2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız ısteyenler yesın bol bol ayva ne guzel gamzeli olur bebişleri
bende beyaz tenli ve güzel olur diye duymuştum :)
bende en cok mandilina yiyorum bide hergün muz yemeye dikkat ediyorum
elma ayva alayım yiyim bari gamzeli olsun

bizimki belki gamzeli olur, ayvadan değil ama bende de eşimde de var gamze belki bize çeker

Ayyyy,gamze deyince aklıma geldi..Benim kocamda hem yüz gamzesi var,
hem de bel gamzesi var..
İnşallah kızımda gamzeli olur...Bak o tarafı babasına benzesin izin veriyom..

inş. inş. bende diyom eşime gölzeri dişleri dudakları sana benzesdin gerisi hepsi bana benzesin eşimin gözler çekiktir.

arkadaşlar çok şükür ikili testim negatif çıktı yalnız usg ye göre gebelik yaşı normalden küçük çıktı onu bi doktora sorayım
heee bu arada serbest bhcg 50 nin altında olursa erkek, 50nin üstündeyse kız şeklinde bi bilgi vardı forumda
doktor bana kız demişti, serbest bhcg de 84 çıkmış...sanırım bu doğru bir bilgi

inş. inş. bende diyom eşime gölzeri dişleri dudakları sana benzesdin gerisi hepsi bana benzesin eşimin gözler çekiktir.

Benim kızım bana benzesin..Sadece gözleri babası gibi anlamlı baksın...
Bi de babası gibi gamzeleri olsun...
O kadar...
Gerisi aynı ben olsun.küçük kuzu olsun..

Gözün aydın canım...Benim niye serbest bhcg ölçmemişler ya, uyuz oldum..

hadi gözüümüz adın maş.

bizde bu sene rızedeydık esımın memleketıne orda yesıl mandalına vardı ben hayatımda bole tatlı yemedım. bızde eve getırdık ben ısyerıne arklarıma getırdım ılk once herkes bu ne bole yesıl felan dedı sımdı dıyolar " kargoyla bıze yollasaya kayınvalıdenler":)

hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah bizde güzel haberler alırız

Benim kızım bana benzesin..Sadece gözleri babası gibi anlamlı baksın...
Bi de babası gibi gamzeleri olsun...
O kadar...
Gerisi aynı ben olsun.küçük kuzu olsun..

herşeyi kocama benzesin oğlumun babası gibi yakışıklı olsun diyorum bende boyu posu kaşı gözü hep babası olur inşallah herşeyi güzel onun inşallah ona benzer

seldacım cok gecmiş olsun..ya sonunda söylemişsin sizinkilere..cok sevindim..şükürrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…