herkese iyi akşamlar
ama kılolar nolcakk:)) ya normalde yedım gıbı yıyorum ama karnım aldı basını gıdıo :):):)
26 çıktı kız yazdım ama sen yoktun bbeişim
ya annelerinize neden demiyorsunuz arkadaslar
en cok onlar mutlu olup destek olmazlar mı ne bileyim
ege kiz mi dedi yaa..bilmiyordum..gecmise bakamadim da..kiz istiyordun..hayirli olsun ya darisi bize :)
öle diyorsunda canım benim ailem hilmi ile evlenmemi hiç istemedi eşimlede görüşmüyorlar zaten ablama söledim oda hemen söleme zaten evlenmeni hazmedemediler bide bu yıkar dedi öle bekliyom bende napiyiiiimm
öle diyorsunda canım benim ailem hilmi ile evlenmemi hiç istemedi eşimlede görüşmüyorlar zaten ablama söledim oda hemen söleme zaten evlenmeni hazmedemediler bide bu yıkar dedi öle bekliyom bende napiyiiiimm
kız, o kız diye sana diyo..
26 erkek oluyo ya, doktor da erkek gibi demiş zaten.
Canım benim ya, inşallah bbek vesile olur da aradaki dargınlıklar, kırgınlıklar biter..
tabi pardon düşünedim özür dilerim ama belkide torun sevgisi ile aradaki uzaklık kalkar güzel bir adım olur :) belli mi olur
:81: Kızım babaya benziyor. Oğlum olursada kesinlikle dayısına benzesin kumral ela gözlü yakışıklı kardeşim...
Halasına benzemesin ıyyyyy uyuz gerizekalı aptal
bizim tarfa benzesin. Bak yine dellendim..
ne güzel düşünceliymiş kayınvalidenler bizimkilerde nerde o incelik bana bi hayırlı olsun bile demedileray canim cok sagol..evet bu bahaneyle herkes ogrenmis oldu..her ogrenende cok agladi..ozellikle kayinvalidem kayinpederim :) bu sabah 7 de aradilar..annelerin en güzeli diye :)
ne 26 kız o ne ay bende yapım
ege kiz mi dedi yaa..bilmiyordum..gecmise bakamadim da..kiz istiyordun..hayirli olsun ya darisi bize :)
:81: Kızım babaya benziyor. Oğlum olursada kesinlikle dayısına benzesin kumral ela gözlü yakışıklı kardeşim...
Halasına benzemesin ıyyyyy uyuz gerizekalı aptal
bizim tarfa benzesin. Bak yine dellendim..
inş. sizin tarafa benzer o zaman canım kız halaya erkek dayıya benzer derler ama inş. sizde de tutar bu teori
ne güzel düşünceliymiş kayınvalidenler bizimkilerde nerde o incelik bana bi hayırlı olsun bile demediler
ayy çok güldüm ya
annemı sevıyom babamı ozledım kardeslerımı cok sevıom esime bayılıyom bebişimi beklıommmmmmmmmm allahım hepsını korusun tabıkı sızı ve sızın sevdıklerınızıde aksam ezanı okunuyoda dua ettım sıze bıle
kız, o kız diye sana diyo..
26 erkek oluyo ya, doktor da erkek gibi demiş zaten.
ne 26 kız o ne ay bende yapım
ayyyy evet kızım olursada oglum olursada bizim tarafa benzesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?