kola ve şu hazır patates kızartmaları varya zeka geriligi yapıyormuş bebişte
hadi ya... her şeyden korkar oldum ya artık. hiçbir şey bilmemek daha iyi galiba((
Merhaba kızlar, forumu takip ediyordum ancak yazmak bugüne kısmetmiş, bende 12+3 üm, birçoğunuzun cinsiyeti belli olmuş gibi, bize çokmu erken yoksa bir dahaki gidişimizde belli olurmu sizce?
Hiçbirşeyi abartmadıkça çokda zararlı olacağını düşünmüyorum birce,
mesela kola bağımlıları var aynı sigara gibi, sanırım bu tür kısıtlamalar bu yüzden getiriliyor.
merhaba, hoşgeldin. bana 12. haftadasöyledi. ama bazı doktorlar 16. haftadan önce söylemek istemiyor galiba. doktoruna göre değişiyor.
Bazı şeylerden vazgeçmek zorunda kalıyor insan hamile olunca,
Mesela bende sigaradan vazgeçtim
Bu arada birce canım sanırım seninde bi bebek takvimin yok benim gibi bilen arkadaşlar bize yardım etsinler,
Takvimlenelim bizde
bebeğinin cinsiyeti erkek mi canım? ancak erkek olduğunda bu kadar erken söyliyebiliyorlar diye biliyorum ?
lilypie diye bir site var. ordan yapılıyor canım. benim bebeklerim ikizdi, çizelgem de öyleydi. bebeğimin birini sonlandırmak zorunda kaldık o yüzden kaldırdım. elim gitmiyor yenisini yapmaya((
Ayhh! canım benim, seni üzdüysem kusura bakma,
Evet sanki forumda okumuştum ama inan nickini hatırlamadığım için takvim sordum, tekrardan özür dilerim,
Oğlun seninleydi değilmi? Allah sağsağlim onu sana bağışlasın.
yok canım ne kusuru... oğlum sağlıklıydı. inşallah hep sağlıklı olur...
merhaba arkadaşlar bugün 15+2 yim ve doktora gittik bebeğimin cinsiyetini söyledi aynen 12.haftada söylediği gibi erkek dedii ......herşey cok normal 16 cm ve 150 gr olmuş aşkım.ama ben 3 haftada 2 kilo almışım ve 55 kilo olmuşum doktorum yavaş dedi biraz....umarım herkes iyidir...
merhaba arkadaşlar bugün 15+2 yim ve doktora gittik bebeğimin cinsiyetini söyledi aynen 12.haftada söylediği gibi erkek dedii ......herşey cok normal 16 cm ve 150 gr olmuş aşkım.ama ben 3 haftada 2 kilo almışım ve 55 kilo olmuşum doktorum yavaş dedi biraz....umarım herkes iyidir...
ben 15 te iki farklı doktora gitmiştim ve ikiside kıza benziyor ama kesin değil demişti. çok ağlamıştım. bu çarşamba yine gideceğim. umarım yanlış görmüşlerdir( 59:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?