kızlarrrr yılbaşında napıyonuz? planı olan var mı?
kızlarrrr yılbaşında napıyonuz? planı olan var mı?
evdeyiz biz. siz ne yapıyorsunuz?
3 ihtimal var..1. Si evdeyiz gibi. 2.si görümcemler çok gezmecidir, onlarla kordonda bi fasıl-müzik olan bi bara gidebiliriz. 3sü ise kocamdan bi süpriz gelebilir. Ikimizin de 6 aylık vizesi var hala. Yurtdışı ispanya planları yapıyo gibi bi his var içimde
3 ihtimal var..1. si evdeyiz gibi. 2.si görümcemler çok gezmecidir, onlarla kordonda bi fasıl-müzik olan bi bara gidebiliriz. 3sü ise kocamdan bi süpriz gelebilir. İkimizin de 6 aylık vizesi var hala. yurtdışı ispanya planları yapıyo gibi bi his var içimde
3. ihtimal süper valla.
3 ihtimal var..1. si evdeyiz gibi. 2.si görümcemler çok gezmecidir, onlarla kordonda bi fasıl-müzik olan bi bara gidebiliriz. 3sü ise kocamdan bi süpriz gelebilir. İkimizin de 6 aylık vizesi var hala. yurtdışı ispanya planları yapıyo gibi bi his var içimde
akşama ne yemek yapıcaksınız???
bildiğim kadarıyla ispanyada bazı sıkıntılar vardı 2 hafta evvel falan
turlar iptal edildi ucaklar kalkamadı
umarım bitmiştir o sıkıntılar sizde yeni yıla orada girersiniz)
biz heralde evde oluruz heralde zaten böyle günlere pek ehemmiyet veren birisi değilimdir ya da ailelerimizle oluruz
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr
aranızda diyet cola, cola, sigara içen var mı hamileliğinde
ben bir kez cola içtim iki kez gazoz
canım diyet kola istioda hadi normali gectim siz hiç normal cola içiomusunuz
sigara zaten kullanmıyorum kolada hiç içmedim önceden de öle pek çen biri değildim..onun yerine maden suyu içiyorum güzel oluyo
bildiğim kadarıyla ispanyada bazı sıkıntılar vardı 2 hafta evvel falan
turlar iptal edildi ucaklar kalkamadı
umarım bitmiştir o sıkıntılar sizde yeni yıla orada girersiniz)
biz heralde evde oluruz heralde zaten böyle günlere pek ehemmiyet veren birisi değilimdir ya da ailelerimizle oluruz
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr
aranızda diyet cola, cola, sigara içen var mı hamileliğinde
ben bir kez cola içtim iki kez gazoz
canım diyet kola istioda hadi normali gectim siz hiç normal cola içiomusunuz
aaa bilmiyodum ispanyada böle bişey oldugunu? neden ki acaba?
ben arada yarım bardak falan içiyorum kola,ama çok az..bende diyet içiyorum.
iki hafta evvel benim arkadaslarımı ispanya ucagından indirdiler tur iptal oldu falan büyük sıkıntı yasadılar ispanyada grev mi varmıs bişiler tam bilemiyorm detay
yaa şimdi bi sitede okudum..diyet kola içerdiği yüksek oranda tatlandırıcıdan dolayı kesinlikle kaçınılmalıdır diyo
ben hiç light bişi içmedim sende içme normalinden iç cok canın cekerse en kötü
tamam cnm bidaha içmem asla...canım sıkıldı şimdi...neyse yapacak bişey yok geriye dönük, ama artık içmem..
ben çıkıyorum kızlar..kendinize iyi bakın..görüşrüzzzz..öptm hepinizi..:80::80:
yaa şimdi bi sitede okudum..diyet kola içerdiği yüksek oranda tatlandırıcıdan dolayı kesinlikle kaçınılmalıdır diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?