2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bide ben yiyebilsem sabah bişyler yedim ama korkumdan sürekli uzanıyorum çıkaracam diye benim bu bulantıların geçecegine dair hiç umudum yok ya

uff bulantı cok zor yaa dün başım catladı agrıdan ayy dedim midem bulanmasın bas agrısına ragzıyım
tabi yatarken bulantıyla uyudum

herşeyi kocama benzesin oğlumun babası gibi yakışıklı olsun diyorum bende boyu posu kaşı gözü hep babası olur inşallah herşeyi güzel onun inşallah ona benzer

valla ben de hep öyle diyorum..babası tarafı hep yakışıklı güzel..kız olursa halasına oglan olursa babasına ceksin diyorum.. kendi gözlerim kara oldugu için hep yeşil olsun isterdim kocamın gözlerini, yeşil oldu..cocugumun da öyle olsun inşllhh..tabi önce saglıklı olsun..

evet canim ben demistim onu sana..15,850 cikti bana..bakalim ne olcak..

ben ağladıkça millet bana tuhaf tuhaf bakıyo...
Bugün seldaonur annesini yazınca,annem aklıma geldi ağladım..
Bi de şimdi videoya ağladım...
Bi de çaktırmamak için yan gözle evrak işliyorum..
Adamlar ne düşünüyorlar acaba hakkımda ? . . .

ay canim cok sagol..evet bu bahaneyle herkes ogrenmis oldu..her ogrenende cok agladi..ozellikle kayinvalidem kayinpederim :) bu sabah 7 de aradilar..annelerin en güzeli diye :)

bende sölemedim yaaa annemlereee söyleyesimde yok gibi bilemiyorum

:81: Kızım babaya benziyor. Oğlum olursada kesinlikle dayısına benzesin kumral ela gözlü yakışıklı kardeşim...
Halasına benzemesin ıyyyyy uyuz gerizekalı aptal

bizim tarfa benzesin. Bak yine dellendim..

uff bulantı cok zor yaa dün başım catladı agrıdan ayy dedim midem bulanmasın bas agrısına ragzıyım
tabi yatarken bulantıyla uyudum
ayy evet hiç sorma gökyüzüm bulantı berbat korkumdan yatıyorum sürekli bişy de yiyemiyorum şu 4 ay geçsede bitse artık

ayy benimde öyle kocam tarafı kaşı gözü karadır çok begenirim bayanların yüz yapılarını filan hepsi makyajsız güzel erkeklerinde boyları posları uzun yapılı esmer (bende hep öyle olsun isterdim sonunda öyle birini kaptım )en yakışıklısı benim kocam ama kuzguna yavrusu şahin görünür benimki o hesap ayy inşallah seninde bebişin gözleri babaya çeker ne güzel yeşil yeşil dünya tatlısı bişy olur

ah canim kiyamam..ben hergun gorebiliyorum annemi..sükürler olsun tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…