• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

$05042011(001).webp
buda ben :1:

Canım çok kilolu durmuyorsun ya sadece karnın çıkmış bence çok güzel kilo almışsın...

selam cnm
bilmiyorum neyin var gergnim çalışmak istemiyorum konuşmak istemiyorum garip bir haldeyim.
antibiyotik kullanıyorum yine . öyle işte. sen nasılsınn

Güzelim istemediğim ot dibinde bitermiş.. İlaçtan nefret ediyorum diye diye süreklü seni buluyor bu ilaçlar. Ona canın sıkkın herhalde..

selam cnm
bilmiyorum neyin var gergnim çalışmak istemiyorum konuşmak istemiyorum garip bir haldeyim.
antibiyotik kullanıyorum yine . öyle işte. sen nasılsınn

iyiyim ben.
seni merak ettim. havalardandır canikom. sıkma canını hiçbişeye. hadi neşelen azıcık :)
eylül nasıl?
teyzesinin pembe yanaklısı yerim ben onu :52:

Kızlarrrrrrr GÜnaydınn İyisiniz umarım

Öyküm maaşallah kuzucugunu görmüşsün hem büyümüş hem iyiymiş şükür bende pazartesi görecem inşallah

Egecim bozma moralini gönlünü ferah tut gülüm ben günde dört tansiyon ilaçı diğer ilaçlarda üç toplam günde 7 ilaç içiyom bak tosun gibi bebişim maaşallah 12 haftada biliyorsun genel anestezi ile dikiş atıldı ben hiçbir zaman zararı varmı diye düşünmedim canım yarasın da iyi gelsin diye düşünüyom sende dikkat et biran önce kurtul su enfeksiyondan:))))))))))))))))))))))))))) Hepimiz ve ebeebklerimiz allaha emanetiz

:9: :9:

Beni gördün mü sen, sabah eklemiştim resmimi...İkimizin fazla dayanacak hali kalmamış fmg..
Maşallah sezin hanıma...:nazar: :nazar:
kız üçümüz birbirimize sarılıp öpemeyiz heeee

Canım çok kilolu durmuyorsun ya sadece karnın çıkmış bence çok güzel kilo almışsın...

Güzelim istemediğim ot dibinde bitermiş.. İlaçtan nefret ediyorum diye diye süreklü seni buluyor bu ilaçlar. Ona canın sıkkın herhalde..
alkışşşşşşşşşşşşş aynen öyle dedim dedim içtim valla...

iyiyim ben.
seni merak ettim. havalardandır canikom. sıkma canını hiçbişeye. hadi neşelen azıcık :)
eylül nasıl?
teyzesinin pembe yanaklısı yerim ben onu :52:

havalardan felan işte.
eylül iyi teyzesi:) dersler ffelan
senin göbüş harika olmuş bommmmmmmmm baaaaaaaaaa

Ben evde giymekle kalmayıp işe de onlarla geliyorum..Gardrobumu genişlettim...
Adam her akşam fırça kayıyo bana giyme tişörtlerimi diyee...

:60::60: benimkide hergün üstümde kendi tşörlerinden görünce söleniyo biraz ama bişey demiyoo, yemek yaparken falan önümü kirletiyorum, ozaman fırçalıyoo en çok:1::1:
yemek yerkende üstüme döküyorum:60::60: iyice sakar oldum....

Kızlarrrrrrr GÜnaydınn İyisiniz umarım

Öyküm maaşallah kuzucugunu görmüşsün hem büyümüş hem iyiymiş şükür bende pazartesi görecem inşallah

Egecim bozma moralini gönlünü ferah tut gülüm ben günde dört tansiyon ilaçı diğer ilaçlarda üç toplam günde 7 ilaç içiyom bak tosun gibi bebişim maaşallah 12 haftada biliyorsun genel anestezi ile dikiş atıldı ben hiçbir zaman zararı varmı diye düşünmedim canım yarasın da iyi gelsin diye düşünüyom sende dikkat et biran önce kurtul su enfeksiyondan:))))))))))))))))))))))))))) Hepimiz ve ebeebklerimiz allaha emanetiz

Ay karakan hoşgeldin canım.. Az kaldı seninde dimi.. Pazartesi de güzel haberlerle gelirsin inşallah.. Tansiyon iyi gidiyor dimi canım.. Bana da doktor dinlen dedi.. Tansiyonun en iyi ilacı yatmakmış.. sende 32 yi bitiriyorsun maşallah.. Geri sayım başladı..

:9: :9:

Beni gördün mü sen, sabah eklemiştim resmimi...İkimizin fazla dayanacak hali kalmamış fmg..
Maşallah sezin hanıma...:nazar: :nazar:

çok şiştik kuzu nefes alamıyom sanki. 2 ay daha nasıl büyüyecek bu karın tahmin edemiyorum.

Eki Görüntüle 172169

fmg bana bak bana..Bende patlıycam yakında..

maşallah öykü hanıma.

maşallah canım :)

iyice yavaşladı kilo almam öyküm son iki haftada yarım kilo almışım.
zaten hiç iştahım yok. yemek yiyemiyorum doğru düzgün.
aldığım kilolar ödem. eller ayaklar davul gibi şiş.

ayyy çok güzelllll....:nazar::nazar:
ben kocamın tşörtlerini giyiyommm evde :60::60:

onlar bile gelmiyor bana :)))

oykumda kullanışlı dedı ılk zmanlar ıcın tecrubelıler konusuyorrr:)):))
aaa super yaa gobüş fmg sen mayıs annesı olurmusun acep:)

bilmiyorum canım 26 mayıs tarihi ertelenecek galiba biraz.

Son düzenleme:
Back
X