• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gule gule kullan kuzummmmm. bende kot etek arıyodumm aldım ama fıyatlar o cıvardaydııı. ısın garıbıı 36 beden aldımmm nasıl oluyosaa heralde hamılelerın moralını bozmayalım dıyee bedenlerı buyuk yapmıslarrr aldım mağazadaa::):)):)

Evet, benim aldığım pantolon da 38 beden...Kesinlikle moral düzeltmek için öyle yapılmış etiketler...
Sende kot eteğini güle güle kullan, istiyorum diyordun...
Şort da alacaktım ama, şort 60 tl.ydi vazgeçtim, çok özenirsem, lcw den aldığım pantolonu kestirip şort yaptırıcam öyle düşünüyorum...

fazla kullanmıyorsun yani diğer tarafa bir haftam ekleniyor:))
yok sa 16 hafta tabii
benim pazartesi gel dedler vala bilmem ki

zinkerbell bende net varda ben şifremi bilmiyorum burda kayıtlı diye girireyorum evden giremiyorum.. bakalım halletmem lazım

nasıl bilmion kız şifreni. valla halledin bilmem.
izinde bide evde sıkılıcam siz de yoksunuz olmaz, hayatta olmaz. :63:

Fatmaaaaaaaa Egeeeeeeeeeee halledin evden net olayınızııı
Ya da msn'e talim :))

olmadı tümden msn'e yapacak bişey yok.:50:

Ağam hiç anlamıyorum yaaa.
Benim doktor bana bişey demez
Adam her görüşünde beni yeni görüyor gibi , hiçbir şey hatırlamıyor, ben 7 ayı özet geçmek zorunda kalıyorum, prof. ya, ne gereksiz bişey yapmışım profa gitmekle, kafa dolu adamda anlamıyor benş

Ay çok pahalı be kuzuu
ama olsun güle güle kullan sonuna kadar tepe tepe inşallahh
aayyyy en sinir olduğum dr tipi. unutan:
sen de ssk anlaşmalı yere git açtır 32 de

bana dedı doktor cerrahpasaya yada sıgorta ıle anlaşmalı bı hastaneye gıdıp rapor actırman lazım dedı bu hastane ssk ıle anlasmalı degıl dedı

cerrahpaşaya gidcen medineye diycen bak karı ben normal doğum yapcam 32. haftadayım ben geldim ayır beni izne oda 37. haftaya kadar rapor yazcak sonra sen 35-36 ne zaaöman istersen gidip raporu bozcaksınyeni rapor alıcaksın

iyiyim sağolun kızlar dün oğlumun arabasını aldık. kırmızısını bekliyorduk ama hiçbiyerde kalmamış. kraft sanırım matrix'i artık üretmiyormuş. bizi hem beklettikleri için hem de kırmızısını bulamadıkları için bari bi hediye verin dedik. bebettonun alt açma minderini istedim ben de :)
park yatak için de kraftın 821 modeli var onu beğenmiştim. piyasada 330 civarında. arkadaşımın bebek internet sitesi var, toptancıdan aldı benim için veee 220 liraya. müthiş fark oldu çok mutlu oldum ben de :) bakalım inşallah sağlam bi şekilde ulaşır elimize :)

Güle güle kullanın canım....Hediye istediğin de iyi olmuş..Park yatakdaki indirim olayı da müthiş...Çok hesaplıya gelmiş istediğin model..Hepsini güle güle kullanmak nasip etsin inşallah Allahım..

nasıl bilmion kız şifreni. valla halledin bilmem.
izinde bide evde sıkılıcam siz de yoksunuz olmaz, hayatta olmaz. :63:

olmadı tümden msn'e yapacak bişey yok.:50:
beni hatırla yapmışım burda hergün giriyor kendisi. evde denedim ne yazdım hatırlayamadım:))
bi ara bulmuşltum da bakarım çıkmadan
olmaDI msn den

günaydın hayırlı haftalar
günaydın cnmm

Evet, benim aldığım pantolon da 38 beden...Kesinlikle moral düzeltmek için öyle yapılmış etiketler...
Şort da alacaktım ama, şort 60 tl.ydi vazgeçtim, çok özenirsem, lcw den aldığım pantolonu kestirip şort yaptırıcam öyle düşünüyorum...
kuzum iyi günlerde kullan .

off ne bu ayy... ege bu arada benim oğlanda alt tarafımı tekmelemeye baladı yaa çişimi kaçıracakmışım gibi oluyo
ahh ahhh benimde kasık ağrım var:))

kızlar çıkmam lazım yine,
işler dağ gibi. bıktım leeeeen...... :47:

hadi görüşürüz sonra.

bende çıkıyorum burdayken toparlayamıyorum öğleden sonra yokum yarın gelirim

kızlar çıkmam lazım yine,
işler dağ gibi. bıktım leeeeen...... :47:

hadi görüşürüz sonra.

Görüşürüz canım...
Kızlar ben de geçen hafta pek ofise uğramadım evde amcam var diye..Benim de işlere odaklanmam lazım...Çıkmıyorum ama, yazamazsam merak etmeyin, okurum sizi...

en ıyısı cnmm kotları fela yapma ama ben kot etegıı meselaa dogumdan sonrada gıyıcemm yazınn:)

Ben de kaçtım kızlar, sitede ya da bizim server'da bi problem var galiba, alıntı falan yapamıyorum
öğleden sonra gelirim yine
çok öptüm herkesi

Back
X