13+3üm canım. 1 gün var aramızda
canım bende 12.0 dı gittiğimde bebeğin başpopo mesafesi 5.5 cm di seninki iyi yani küçük değil böyle olmasına ragmen bi gün önde görünüyodu ultrason ölçümüne göre benimki, nette baş- popo mesafesi yazmıyor zaten bebeğin tüm boyu yazıyor bize doktorun söylediği ve ölçebildiği baş popo mesafesi fark olması normal canım takma kafanacnm ben çarşamba günü tam 13+2 de gittim 72 mm di benim bebiş..
13+3üm canım. 1 gün var aramızda
canım bende 12.0 dı gittiğimde bebeğin başpopo mesafesi 5.5 cm di seninki iyi yani küçük değil böyle olmasına ragmen bi gün önde görünüyodu ultrason ölçümüne göre benimki, nette baş- popo mesafesi yazmıyor zaten bebeğin tüm boyu yazıyor bize doktorun söylediği ve ölçebildiği baş popo mesafesi fark olması normal canım takma kafana
hmm evet hayırlısıyla doğdukları zamanıda görürüz inş.
canım bende 12+1 de gitmiştim geçen hafta 60 mm di. İyi o zamn sevindim şimdi..
arkadaşlar bişey sormak istiyorumm bugun doktorum 3lü teste gerek yok dedi 2li cok iyi dedi sorun yok dedi sizin doktorlarınız ne diyo 3lü test için. 2lide sorun cıkarsa mı 3lü yapacaklar sen düşün istersen yapalım dedi
2li iyi çıkarsa 3lüyü önermiyorlar genelde.
2li iyi çıkarsa 3lüyü önermiyorlar genelde.
canım bende 12+1 de gitmiştim geçen hafta 60 mm di. İyi o zamn sevindim şimdi..
dayanamayıp her hafta gidiyor musun sen de? :))
peki 3lüyü yaptırıp yaptırmama konusunda ne düşünüyorsunuz ben yaptırmayı düşünmüyorum doktor gerek yok dedi
benimkinden büyükmüş bile bak :)) doğduklarında belli olur uzunmu kısamı olacakları pek ultrason ölçümünden anlaşılmıyor, ablam 173 eniştem 185 kızı 50 cm doğdu şimdi 8 aylık yaşıtlarına göre uzun zayıf bişybazen doğum boyundan bile belli olmayabiliyor canım bebeğin boyunun nasıl olacagı sağ salim doğsunlarda başka bişy istemiyorum ben
inşallah allah gönlüne göre verir ben hep kız istiyodumm ama önce sağlık allah erkek verdiii ama cok mutluyumm
benim yeğenim de 49cm.ydi. doktor kontrollerinde hep yaşıtlarından uzun çıkardı. şimdi de 1. sınıfa gidiyor ama boyu 3. sınıf çocuğu gibi:) belli olmuyor dediğin gibi. sonradan uzuyorlar.benimkinden büyükmüş bile bak :)) doğduklarında belli olur uzunmu kısamı olacakları pek ultrason ölçümünden anlaşılmıyor, ablam 173 eniştem 185 kızı 50 cm doğdu şimdi 8 aylık yaşıtlarına göre uzun zayıf bişybazen doğum boyundan bile belli olmayabiliyor canım bebeğin boyunun nasıl olacagı sağ salim doğsunlarda başka bişy istemiyorum ben
ben de öyle her fırsatı değerlendiriyorum. bir sürü ultrason görüntüsü var. geçen hafta 2 gece hastanede yattım 2 gün üst üste bakıldı ultrasondan. çıkacağımız gün doktor artık gerek yok dedi. eşim diyor olsun baksaydınız yine, biz bekleriz hastaların azalmasını. doktor güldü artık, her gün gerek yok diye.yo 12+1 de 2 li yapıldı 1 hafta sonu kan sonucunu almaya gittik..tabi fırsat bu fırsat ultrasona girdim bende :)))))))))))))
sezzz, izmirde hangi doktora gidiyorsun? izmire gelmeyi düşünüyorum birkaç hafta sonra. kime gideceğimi bilmediğim için tedirginim.
bırde kızlar benım normalde 12+6 olması gerekıyor bugun gıttıgımızde ultrason olcumlerıne gore 13+4 yazıyor dr bu konuda bırsey demedı ben eve gelınce gordum boyuda 7.4 cm bu haftalarda benım gıbı degısıklık yasıyan varmı*
ben alsancakta irenbe tüp bebek merkezinde doktor refik keleş'e gidiyorum.memnunum herkes çok güler yüzlü..tüp ebebk değil benim bebiş ama doktoru daha önce bi arkadaşımdan duydum iki bebişini de onunla doğurmuş çok memnunmuş..ondanöle başladık memnunum şimdi..ne zamn geleceksin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?