Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam cnm
bilmiyorum neyin var gergnim çalışmak istemiyorum konuşmak istemiyorum garip bir haldeyim.
antibiyotik kullanıyorum yine . öyle işte. sen nasılsınn
ben de alayım o zaman. madem lazım oluyor.
selam cnm
bilmiyorum neyin var gergnim çalışmak istemiyorum konuşmak istemiyorum garip bir haldeyim.
antibiyotik kullanıyorum yine . öyle işte. sen nasılsınn
Maşallah sana da....Büyümüş kız göbüş....![]()
allah nazardan saklasın...
ayyy çok güzelllll....
ben kocamın tşörtlerini giyiyommm evde![]()
kız üçümüz birbirimize sarılıp öpemeyiz heeee![]()
Beni gördün mü sen, sabah eklemiştim resmimi...İkimizin fazla dayanacak hali kalmamış fmg..
Maşallah sezin hanıma...![]()
![]()
alkışşşşşşşşşşşşş aynen öyle dedim dedim içtim valla...Canım çok kilolu durmuyorsun ya sadece karnın çıkmış bence çok güzel kilo almışsın...
Güzelim istemediğim ot dibinde bitermiş.. İlaçtan nefret ediyorum diye diye süreklü seni buluyor bu ilaçlar. Ona canın sıkkın herhalde..
iyiyim ben.
seni merak ettim. havalardandır canikom. sıkma canını hiçbişeye. hadi neşelen azıcık :)
eylül nasıl?
teyzesinin pembe yanaklısı yerim ben onu![]()
Ben evde giymekle kalmayıp işe de onlarla geliyorum..Gardrobumu genişlettim...
Adam her akşam fırça kayıyo bana giyme tişörtlerimi diyee...
Ben evde giymekle kalmayıp işe de onlarla geliyorum..Gardrobumu genişlettim...
Adam her akşam fırça kayıyo bana giyme tişörtlerimi diyee...
Kızlarrrrrrr GÜnaydınn İyisiniz umarım
Öyküm maaşallah kuzucugunu görmüşsün hem büyümüş hem iyiymiş şükür bende pazartesi görecem inşallah
Egecim bozma moralini gönlünü ferah tut gülüm ben günde dört tansiyon ilaçı diğer ilaçlarda üç toplam günde 7 ilaç içiyom bak tosun gibi bebişim maaşallah 12 haftada biliyorsun genel anestezi ile dikiş atıldı ben hiçbir zaman zararı varmı diye düşünmedim canım yarasın da iyi gelsin diye düşünüyom sende dikkat et biran önce kurtul su enfeksiyondan:))))))))))))))))))))))))))) Hepimiz ve ebeebklerimiz allaha emanetiz
günaydın dedimde hiç kimse almadı bile
öle olsun bakalım![]()
öle olsun bakalım![]()
öle olsun bakalım![]()
![]()
Beni gördün mü sen, sabah eklemiştim resmimi...İkimizin fazla dayanacak hali kalmamış fmg..
Maşallah sezin hanıma...![]()
![]()
Canım çok kilolu durmuyorsun ya sadece karnın çıkmış bence çok güzel kilo almışsın...
ayyy çok güzelllll....
ben kocamın tşörtlerini giyiyommm evde![]()
oykumda kullanışlı dedı ılk zmanlar ıcın tecrubelıler konusuyorrr:)):))
aaa super yaa gobüş fmg sen mayıs annesı olurmusun acep:)