2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evdeyiz biz. siz ne yapıyorsunuz?

3 ihtimal var..1. si evdeyiz gibi. 2.si görümcemler çok gezmecidir, onlarla kordonda bi fasıl-müzik olan bi bara gidebiliriz. 3sü ise kocamdan bi süpriz gelebilir. İkimizin de 6 aylık vizesi var hala. yurtdışı ispanya planları yapıyo gibi bi his var içimde

hımmm ne güzellll

3. ihtimal süper valla.

bildiğim kadarıyla ispanyada bazı sıkıntılar vardı 2 hafta evvel falan
turlar iptal edildi ucaklar kalkamadı
umarım bitmiştir o sıkıntılar sizde yeni yıla orada girersiniz )

biz heralde evde oluruz heralde zaten böyle günlere pek ehemmiyet veren birisi değilimdir ya da ailelerimizle oluruz

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr
aranızda diyet cola, cola, sigara içen var mı hamileliğinde
ben bir kez cola içtim iki kez gazoz

canım diyet kola istioda hadi normali gectim siz hiç normal cola içiomusunuz

sigara zaten kullanmıyorum kolada hiç içmedim önceden de öle pek çen biri değildim..onun yerine maden suyu içiyorum güzel oluyo

aaa bilmiyodum ispanyada böle bişey oldugunu? neden ki acaba?

ben arada yarım bardak falan içiyorum kola,ama çok az..bende diyet içiyorum.

iki hafta evvel benim arkadaslarımı ispanya ucagından indirdiler tur iptal oldu falan büyük sıkıntı yasadılar ispanyada grev mi varmıs bişiler tam bilemiyorm detay
aaa bilmiyodum ispanyada böle bişey oldugunu? neden ki acaba?

ben arada yarım bardak falan içiyorum kola,ama çok az..bende diyet içiyorum.

iki hafta evvel benim arkadaslarımı ispanya ucagından indirdiler tur iptal oldu falan büyük sıkıntı yasadılar ispanyada grev mi varmıs bişiler tam bilemiyorm detay

yaa şimdi bi sitede okudum..diyet kola içerdiği yüksek oranda tatlandırıcıdan dolayı kesinlikle kaçınılmalıdır diyo

ben hiç light bişi içmedim sende içme normalinden iç cok canın cekerse en kötü

tamam cnm bidaha içmem asla...canım sıkıldı şimdi...neyse yapacak bişey yok geriye dönük, ama artık içmem..

ben çıkıyorum kızlar..kendinize iyi bakın..görüşrüzzzz..öptm hepinizi..:80::80:

slm kızlar...ben her zaman gelemiyorum ama mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum sizleri..ne güzel çoğunuzun cinsiyeti belli olmuş bizimkine daha var galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…