sagol canim..2 gundur bas agrisi bas donmesi kusma..noroloji emar cekti..iyi cikmis..ama cok kusuyo diye..serum yicek simdi 3 saat..
darısı benım anneme benım annemınde beyındekı kılcal damarında tıkanıklık degılde pıhtılsama var hafıf dr ılac la alt olur demıs ama ben yonede cok evhamlıyım ayın 9 u gıbı kontrole gıtcek :97::97:
darısı benım anneme benım annemınde beyındekı kılcal damarında tıkanıklık degılde pıhtılsama var hafıf dr ılac la alt olur demıs ama ben yonede cok evhamlıyım ayın 9 u gıbı kontrole gıtcek :97::97:
Ayyyy kızmadın demiii
Ben onu doğunca besler büyütürüm teyzesi...
kesin kibar feyzo olur herşeyi yiyemez o
o belli belli pek bi nazlı ben alayım oğluma onu bak ben malatyalıyım besiye çekerim bulgurlarla etlerle o nasıl olur gürbüz gibin vallaha
Bana mı dedinn..
delüüü, ben sana hiç kızar mıyım...Çok sefiyom kız ben seni.. :13:
besleyip büyütceksen,eşantiyon anasını da kabul ediyorsan al bacım...
Zaten çelimiz bişey olur orası kesin..ondan bende eminim de, inşallah sağlıkla sıhhatle gelir..doğunca şişiririz.
oyyyy teyzesi yer onu nazlım o benim . Bellimi olur kız biz yiyozda noluyo 24 kilo aldım 3250 çocuğum oldu. Belkide sen 4 kilo doğurcan:)))))))))
benı sefen yokkkkkkkkkkkkk
Ben kaçar:))))))))) iş iş iş
maşallahhhhhh maşallahhhhhh doymak bilmezsin inşallahhhhhhhhhhKızlar,
kızıma toplu bi maşallah alayım bakayım...Hem öğle yemeği yedi, hem de sütle kek yiyooo şimdi...
İştah patlaması yaşıyoruz...
Dün bütün gün tek simitle durmanın etkisi varmı ki???
ne hastanesi ne yatmasıııı olmazzzyatmıcam böyle iştahlı olursam canım..Yemezsem eğer,tedbir amaçlı yatıracak doktor..
canımmmmm ben senı cok seviommm hepımızzz seviozzbenı sefen yokkkkkkkkkkkkk
Ben kaçar:))))))))) iş iş iş
maşallahhhhhh maşallahhhhhh doymak bilmezsin inşallahhhhhhhhhh
ne hastanesi ne yatmasıııı olmazzz
canımmmmm ben senı cok seviommm hepımızzz seviozz
ben geldim ya kesin ondan gidionnn offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?