2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim tahmin de tutuyor..doktora bi geçen hafta gittim kız dedi..bu hafta 2linin sonuçları almaya gittim hala kız devam dedi:))) bakalım hayırlısı...

canım benim tahmin de tutuyor..doktora bi geçen hafta gittim kız dedi..bu hafta 2linin sonuçları almaya gittim hala kız devam dedi:))) bakalım hayırlısı...

hadi bakalım bi kızımız daha oluyor :))) gözün aydın canım bende öğrensemde yazsam artık daah var bana

evet valla araştırdım 16 .haftada 120 gr olması gerekiyomuş boy 16 cm diyoo benımkı baya uyuyoo miniğimm

sen ilk yazdığında herhalde 15 gr yazacaktı 150 yazdı diye düşündüm:) çok gibi geldi birden. sonra baktım ben de dediğin gibi 120 gr yazıyor. maşallah ya bu haftalarda birden hızlanıyor demek ki büyümeleri. seninki de çok iyi gidiyor maşallah. bana hiç kilo söylemedi

banada kiloyu ilk defa söyledii doktorda baya iyi gidiyo dedi zaten 3 haftada 2 kilo almandan belli dedi

birce sen benden bi gün öndeydin dimi? kaç haftalıksın canım şimdi siz söyleyince merak ettim bende bakim bebekimin boyuna :))

bende 16.hafta hep okuduklarım 10-11 cm ve 80-100 gr diyo..benimki çok küçük o zamn şuan( ben 13+5 im şuan 13+2 de 72 mm di((

canım nettekilere çok takılma. benim de hep ordakilerden küçük görünüyor ama doktorum normal diyor. zaten nette de doktorunuza güvenin kıyaslamayın yazıyor. baş-popo ölçümü ya bebeğin duruşuna göre de değişebiliyormuş.

ohh şmdi yemek yiyelim annem we kardeşim bizde.. balık çorbası yaptım düngece kırlangıç balığı.. süper olmuş onu iççem we allah ne werdiyese midem kazınıyor resmen.. öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…