dikkat et artık canım bebeğini beslemen için herşeyden yemen gerekio.. bulantılarda geçer zaten artık yawaş yawaş..
Ya kuzuuu hadtaneye felan yatma yaaa biz seninle nasıl konuluruz
Eğer kuzu böyle devam ederse doktor yatırcakmış. Ama maşallah bugun açıldı iştahı. Hiç çıkardınmı kuzu
ınanmıcaksınız ama ben yıne acı yıyom ya yemın edıyorum kuranın ustune ıı degılm ya bu ne bole elımde degıl anlaın benı
anneme serum taktilar..emari iyi cok sukur..benimde 25 aralikta doktorum..artik cinsiyetler ay sonu dökülür..
her duyan simdiden..ay erkek bebek cok zor..kiz daha kolay demeye basladi bile ya..iste insan hamileyken saglikli olsun
baska bisey istemiyo..esimle benim gonlumuz kiz..ama kismetimiz neyse..sağlikla artik..
anneme serum taktilar..emari iyi cok sukur..benimde 25 aralikta doktorum..artik cinsiyetler ay sonu dökülür..
her duyan simdiden..ay erkek bebek cok zor..kiz daha kolay demeye basladi bile ya..iste insan hamileyken saglikli olsun
baska bisey istemiyo..esimle benim gonlumuz kiz..ama kismetimiz neyse..sağlikla artik..
kesin sen ibrahim tatlıses gibi bi oğlan doğurcanınanmıcaksınız ama ben yıne acı yıyom ya yemın edıyorum kuranın ustune ıı degılm ya bu ne bole elımde degıl anlaın benı
çok sevindim annene inşallah daha iyi olacak cnm benmanneme serum taktilar..emari iyi cok sukur..benimde 25 aralikta doktorum..artik cinsiyetler ay sonu dökülür..
Her duyan simdiden..ay erkek bebek cok zor..kiz daha kolay demeye basladi bile ya..iste insan hamileyken saglikli olsun
kesin sen ibrahim tatlıses gibi bi oğlan doğurcan
ayağında kunduraaaaaaaaaaaaa
neyı var cnm annenın gecmıs olsun
darısı benım anneme benım annemınde beyındekı kılcal damarında tıkanıklık degılde pıhtılsama var hafıf dr ılac la alt olur demıs ama ben yonede cok evhamlıyım ayın 9 u gıbı kontrole gıtcek :97::97:
Kesin ebru şallı incecik kemik torbası
:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?