2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah kontrolü temiz çıkar canım...
Allah hepsine de şifa versin inşallah..

saolun kızlar msallah ben den ıyı benden ıyı ıs yapar zaten dr demıs kotu bıse olsa basını kaldıramssın dıye umarım ıyı cıkar insallah

kesin kibar feyzo olur herşeyi yiyemez o

o belli belli pek bi nazlı ben alayım oğluma onu bak ben malatyalıyım besiye çekerim bulgurlarla etlerle o nasıl olur gürbüz gibin vallaha

Besleyip büyütceksen,eşantiyon anasını da kabul ediyorsan al bacım...
Zaten çelimiz bişey olur orası kesin..Ondan bende eminim de, inşallah sağlıkla sıhhatle gelir..Doğunca şişiririz.

besleyip büyütceksen,eşantiyon anasını da kabul ediyorsan al bacım...
Zaten çelimiz bişey olur orası kesin..ondan bende eminim de, inşallah sağlıkla sıhhatle gelir..doğunca şişiririz.

oyyyy teyzesi yer onu nazlım o benim . Bellimi olur kız biz yiyozda noluyo 24 kilo aldım 3250 çocuğum oldu. Belkide sen 4 kilo doğurcan:)))))))))

maşallahhhhhh maşallahhhhhh doymak bilmezsin inşallahhhhhhhhhh
yatmıcam böyle iştahlı olursam canım..Yemezsem eğer,tedbir amaçlı yatıracak doktor..
ne hastanesi ne yatmasıııı olmazzz
benı sefen yokkkkkkkkkkkkk
canımmmmm ben senı cok seviommm hepımızzz seviozz
Ben kaçar:))))))))) iş iş iş

ben geldim ya kesin ondan gidionnn offff

maşallahhhhhh maşallahhhhhh doymak bilmezsin inşallahhhhhhhhhh

ne hastanesi ne yatmasıııı olmazzz

canımmmmm ben senı cok seviommm hepımızzz seviozz

ben geldim ya kesin ondan gidionnn offff

Yersem yatmam zaten...Yemezsem tedbir amaçlıymış ama,sanırım geçecek bulantılar..Bugün biraz daha iyiyim.Uzun zaman sonra öğle yemeği yedim..Ne zamandır yemiyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…