2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

görüntü renkli değildi ama, nasıl ultrasondu bilmiyorum. adam perinatalog ama ayrıntılı ultrasondu. duvara yansıttı görüntüyü, belirgindi her şey. erkeğinki çıkıntıydı işte. hatta 45 derecelik açıyla dedi doktor. kızınki düzdü, çizgi gibiydi arası.
belli değil.bu seferki gidişimde öğrenicem inşallah.bi oğlum var.bunlar ne olacak hiç fikrim yok.çin takvimine göre kız olacak ama kapalı kutu işte.sağlıklı olsunda hiç farketmez.

benim erkek çıkıyordu çin takviminde. ama ikizlerde o takvimler hiç tutmaz herhalde. hayırlısı olsun. değişik güzel our ama önemli olan sağlıklı olmaları dediğin gibi. ben cinsiyetlerini merak bile etmiyordum son zamanlarda.

kızlar cinsiyeti öğrenenler çin takvimi tuttumu sizde? yalnız takvime bakarken doğru bakın yalnış bakıp umutlarmı söndürmeyin dermişim hehe
ben baktım kız.ama sonucu pazartesi öğreneceğim.işyerinde doğmuş bebeklere baktık hepsi tutuyo.takvimi çoğaltıp dağıttım arkadaşlara şu an 6 kız hamileyiz.3 ünün cinsiyeti belli oldu.takvim tuttu.benim ilk çocuğum erkek.onda da tutmuştu.ama 100/1 ihtimal tutmayabilir.

valla doğrusun sonra ne yapcaz.7. aya kadar da çalışıcam.o halde....boyumda kısa benim 1,55 filan top gibi yuvarlanır giderim artık.
boşver keyfini çıkar zayıf hamile olmanın :))

ay bende inanıyorum o takvime aynen çevremde ablamla kime baktıysak çıktı hatta ablam çin takvimine göre planladı hamileliğini istediği gibi kızı oldu çok nadir tutmaması 30 kişiye baktık belki biz tutmayan çıkmamıştı eltim ablam hep doğru çıktı sizinde maşallah herkes hamileymiş kız :)) şimdi bizim kızlara da baktım tek ege tutmadı sanırım onda erkek çıkıyo dur yazayım:
çin takvimine göre:
ege-erkek (tutmadı ama kesin değil)
krizhazel-erkek( tuttu)
bebekpoyraz-kız(tuttu kumsalımız geliyo)
gökyüzü-kız (son kontrolde kız denişmişti onada )
birce - erkek( ikiz oldugu için bakılmaz aslında ama baktım yinede, oğluşu geliyo )
ben-erkek( her gören erkek diyo ya bende bilmiyorum ne oldugunu sıpanın, erkekse Ardam geliyo)
sezzz-kız ( sezzz i bilmiyorum )
kuzunun satını bilmediğim için bakamadım bu kedder :))

Son düzenleme:
yahu bende cinsiyet ogrenmek istiyorum artikkkk bura tr degilki anam istedigim zaman gidip bakiyim taa ocak 11 e gun verdiler yaa catlicammmmm

araştırmacı gazeteci yakamoz:)) benim1 yıl boyunca erkek görünüyordu orda... senin konrol ne zaman?

:)) çatlıycam öğrenene kadar 16 bitmeden öğrenemiycem ama doktor söylemiyo, benim kontrole daha var canım bu ayın sonunda giderim diye düşünüyodum ama 16 ya yeni girmiş oluyorum doktorda 16. hafta bitmeden söylemem diyo 1 hafta geç gidip kısmetse cinsiyeti öğrenip gelecem bu defada söylemezse gitmem vallahi millet erkenden öğrendi bana ihtimal de olsa söylemiyor kesinleşinceye kadar bekliycez diyor

görmüştür o kesin, özellikle bekliyordur. buralarda kız olunca da geç söylüyorlar diye duymuştum ben. aldırmasınlar diye. ama sen öyle bir şey yapacak değisin ya, söylesin işte.

