kız ısteyenler yesın bol bol ayva ne guzel gamzeli olur bebişleri
bebeğin gamzeli olacak:)) ben de taktım bu ara ayvaya
sende benım gıbı mandalınacısın bızdede oyle sımdı ben yavas yavas portakala gecıom daha eksı ıy gelıo:)
bende beyaz tenli ve güzel olur diye duymuştum :)kız ısteyenler yesın bol bol ayva ne guzel gamzeli olur bebişleri
bende en cok mandilina yiyorum bide hergün muz yemeye dikkat ediyorum
elma ayva alayım yiyim bari gamzeli olsun
kız ısteyenler yesın bol bol ayva ne guzel gamzeli olur bebişleri
Ayyyy,gamze deyince aklıma geldi..Benim kocamda hem yüz gamzesi var,
hem de bel gamzesi var..
İnşallah kızımda gamzeli olur...Bak o tarafı babasına benzesin izin veriyom..
inş. inş. bende diyom eşime gölzeri dişleri dudakları sana benzesdin gerisi hepsi bana benzesineşimin gözler çekiktir.
arkadaşlar çok şükür ikili testim negatif çıktıyalnız usg ye göre gebelik yaşı normalden küçük çıktı onu bi doktora sorayım
heee bu arada serbest bhcg 50 nin altında olursa erkek, 50nin üstündeyse kız şeklinde bi bilgi vardı forumda
doktor bana kız demişti, serbest bhcg de 84 çıkmış...sanırım bu doğru bir bilgi
hadi gözüümüz adın maş.arkadaşlar çok şükür ikili testim negatif çıktıyalnız usg ye göre gebelik yaşı normalden küçük çıktı onu bi doktora sorayım
heee bu arada serbest bhcg 50 nin altında olursa erkek, 50nin üstündeyse kız şeklinde bi bilgi vardı forumda
Panasonic Türkiye'nin Videoları: Dünyanın ilk 3D doÄumu! [HQ] | Facebook kızlar bu video cok hoşuma gitti yaaaa :) dogum telasi :)
bir arkadasın annesi rahatsızlanmıstı okumustum cok gecmis olsun acil sifalar..
ayyy viideo süperrr hem agladım hem izledimmm cok saol
eşimin memleketi olan osmaniyede bayrama gittiğimizde her taraf portakal agacıydı koparıp koparıp yiyordum süper di yaa bi 10 kilo yemişimdir artık çocuıklar falan kopartıp bana getiriyordu kargo ile göndericekler burdan aldıkda yok canım ordakni istiyo
arkadaşlar çok şükür ikili testim negatif çıktıyalnız usg ye göre gebelik yaşı normalden küçük çıktı onu bi doktora sorayım
Benim kızım bana benzesin..Sadece gözleri babası gibi anlamlı baksın...
Bi de babası gibi gamzeleri olsun...
O kadar...
Gerisi aynı ben olsun.küçük kuzu olsun..
bebeğin gamzeli olacak:)) ben de taktım bu ara ayvaya
Panasonic Türkiye'nin Videoları: Dünyanın ilk 3D doÄumu! [HQ] | Facebook kızlar bu video cok hoşuma gitti yaaaa :) dogum telasi :)
bir arkadasın annesi rahatsızlanmıstı okumustum cok gecmis olsun acil sifalar..
Benim kızım bana benzesin..Sadece gözleri babası gibi anlamlı baksın...
Bi de babası gibi gamzeleri olsun...
O kadar...
Gerisi aynı ben olsun.küçük kuzu olsun..
anneme serum taktilar..emari iyi cok sukur..benimde 25 aralikta doktorum..artik cinsiyetler ay sonu dökülür..
her duyan simdiden..ay erkek bebek cok zor..kiz daha kolay demeye basladi bile ya..iste insan hamileyken saglikli olsun
baska bisey istemiyo..esimle benim gonlumuz kiz..ama kismetimiz neyse..sağlikla artik..
ayyy viideo süperrr hem agladım hem izledimmm cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?