2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben 15 te iki farklı doktora gitmiştim ve ikiside kıza benziyor ama kesin değil demişti. çok ağlamıştım. bu çarşamba yine gideceğim. umarım yanlış görmüşlerdir (59:
öyle deme ya.sağlıklı olsun.biz 4 kız kardeşiz.aramızda hep ikişer yaş var.inanırmısın arkadaş ihtiyacı duymuyoruz.sürekli biraraya geliyoruz.anlatılmaz bişi.hepimiz evliyiz çocuklarımız var.eşlerimizde arkadaş gibiler.tatillere beraber çıkıyoruz.gerçekten çok keyifli.

daha iyiydim canım, ama bugün kötüyüm yine sabahtan beri. kafa dağıtmaya uğraşıyorum, düşünmemeye çalııyorum.
allah yardımcın olsun canım.ben de pazartesi gidicem doktora bakalım neyle karşılaşacağım.4 aylık oldum ama karnım çok çıkmadı.hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum.acaba bebekler gelişemiyo mu diye vesvese yapmaya başladım.

öyle düşünme canım. herkeste farklı oluyor. iç karnın geniştir. öyle diyorlar ya. bebekleri besliyorsundur, ne güzel işte. cinsiyetleri belli miydi?

iç karnın büyüktür tatlım onla alakası yok..

yoktu canım. ikisi farklıydı bibirinden.
nasıl ultrasonla baktı renkli falanmıydı? ben .çok araştırdım 12. haftada ikisinde de çıkıntı war?? bnde gördüm o çıkıntıyı ama olabilir dedi bana kızdada oluyormuş??? kafam karıştı yaa farkı neydi?

öyle düşünme canım. herkeste farklı oluyor. iç karnın geniştir. öyle diyorlar ya. bebekleri besliyorsundur, ne güzel işte. cinsiyetleri belli miydi?
belli değil.bu seferki gidişimde öğrenicem inşallah.bi oğlum var.bunlar ne olacak hiç fikrim yok.çin takvimine göre kız olacak ama kapalı kutu işte.sağlıklı olsunda hiç farketmez.

selam kızlar tüm gün uyudum bugün:) nasılsınız? yeliss bendede sıfır göbek eşim ultrasonda görmesem inanmıycam diye takılıyo hatta, hala eskisi gibiyim hatta dar gelen kotlarım oluyo çünkü kilo verdim :) yemek yeyince azcık bi göbek çıkıyo ama oda yemekten takma kafana canım daha iyi geç çıkması bebeğin normal oldugunu doktor ultrasonda gördüğünde söylüyodur zaten karnı 6. 7. ayda beliren var hem erkenden çıkarda büyürse ilerde nasıl taşırız o karnı

kızlar cinsiyeti öğrenenler çin takvimi tuttumu sizde? yalnız takvime bakarken doğru bakın yalnış bakıp umutlarmı söndürmeyin dermişim hehe

valla doğrusun sonra ne yapcaz.7. aya kadar da çalışıcam.o halde....boyumda kısa benim 1,55 filan top gibi yuvarlanır giderim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…