• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın dedimde hiç kimse almadı bile :59:
öle olsun bakalım :43:

hoşgeldinnn.....
ayyy görsek almazmıyız hiç şekerim..maşallah Allah çene vermiş gerisini koy vermiş..ben bilem kendime yetişemiyorummm:60::60:
sayfalar çifter çifter kayıyooo maşallahhh:60:

aynı dert bizde de var kociş in tişörtlerini ve eşofmanlarını gasp ettim napiyim kendiminkiler olmuyo :37:

Boşver yeni moda bu de geç...Ben öyle yapıyorum...

:60::60: benimkide hergün üstümde kendi tşörlerinden görünce söleniyo biraz ama bişey demiyoo, yemek yaparken falan önümü kirletiyorum, ozaman fırçalıyoo en çok:1::1:
yemek yerkende üstüme döküyorum:60::60: iyice sakar oldum....

Aaaa, onlarla yemek yapıcam haa, bi de yiyeceğim..Mümkün değil..Adam işten eve gelir gelmez üstünü değiştirir, ev kıyafetlerini giyer batmasın diye...Ben de gelince yorgunum azıcık uzanıyım derim, benim tişörtü çıkar öyle uzan der...Hele bi de yemek yapsam, Allah muhafaza, dolabına kilit takar..

Günaydın canım, bazen hızlı ilerliyor sayfalar göremiyoruz..

çok şiştik kuzu nefes alamıyom sanki. 2 ay daha nasıl büyüyecek bu karın tahmin edemiyorum.

maşallah öykü hanıma.

maşallah canım :)

iyice yavaşladı kilo almam öyküm son iki haftada yarım kilo almışım.
zaten hiç iştahım yok. yemek yiyemiyorum doğru düzgün.
aldığım kilolar ödem. eller ayaklar davul gibi şiş.

onlar bile gelmiyor bana :)))

bilmiyorum canım 26 mayıs tarihi ertelenecek galiba biraz.

Ya işte o da belli olmuyor bazıları da son aylarda çok kilo almıyorlar... Bende almıyorum valla... Doktor çok iyi dedi sevindirik oldum bende.. 9-10 kilo falan almışım... 1 aydır zaten kilo almadım.

çok şiştik kuzu nefes alamıyom sanki. 2 ay daha nasıl büyüyecek bu karın tahmin edemiyorum.

Allahtan öyle problemlerim yok yaa..Gayet büyüdük ama nefes almamda da sorun yook ,yürürken de öyle paytak falan yürümüyorum...Sanırım ben bundan sonra zorlanacağım, valal en çok kiloyu bu 2 ay alacakmışız fmg..Bebişler büyüyecek..Ne yapacaz bilmiyorum bende...

Allahtan öyle problemlerim yok yaa..Gayet büyüdük ama nefes almamda da sorun yook ,yürürken de öyle paytak falan yürümüyorum...Sanırım ben bundan sonra zorlanacağım, valal en çok kiloyu bu 2 ay alacakmışız fmg..Bebişler büyüyecek..Ne yapacaz bilmiyorum bende...

tamam ıste ne guzel 25 kg alır cıkarı pasa pasa ne olcak :9::9::27:

GÜNAYDIN CNM

Kızlarrrrrrr GÜnaydınn İyisiniz umarım

Öyküm maaşallah kuzucugunu görmüşsün hem büyümüş hem iyiymiş şükür bende pazartesi görecem inşallah

Egecim bozma moralini gönlünü ferah tut gülüm ben günde dört tansiyon ilaçı diğer ilaçlarda üç toplam günde 7 ilaç içiyom bak tosun gibi bebişim maaşallah 12 haftada biliyorsun genel anestezi ile dikiş atıldı ben hiçbir zaman zararı varmı diye düşünmedim canım yarasın da iyi gelsin diye düşünüyom sende dikkat et biran önce kurtul su enfeksiyondan:))))))))))))))))))))))))))) Hepimiz ve ebeebklerimiz allaha emanetiz

AY CANIM BENİMM SAĞOL MORALİMİ DZELTİYORSUNUZ.. ÇOK ÖZLEDİM SENİ BYADIR GÖREMEDİM. İYİMİSİN. BEBİŞİN NASIL TOSUNUN HATTA:):nazar:

görmedim canım günaydın nasılsın:79:

günaydın canım hoşgeldin

Günaydın canım, sayfalar hızlı geçiyor, görmemişizdir..Ben iş yerindeyim zaten, çoğunu kaçırıyorum yazılanların....

