bide ben yiyebilsem sabah bişyler yedim ama korkumdan sürekli uzanıyorum çıkaracam diyebenim bu bulantıların geçecegine dair hiç umudum yok ya
herşeyi kocama benzesin oğlumun babası gibi yakışıklı olsun diyorum bende boyu posu kaşı gözü hep babası olur inşallah herşeyi güzel onuninşallah ona benzer
bende aglayarak izledim ay cok güzel ya Allah bizlerede o günleri yaşatsın inşallah :)
arkadaşlar çok şükür ikili testim negatif çıktıyalnız usg ye göre gebelik yaşı normalden küçük çıktı onu bi doktora sorayım
heee bu arada serbest bhcg 50 nin altında olursa erkek, 50nin üstündeyse kız şeklinde bi bilgi vardı forumda
doktor bana kız demişti, serbest bhcg de 84 çıkmış...sanırım bu doğru bir bilgi
sagol canim cok tesekkurler..suan hala serum veriyorlar..6 da gidicez yanina..
seldacım cok gecmiş olsun..ya sonunda söylemişsin sizinkilere..cok sevindim..şükürrrrrrrrrrrr
Ben de kesinlikle ekşi yiyemiyorum ya..
ay canim cok sagol..evet bu bahaneyle herkes ogrenmis oldu..her ogrenende cok agladi..ozellikle kayinvalidem kayinpederim :) bu sabah 7 de aradilar..annelerin en güzeli diye :)
senın mıden kotu ya o yuzden yıyemıyosundur.. bende hııccc ole sorunlar olmadıgı ıcın rahatca yıyorummmm.(yedıme sevınsemmı uuzlsemmıonuda bılemıoyamya
doktorun erkek dedikleri kac cikti beta hcg leri..bilenler yazarsa sevinirim..ege bakicam demisti napti acaba..
ayy evet hiç sorma gökyüzüm bulantı berbat korkumdan yatıyorum sürekli bişy de yiyemiyorum şu 4 ay geçsede bitse artıkuff bulantı cok zor yaa dün başım catladı agrıdan ayy dedim midem bulanmasın bas agrısına ragzıyım
tabi yatarken bulantıyla uyudum
valla ben de hep öyle diyorum..babası tarafı hep yakışıklı güzel..kız olursa halasına oglan olursa babasına ceksin diyorum..kendi gözlerim kara oldugu için hep yeşil olsun isterdim kocamın gözlerini, yeşil oldu..cocugumun da öyle olsun inşllhh..tabi önce saglıklı olsun..
ben ağladıkça millet bana tuhaf tuhaf bakıyo...
Bugün seldaonur annesini yazınca,annem aklıma geldi ağladım..
Bi de şimdi videoya ağladım...
Bi de çaktırmamak için yan gözle evrak işliyorum..
Adamlar ne düşünüyorlar acaba hakkımda ? . . .
sevin canım niye üzülüyon ki..Keşke bende yiyebilsem..
bende sölemedim yaaa annemlereee söyleyesimde yok gibi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?