ewet canim..hayirlisi artik..bugun burnum kanadı bıraz.
hamilelikte normal diye okumuştum.
boşver keyfini çıkar zayıf hamile olmanın :))
ay bende inanıyorum o takvime aynen çevremde ablamla kime baktıysak çıktı hatta ablam çin takvimine göre planladı hamileliğini istediği gibi kızı olduçok nadir tutmaması 30 kişiye baktık belki biz tutmayan çıkmamıştı eltim ablam hep doğru çıktı sizinde maşallah herkes hamileymiş kız :)) şimdi bizim kızlara da baktım tek ege tutmadı sanırım onda erkek çıkıyo dur yazayım:
çin takvimine göre:
ege-erkek (tutmadı ama kesin değil)
krizhazel-erkek( tuttu)
bebekpoyraz-kız(tuttu kumsalımız geliyo)
gökyüzü-kız (son kontrolde kız denişmişti onada )
birce - erkek( ikiz oldugu için bakılmaz aslında ama baktım yinede, oğluşu geliyo )
ben-erkek( her gören erkek diyo ya bende bilmiyorum ne oldugunu sıpanın, erkekse Ardam geliyo)
sezzz-kız ( sezzz i bilmiyorum )
kuzunun satını bilmediğim için bakamadım bu kedder :))
evet evet .. okudugum haftalarda ne yaziyorsa basima geldi zaten
bazen de biz kendimizi şartlıyoruz da oluyor gibi geliyor:))
tabiiii ki oda var vallahi..haklisin.
canım benim tahmin de tutuyor..doktora bi geçen hafta gittim kız dedi..bu hafta 2linin sonuçları almaya gittim hala kız devam dedi:))) bakalım hayırlısı...
evet valla araştırdım 16 .haftada 120 gr olması gerekiyomuş boy 16 cm diyoo benımkı baya uyuyoo miniğimmmaşallah ya kocaman olmuş
tabiiii ki oda var vallahi..haklisin.
ben 15 te iki farklı doktora gitmiştim ve ikiside kıza benziyor ama kesin değil demişti. çok ağlamıştım. bu çarşamba yine gideceğim. umarım yanlış görmüşlerdir( 59:
evet valla araştırdım 16 .haftada 120 gr olması gerekiyomuş boy 16 cm diyoo benımkı baya uyuyoo miniğimm
evet valla araştırdım 16 .haftada 120 gr olması gerekiyomuş boy 16 cm diyoo benımkı baya uyuyoo miniğimm
bende 16.hafta hep okuduklarım 10-11 cm ve 80-100 gr diyo..benimki çok küçük o zamn şuan( ben 13+5 im şuan 13+2 de 72 mm di ((
sen ilk yazdığında herhalde 15 gr yazacaktı 150 yazdı diye düşündüm:) çok gibi geldi birden. sonra baktım ben de dediğin gibi 120 gr yazıyor. maşallah ya bu haftalarda birden hızlanıyor demek ki büyümeleri. seninki de çok iyi gidiyor maşallah. bana hiç kilo söylemedi
sen ilk yazdığında herhalde 15 gr yazacaktı 150 yazdı diye düşündüm:) çok gibi geldi birden. sonra baktım ben de dediğin gibi 120 gr yazıyor. maşallah ya bu haftalarda birden hızlanıyor demek ki büyümeleri. seninki de çok iyi gidiyor maşallah. bana hiç kilo söylemedi
bende 16.hafta hep okuduklarım 10-11 cm ve 80-100 gr diyo..benimki çok küçük o zamn şuan( ben 13+5 im şuan 13+2 de 72 mm di ((
birce sen benden bi gün öndeydin dimi? kaç haftalıksın canım şimdi siz söyleyince merak ettim bende bakim bebekimin boyuna :))
birce sen benden bi gün öndeydin dimi? kaç haftalıksın canım şimdi siz söyleyince merak ettim bende bakim bebekimin boyuna :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?