Kocamaaaaannn günaydın sana da minnoş kızına daa..:54:

hoşgeldinnn.....
ayyy görsek almazmıyız hiç şekerim..maşallah Allah çene vermiş gerisini koy vermiş..ben bilem kendime yetişemiyorummm:60::60:
sayfalar çifter çifter kayıyooo maşallahhh:60:

cnmmm ho eldınnn yemek yıyorum dıe bakamadım :27:

Günaydın canım, bazen hızlı ilerliyor sayfalar göremiyoruz..

Ya işte o da belli olmuyor bazıları da son aylarda çok kilo almıyorlar... Bende almıyorum valla... Doktor çok iyi dedi sevindirik oldum bende.. 9-10 kilo falan almışım... 1 aydır zaten kilo almadım.

ohh bee şöleee
günaydın güzel annelere minnoşlarına
gerçekten burası bi garipmiş hemen alışkanlık yapıyor kendimi kötü hissettim birden öle olunca
neşem yerine geldi şimdi ohh
herkesi seviyoruuummmmm

Ay karakan hoşgeldin canım.. Az kaldı seninde dimi.. Pazartesi de güzel haberlerle gelirsin inşallah.. Tansiyon iyi gidiyor dimi canım.. Bana da doktor dinlen dedi.. Tansiyonun en iyi ilacı yatmakmış.. sende 32 yi bitiriyorsun maşallah.. Geri sayım başladı..

Hoşbulduk canım iyi tansiyon dikkat ediyom canım az kaldı valla diyomki 6 mayıs evlilik yıl dönümüz 5 .yılımız bebek gelsemi artık :))))))))))) 36 yetermiki haftası öykücüm :)))))))))))))
Sende dinlen canım hep soluma yatmaya çalışıyorum zaten yata yata kalmayı ,yürümeyi unuttum doğurunca köyden indim şehire gibi olacağım :)))))))))
:71:
Bu arada meslekdaşlarımızn günü de kutlu olsun:71:

Boşver yeni moda bu de geç...Ben öyle yapıyorum...

Aaaa, onlarla yemek yapıcam haa, bi de yiyeceğim..Mümkün değil..Adam işten eve gelir gelmez üstünü değiştirir, ev kıyafetlerini giyer batmasın diye...Ben de gelince yorgunum azıcık uzanıyım derim, benim tişörtü çıkar öyle uzan der...Hele bi de yemek yapsam, Allah muhafaza, dolabına kilit takar..

:60::60:hehehee...ama sen dışarda da kullanıyorum diyosun...ben sadece evde giyiyorum... ,uyduruk, evde giydiği tşörtlerinden giyiyorum;ona bile söleniyoo, diğerlerinden giymeme benimki izin vermez...aslaaaa...seninkisi iyi ona izin veriyomuş bari, şanslısın :))

:60::60:hehehee...ama sen dışarda da kullanıyorum diyosun...ben sadece evde giyiyorum... ,uyduruk, evde giydiği tşörtlerinden giyiyorum;ona bile söleniyoo, diğerlerinden giymeme benimki izin vermez...aslaaaa...seninkisi iyi ona izin veriyomuş bari, şanslısın :))

Vermese ne yapacak, hamile tişörtleri 50-60 tl.den başlıyo...Geçen aldık 2 tane...Adam bi hesap etti, sen diyor bunları giyme doktora falan giderken giyersin, benimkilerle idare et bari diye...Yoksa astarı yüzünden pahalıya gelecek, çalışıyorum bi de..Hergün aynı kıyafeti giymek de olmuyor...

GÜNAYDIN CNM

AY CANIM BENİMM SAĞOL MORALİMİ DZELTİYORSUNUZ.. ÇOK ÖZLEDİM SENİ BYADIR GÖREMEDİM. İYİMİSİN. BEBİŞİN NASIL TOSUNUN HATTA:):nazar:

aman ne bozuyosun moralini anlamadımki alt tarafı minnacık bişey yutuyosun tussuz yemekten iyidir kız:)))))))) hayatın anlamı yemek benim içinoda tuzsuz :))))))) canım ya geçmiş olsun ama gerçekten bozma moralini hepimizin amacı aynı sağsalim kavuşmak kavusurkende kimi kolayca alacak eline kimi taşlı yollardan gecerek badireler atlatarak:)))))))

Maaşallah iyi de çok vuruyor sıkıldı artık teyzesi herhalde dolaş diyo bana habire gerinip duruyor yada sıgmıyor artık

siz yıne tşört gıyıyonuz ogun coraplarımı yıkamıstım bılek coraplar kaldı oda ınce dıe esımn asker dızlık coraplarını gıydım :9::9::9::9::9: gobekte kocaman cok komıktı yaaa

Back
X