• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya 3 arkadaş bana cuma gününden sana gelecez dediler hangi gün gelelim bende pazar günü gelin dedim.c.tesi evimi topliyim dedim pzar günü sabahtan kalktım bişiler hazırladım ettim öğleden sonra bekliyorum hatta hilmi ile bile atıştım yufk al dedim unutmuşum flan neyse bu salaklar bekliyorum gelen yok arayan yok saat 2 olmuş arıyor arkadaş birinin işi çıkmış köye gitmiş birinin adet olmuş agrısı varmış gelemicez.. agzıma geleni sölicektim de neyse neyse dedim kapattım ama ilk gördüğpüm yerde fena acısını çıkartacagım

haklısın son anda hazırlık yapıldıktan sonramı haber verilir

canım senin 32+0 da gitmen lazım.yani 32 yi tam doldurup 33 e girdiğin gün başlıcak raporun.

Ben yarın 31+0 ım.haftaya salı doktorum çağırdı.32 yi doldurduğum gün raporumu alıcam.
tamam canım sağolasın. hani ultrasonda gün bazen değişiyor ya, biz sata göre mi gidicez tam? mesela benim sata göre bikaç gün daha ilerde, ama bebek en başından beri 3-4 gün daha geriden gidiyor. büyük ihtimal geç döllenme nedeniyle.

canım ne eğitimi? ben görmemişim yazdığını ama bu haftasonnu annem geliyor inşallah, sanırım onu bırakıp gelemem:50:

bu hesabı ben de hiç bilmiyorum, bugün doktora gideceğim ona sorarım unutmazsam, o bilir:)

canım TOBB ETÜ Hastanesi'nde cumartesi 10 ile 13 arasında emzirme ve bebek bakımı eğitimi var. 1 hafta sonra da aynı saatlerde doğum ve sonrası ile ilgili eğitim var. emzirmeye mutlaka gitmek istiyorum. göğüs ucu yaraları yanlış emzirmekten oluyormuş çoğunlukla. görerek öğrenmek lazım :)

ya 3 arkadaş bana cuma gününden sana gelecez dediler hangi gün gelelim bende pazar günü gelin dedim.c.tesi evimi topliyim dedim pzar günü sabahtan kalktım bişiler hazırladım ettim öğleden sonra bekliyorum hatta hilmi ile bile atıştım yufk al dedim unutmuşum flan neyse bu salaklar bekliyorum gelen yok arayan yok saat 2 olmuş arıyor arkadaş birinin işi çıkmış köye gitmiş birinin adet olmuş agrısı varmış gelemicez.. agzıma geleni sölicektim de neyse neyse dedim kapattım ama ilk gördüğpüm yerde fena acısını çıkartacagım

sinir bozucu olmuş:41: açıkçası kimse için uğraşmıyorum artık ben, geln halimi anlar, halimi anlamayacak olan için de kendimi yoramam diyorum, keşke yormasaydın kendini fatmacım:16:

kızlar bi sorum var, ben şimdi 27+2 yim mesela. 28.haftanın içinde oluyorum bu durumda. memurların da 32.haftada rapor alması lazım sanırım, 37ye kadar çalışabilmek için. bu durumda benim 30+6da falan mı gitmem lazım? bu hesaplar çok gıcık yaw

Tam 31 olduğunda raporunu veriyorlar...
Benim rapor tarihi 9 nisan, çizelgemden hesapla bak..Tam 31 oluyor günü...Yani 31 bitmiş, 32. hafta başlamış oluyor o tarihte..

haklısın son anda hazırlık yapıldıktan sonramı haber verilir

arayanın sesi zatn uykulu geliyor yeni kalkmış belli ben erkenden kalkmışım hamileyim hazırlık yapmışım sabahdan işiniz çıkınca hber etseniz yaa sinir şeyler:84:

c.tesi akşamüstü bizde reale gidicektik yağmurdan hiç biyere çıkamadık

biz ctesi kız kardeşimdeydik onların ev yakın oraya ordan geçelim dedik çıkamadık
ben reale daha 2 defa gittim hiç gitmiyoruz nedense
lcd tv bakıcaktık vestelde kampanya varmış heralde, gidemedik yine kaldıı

tamam canım sağolasın. hani ultrasonda gün bazen değişiyor ya, biz sata göre mi gidicez tam? mesela benim sata göre bikaç gün daha ilerde, ama bebek en başından beri 3-4 gün daha geriden gidiyor. büyük ihtimal geç döllenme nedeniyle.

canım TOBB ETÜ Hastanesi'nde cumartesi 10 ile 13 arasında emzirme ve bebek bakımı eğitimi var. 1 hafta sonra da aynı saatlerde doğum ve sonrası ile ilgili eğitim var. emzirmeye mutlaka gitmek istiyorum. göğüs ucu yaraları yanlış emzirmekten oluyormuş çoğunlukla. görerek öğrenmek lazım :)
öyle mi, ben de gelmek isterdim aslında en büyük korkularımdan biri göğüs ucu yarası, inşallah olmaz hiçbirimizde. bu arada Joker'de lansinoh ürünlerinde %50 indirim vardı, kremini aldım ben de haftasonu...

ben ankaralıyım ama 18 yıldır antalyadayım buraya yerleştik
burası ankara gibi diil tabi, avm ler bir elin sayısını geçmeyecek kadar az :)

antalyayı tercih edebilirdim ya, burda stres atacak, gezecek bi yer yok pek, bi tek alışveriş merkezleri işte. hamile oldum olalı kalabalığa da dayanamıyorum artık nefesim daralıyor:(

biz ctesi kız kardeşimdeydik onların ev yakın oraya ordan geçelim dedik çıkamadık
ben reale daha 2 defa gittim hiç gitmiyoruz nedense
lcd tv bakıcaktık vestelde kampanya varmış heralde, gidemedik yine kaldıı

biz genelde özdilek ile real' e gidiyoruz. migros uzak biraz oraya pek gitmiyoruz

Back
X