2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

usg ölçümleri bebeğin boyutlarına göre çıkıyor bu senin bebeğinin normalden biraz önde olduunu gösteriyor ama merak etme bu iyi bişey iyi bakmışsın demekki)
1hafta küçük 1 hafta büyük olması normal durum

kızım uyudu bende yemek yedim we çok ağırlaştım uyku akıyo gözlerimden uyumaya kaçıyorum.. hepinize huzrlu we rahat bir gece diliyorum canlarım...:118:

evet arkadaşlarda çok oluyo normal yani...benimde 13+2 de 13+ 5 görünüyodu olabilir yani 1-2 hafta fark normalmiş..

tesekkurler kızlar..ya bastada benım sata gore kucuk cıkmıstı yanı olması gereken haftada degıldı dr 5 eylul olması gerekırken 19 eylule almıstı gec dollenme olabılır dedı ve ondan sonra ona uyumlu devam etmıstı bu hafta boyle gorunce kafam karıstı

sezz sen ıkılı test yaptırmıstın deme? dr ne dedı bu test hakkında ben kararsız kaldım . daha oncede bahsettım dr 3000/1 cıkar dusuk ıht derız ama o sende cıkar yada ıht yuksek olur ama hersey normal bebegın saglıklı olur dedı bende bır anda vazgectım aslında cok kararlıydm yanı yaptırmamayı hıc dusunmemıstm ama sanırım pzt gunu gıtcem tekrar. burda arkadaslr ıkılı testın %90 dogrulugu var demısler sızın dr larınız nasıl bır acıklama yaptılar yada sız ne dusunuyrsnz?

canım ben yaptır derim..büyük bir ihtimal düşük çıkar çünkü olasılıklara göre yapılıyor.. Ense kalınlığı+ senin yaşın+kan değerlerin+ultrasonda burun kemiği görülmüşmü vs. bunlara göre bir oran veriliyor..ama bu test 3 lü ve 4 lü testlere göre daha doğru bir test.%90 olasılıkla doğru..bunun sonucuna göre amniosentez yapıp yapılmayacağına karar veriliyor..bence ikiliyi yaptır bikaç hafta sora 3lü 20.hafta gibide 4.lü yapılıyo..bunları yaptırmayabilirsin..
ama sonuçta karar senin tabi

en ıyısı yaptırmak sonradan aklımda kalmasın.zaten bugun dr burun kemıgını gormek ıcın cok ugrastı tamamen sırtını donunce bıraz ara verıp tekrar baktı.ben pzt tekrar gıderım zaten doktorum kursa gıdecekmıs yenı bır dr bulmam lazım tesekkurler canım hadı ben yatıyom sana ıı gecekler paylasımların ıcın sagol hadı gulu gulu

iyi geceler aklında kalmasın yaptır bencede...3-4lüyü yaptırmssın...hadibyeeeeeeeee

hayatım 4lüyüde yaptır diyen dr para tuzakçısıdır 2de sorun yok 3te sorun yoksa 4lü niye!!! sakın kanmayın bu tür şeylere.. ben ikiliyi yaptırmadım detaylıda bakıldı hiç bi sorun ok üçlüyü yaptırıcam sadece.. 4lüyü zaen istemiyolar

canım çok sıkkın kızlar. her gece rüyalarımda erkek çocuk görüyorum. ama salak doktor kıza benziyor dedi. hemde iki farklı doktora gittik ikiside kesin değil ama kıza benziyor dedi. çok ağlamıştım doktorun yanında. bu çarşamba tekrardan kontrole gideceğim. sanırım bu sefer kesin cinsiyeti söyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…