Allah gönlüne göre versin. önce sağlıklı olsun da... diğer kızların kaç yaşında?
5-4-1 yaşlarında 3 kızım var.
iyi akşamlar kızlar.
Allah bağışlasın. zor oluyordur ama hepsi çok küçük...
öyle deme ya.sağlıklı olsun.biz 4 kız kardeşiz.aramızda hep ikişer yaş var.inanırmısın arkadaş ihtiyacı duymuyoruz.sürekli biraraya geliyoruz.anlatılmaz bişi.hepimiz evliyiz çocuklarımız var.eşlerimizde arkadaş gibiler.tatillere beraber çıkıyoruz.gerçekten çok keyifli.ben 15 te iki farklı doktora gitmiştim ve ikiside kıza benziyor ama kesin değil demişti. çok ağlamıştım. bu çarşamba yine gideceğim. umarım yanlış görmüşlerdir( 59:
birce nasılsın canım?toparladın mı kendini.iyi akşamlar yelis
birce nasılsın canım?toparladın mı kendini.
inşallah o arkadaş yoldadırevimiz şen şakrak. 4 kız birde beyim yuvarlanıp gidiyoz... kocama bir arkadaş lazım artık
allah yardımcın olsun canım.ben de pazartesi gidicem doktora bakalım neyle karşılaşacağım.4 aylık oldum ama karnım çok çıkmadı.hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum.acaba bebekler gelişemiyo mu diye vesvese yapmaya başladım.daha iyiydim canım, ama bugün kötüyüm yine sabahtan beri. kafa dağıtmaya uğraşıyorum, düşünmemeye çalııyorum.
birce kız olanda çıkıntı yokmuydu?erkek canım. ikizi kızdı, onu da çok net gördük biz. ama sanırım ultrason çok iyiydi, doktor da uzmandı. görüntüyü duvara yansıttı büyüterek, net bir şekilde gösterdi ikisini de.
allah yardımcın olsun canım.ben de pazartesi gidicem doktora bakalım neyle karşılaşacağım.4 aylık oldum ama karnım çok çıkmadı.hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum.acaba bebekler gelişemiyo mu diye vesvese yapmaya başladım.
birce kız olanda çıkıntı yokmuydu?
iç karnın büyüktür tatlım onla alakası yok..allah yardımcın olsun canım.ben de pazartesi gidicem doktora bakalım neyle karşılaşacağım.4 aylık oldum ama karnım çok çıkmadı.hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum.acaba bebekler gelişemiyo mu diye vesvese yapmaya başladım.
nasıl ultrasonla baktı renkli falanmıydı? ben .çok araştırdım 12. haftada ikisinde de çıkıntı war?? bnde gördüm o çıkıntıyı ama olabilir dedi bana kızdada oluyormuş??? kafam karıştı yaayoktu canım. ikisi farklıydı bibirinden.
belli değil.bu seferki gidişimde öğrenicem inşallah.bi oğlum var.bunlar ne olacak hiç fikrim yok.çin takvimine göre kız olacak ama kapalı kutu işte.sağlıklı olsunda hiç farketmez.öyle düşünme canım. herkeste farklı oluyor. iç karnın geniştir. öyle diyorlar ya. bebekleri besliyorsundur, ne güzel işte. cinsiyetleri belli miydi?
canım ilk hamileliğimde 4 aylıkken karnım çok büyüktü.onun için endişelendim.bunlarda ikiz ya daha büyük olması gerekirdi diye düşünüyorum.hayırlısı artık.inşallah dediğin gibidir.iç karnın büyüktür tatlım onla alakası yok..
valla doğrusun sonra ne yapcaz.7. aya kadar da çalışıcam.o halde....boyumda kısa benim 1,55 filan top gibi yuvarlanır giderim artık.selam kızlar tüm gün uyudum bugün:) nasılsınız? yeliss bendede sıfır göbek eşim ultrasonda görmesem inanmıycam diye takılıyo hatta, hala eskisi gibiyim hatta dar gelen kotlarım oluyo çünkü kilo verdim :) yemek yeyince azcık bi göbek çıkıyo ama oda yemektentakma kafana canım daha iyi geç çıkması bebeğin normal oldugunu doktor ultrasonda gördüğünde söylüyodur zaten karnı 6. 7. ayda beliren var hem erkenden çıkarda büyürse ilerde nasıl taşırız o karnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?