2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben çarşamba günü tam 13+2 de gittim 72 mm di benim bebiş..
canım bende 12.0 dı gittiğimde bebeğin başpopo mesafesi 5.5 cm di seninki iyi yani küçük değil böyle olmasına ragmen bi gün önde görünüyodu ultrason ölçümüne göre benimki, nette baş- popo mesafesi yazmıyor zaten bebeğin tüm boyu yazıyor bize doktorun söylediği ve ölçebildiği baş popo mesafesi fark olması normal canım takma kafana
13+3üm canım. 1 gün var aramızda

hmm evet hayırlısıyla doğdukları zamanıda görürüz inş.

arkadaşlar bişey sormak istiyorumm bugun doktorum 3lü teste gerek yok dedi 2li cok iyi dedi sorun yok dedi sizin doktorlarınız ne diyo 3lü test için. 2lide sorun cıkarsa mı 3lü yapacaklar sen düşün istersen yapalım dedi

canım bende 12+1 de gitmiştim geçen hafta 60 mm di. İyi o zamn sevindim şimdi..

canım bende 12+1 de gitmiştim geçen hafta 60 mm di. İyi o zamn sevindim şimdi..

benimkinden büyükmüş bile bak :)) doğduklarında belli olur uzunmu kısamı olacakları pek ultrason ölçümünden anlaşılmıyor, ablam 173 eniştem 185 kızı 50 cm doğdu şimdi 8 aylık yaşıtlarına göre uzun zayıf bişy bazen doğum boyundan bile belli olmayabiliyor canım bebeğin boyunun nasıl olacagı sağ salim doğsunlarda başka bişy istemiyorum ben

evet bencede öle kesinlikle...ama arada 2 kat fark var gibi geldi de ondan telaşlandım..neyse sağlıklı olsunlar da gerisi boş...

benim yeğenim de 49cm.ydi. doktor kontrollerinde hep yaşıtlarından uzun çıkardı. şimdi de 1. sınıfa gidiyor ama boyu 3. sınıf çocuğu gibi:) belli olmuyor dediğin gibi. sonradan uzuyorlar.
yo 12+1 de 2 li yapıldı 1 hafta sonu kan sonucunu almaya gittik..tabi fırsat bu fırsat ultrasona girdim bende :)))))))))))))
ben de öyle her fırsatı değerlendiriyorum. bir sürü ultrason görüntüsü var. geçen hafta 2 gece hastanede yattım 2 gün üst üste bakıldı ultrasondan. çıkacağımız gün doktor artık gerek yok dedi. eşim diyor olsun baksaydınız yine, biz bekleriz hastaların azalmasını. doktor güldü artık, her gün gerek yok diye.

sezzz, izmirde hangi doktora gidiyorsun? izmire gelmeyi düşünüyorum birkaç hafta sonra. kime gideceğimi bilmediğim için tedirginim.

kızlar bugun dr gıttım ıkılıtest ıcın ama yaptırmakta kararsız kaldım dr detaylı ınceledı cok sukur hersey normal cıktı ense kalınlıgı 1.3 mm cıktı test yaptırcaktım dr ıhtımallerı soyledı yanı testın ıhtımaller uzerıne oldugunu vazgectım gıbı oldu kararsızım belkı pzt tekrar gıdecegım burada erkek olabılır dedı ama ben ruyamda hep kız goruyrdm gercı hayırlısıyla gelsın bebısımde onemlı degıl buarada nasıl hopluyor eller kollar sureklı hareketlı kızlar mucıze gıbı bırseyyyyyyyyy...

bırde kızlar benım normalde 12+6 olması gerekıyor bugun gıttıgımızde ultrason olcumlerıne gore 13+4 yazıyor dr bu konuda bırsey demedı ben eve gelınce gordum boyuda 7.4 cm bu haftalarda benım gıbı degısıklık yasıyan varmı*

sezzz, izmirde hangi doktora gidiyorsun? izmire gelmeyi düşünüyorum birkaç hafta sonra. kime gideceğimi bilmediğim için tedirginim.

ben alsancakta irenbe tüp bebek merkezinde doktor refik keleş'e gidiyorum.memnunum herkes çok güler yüzlü..tüp ebebk değil benim bebiş ama doktoru daha önce bi arkadaşımdan duydum iki bebişini de onunla doğurmuş çok memnunmuş..ondanöle başladık memnunum şimdi..ne zamn geleceksin??

evet arkadaşlarda çok oluyo normal yani...benimde 13+2 de 13+ 5 görünüyodu olabilir yani 1-2 hafta fark normalmiş..

yazın görüşmeye gitmiştim ben irenbeye. ahmet beyle görüşmüştük. aşılama ve tüp bebek için. sonra smyrna'da yaptırdık gerçi aşılamayı. çok ilgiliydi ama irenbedekiler. kaydım var orda, öğretmenler gününde mesaj çektiler hatta şaşırdım:)
belli değil tam ne zaman geleceğim. ara tatile doğru gelirim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…