2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yiyim yaaaa dur ikincisini yiyim 1 haftada 3 kilo bi aldık pazardan bitti o brde 3 kilo daha almıştı eşim oda bitmek üzere

anam sendemı sevıon mandalına delısıyız bız karı koca hehehe haftada 5 kılo yıyoz az once yıne kustum canım cılek ıstedı kociş cenderme arabasıyla zonguldakta bulmamıs bıde ılcesındeyım ben sen gıt ıstanbul yolunda bul yasık askım o benım yedımde ıcım rahatladı bıde bugun nobetcı

hihihihi ne güzel işde mandilan yiyebiliyom bi tek kivi genelde mandalina ama ....

manav gibisin masallahh
napiyim çantama atıyom getiriyom bari onlar dursun içimde

sende benım gıbı mandalınacısın bızdede oyle sımdı ben yavas yavas portakala gecıom daha eksı ıy gelıo:)

eşimin memleketi olan osmaniyede bayrama gittiğimizde her taraf portakal agacıydı koparıp koparıp yiyordum süper di yaa bi 10 kilo yemişimdir artık çocuıklar falan kopartıp bana getiriyordu kargo ile göndericekler burdan aldıkda yok canım ordakni istiyo

bide ben yiyebilsem sabah bişyler yedim ama korkumdan sürekli uzanıyorum çıkaracam diye benim bu bulantıların geçecegine dair hiç umudum yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…