selam kızlar nasılsınız?
yakamooozz benim arkadaşın tutmamış çin takvimi kız diyomuş oğlu oldu.
annem için baktım kardeşlerim tutuyor.
benim kız görünüyo çin takvimine göre ama çevremdeki ultrasonlar erkek diyo
bakalım hakkaten ne çıkacak ben merak etmiyorum sağlıklı olsun da hakkaten içime hiç bişey doğmuyo.
hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da bebişler..

ewet iğneyle uyuşturdu ama hamile oldunusölüyosun ona göre farklı bi iğne wuard.. ilk 3 we son 3 ay harici her işlem yapılıyor dişçide..
benimapseliydi antibiyotik kullandım5 gün largopen we ağrı kesici minoset günde 3tane içtiğim oldu

ne güzel ya inşallah bnde bu çarşamba öğreneceğim..
ewet hele hamile kıyafetleri daha pahalı
bak nette ebru maternity die bi site war orda çok çeşit war sırf hamiş kıyafeti
Hamile Esprili Tişört | Modern Hamile ve Gebe Giyim Ürünleri |

kızlar bu haftadan sonra bebişler için hangi müzikler uygun yaaaa düşündüm bi türlü aklıma gelmedi ne dinlesemki acaba
20.haftadan sonra duyabiliolar canum
canım senin kaç beta hcg siz söyleyince ben kızımınkine baktım onda 68 miş kız... 50 nin üstü kızmıydı erkek miydi
11 haftada olursa doğruluk payı yüksek oluyo canım
kızlar cinsiyeti öğrenenler çin takvimi tuttumu sizde? yalnız takvime bakarken doğru bakın yalnış bakıp umutlarmı söndürmeyin dermişim hehe
çin takwimi bi paçawra kızlar, çinde o takwimi çoğu kişi bilmiyorbile..
bnde çok belirgin çıkıntı gördüm benim drda profesördü we plazmada izletiyordu.. ben pipi mi dediğim halde olabilir benziyor dedi(( neden net söylemedi alçak herif yaaa( bide ünlü dr yani süreyya menteş adı batasıca:)))))))))))))))))

zaten sana hayret ediorum ben olsam başka drakoşmuştum bile brawo walla..

görmüştür o kesin, özellikle bekliyordur. buralarda kız olunca da geç söylüyorlar diye duymuştum ben. aldırmasınlar diye. ama sen öyle bir şey yapacak değisin ya, söylesin işte.
bencede görmüştürde söylemiyo işte bekliyo netleşene kadar, yok canım sanmam aldırma konusu için söylemesin çünkü bizim bebek için baya uğraştıgımızı öncekinin düşük oldugunu merakla beklediğimizi ve ilk bebegimiz oldugunu biliyor bence yanılmamak için söylemiyor sonradan farklı bi cinsiyet söylemesin diyedir aman bişy olmaz şurda ne kaldı kızım da olsa oğlum da öğrenecem yakında inşallah :))
evet arada tutmayanlarda çıkıyo benimki tutsa iyi olurdu yaw
zaten sana hayret ediorum ben olsam başka drakoşmuştum bile brawo walla..

ay ben acayip üşengecimdir beni bilmezsin bi alışveriş için koşa koşa dışarı çıkarım onun dışında herşeyi ertelerim, daha önemlisi sağlıklı olması canım her gittiğimde aklımda acaba kalbi atıyomu düşünceleri oluyor kalbinin attıgını görünce cinsiyet öğrenme heyecanı kalmıyor aklım bebekte oluyor az kaldı zaten ocağın ilk haftası öğrenirim bende

paçavrada olsa tutyo çoğu kişide olsun bi umut

inşallah o arkadaş yoldadır

inşalllah canım

yinede bir erkek çocuk olursa çok iyi olur be... çok mu şey istiyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…