sus suss nazar edicen simdiii amann masallah ye hep böle senYersem yatmam zaten...Yemezsem tedbir amaçlıymış ama,sanırım geçecek bulantılar..Bugün biraz daha iyiyim.Uzun zaman sonra öğle yemeği yedim..Ne zamandır yemiyordum..
geldim ben
sus suss nazar edicen simdiii amann masallah ye hep böle sen
Hoşgeldin sen..
napıyorsunuz bakıyıııııııım. dur ben bi mandalina yiyim hihihihihih
napıyorsunuz bakıyıııııııım. dur ben bi mandalina yiyim hihihihihih
ye bacım yee...Mandalina ağacı çıkacak...
Gene iyi faydalı bişey seviyon hiç olmazsa..
hgggggggggggg fatma e hılmı ıkılısııııııııııııı
yiyim yaaaa dur ikincisini yiyim 1 haftada 3 kilo bi aldık pazardan bitti o brde 3 kilo daha almıştı eşim oda bitmek üzere
:84:
hoşbulduuuukkkkikmzde
ayy diğer mandilan bi tarafı çürükmüş çantamı kirletmiş yaaaa :84:
o yoksa kivi var hihihi onu yiyim bar
bende armut ve ayva..ayvasiz bıgun duramiyorum..
yiyim yaaaa dur ikincisini yiyim 1 haftada 3 kilo bi aldık pazardan bitti o brde 3 kilo daha almıştı eşim oda bitmek üzere
hihihihi ne güzel işdeanam sendemı sevıon mandalına delısıyız bız karı koca hehehe haftada 5 kılo yıyoz az once yıne kustum canım cılek ıstedı kociş cenderme arabasıyla zonguldakta bulmamıs bıde ılcesındeyım ben sen gıt ıstanbul yolunda bul yasık askım o benım yedımde ıcım rahatladı bıde bugun nobetcı
napiyim çantama atıyom getiriyom bari onlar dursun içimdemanav gibisin masallahh
sende benım gıbı mandalınacısın bızdede oyle sımdı ben yavas yavas portakala gecıom daha eksı ıy gelıo:)
sende benım gıbı mandalınacısın bızdede oyle sımdı ben yavas yavas portakala gecıom daha eksı ıy gelıo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?