Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah cnm hoşgeldin
oyyyyyyy inşallahhh
bende akıllı bi kız hayal ediyorum duru yu ama bakalım. Anneme diyorum benden pek akıllı bi çocuk omuyor ilkden akıllı sonra cozutuyor.
öykü ben ce sakin bir bebek olcak kız
tersi olur bakalım zaman göstercek
Niye kız, 2 günde sende mi anladın benim deli olduğumu...![]()
Eki Görüntüle 172190 Eki Görüntüle 172192 Eki Görüntüle 172191 Eki Görüntüle 172193 bunlarda enson aldıklarım 5 li setımızın cantası rengı boyle yanı umarım begenırsınız bır odası kaldı ıste bıde alırsam bır ıkı tane daha zıbın![]()
ismi ne olacak
nesli mi
Vermese ne yapacak, hamile tişörtleri 50-60 tl.den başlıyo...Geçen aldık 2 tane...Adam bi hesap etti, sen diyor bunları giyme doktora falan giderken giyersin, benimkilerle idare et bari diye...Yoksa astarı yüzünden pahalıya gelecek, çalışıyorum bi de..Hergün aynı kıyafeti giymek de olmuyor...
ayyyyy benim kocam babasına çok düşkündür...ölür babası içinnn....Kızım bir adama verilecek en iyi şey kız evladıdır bence erkeler anasına düşkün oluyor:)))))
yok kız hep öle istediğini yazııyosun ya
geçmişi de okumuştum biraz
Eki Görüntüle 172190 Eki Görüntüle 172192 Eki Görüntüle 172191 Eki Görüntüle 172193 bunlarda enson aldıklarım 5 li setımızın cantası rengı boyle yanı umarım begenırsınız bır odası kaldı ıste bıde alırsam bır ıkı tane daha zıbın![]()
Güle güle kullansın kızın fıstık..Çok güzel bnlar..Benim 5 li set de pembe gri..Bu aralar modaymış, öyle dedi satıcı...Millet lacivert- kırmızı al dedi ama bende pembe gri aldım...
Güle güle kullansın kumsal hanım...
evet nesli olucak
çok güzel maşallahh hepiciğini iyi günlerde kullansın inşallahEki Görüntüle 172190 Eki Görüntüle 172192 Eki Görüntüle 172191 Eki Görüntüle 172193 bunlarda enson aldıklarım 5 li setımızın cantası rengı boyle yanı umarım begenırsınız bır odası kaldı ıste bıde alırsam bır ıkı tane daha zıbın![]()
babasına benzerse sakin uslu olur da, anasına benzerse cadı olur....
şimdiden cadı ama, bakalım zaman ne gösterecek...sıpa kendi istediği yiyeceklere tepki veriyo, babasına tepki veriyo, anasına hiç pas vermiyor...
kızlar yenı bır konu actım artık hastane cantalarımızı yazmanın zamanı geldı herkes oraya mars mars![]()
allah adıyla yaşatsın canım nesli de güzel isim
tşk ederım cnmmhepsi çok güzelll...güle güle kullanmak nasip olsun inşallahhh![]()
çok güzel maşallahh hepiciğini iyi günlerde kullansın inşallah
saol cnm tşk ederım
akıllı kız anası deli ne yapsın ..
Baktık ki babası zavallı bu deli karıdan neler çekiyor oda babasının safında olmaya karar verdi.
aslında ben 2 isim istiyodum nesli yüsra yada nesli yaren diye geçiyodu illa benim herif tek isim olsun dedi nesli ismini verdik
akıllı kız anası deli ne yapsın ..
Baktık ki babası zavallı bu deli karıdan neler çekiyor oda babasının safında olmaya karar verdi.
yaa o bir surede geçiyo kolaylık anlamındabizde tek isim istiyoruz
yüsra ne demekmiş ki
aslında ben 2 isim istiyodum nesli yüsra yada nesli yaren diye geçiyodu illa benim herif tek isim olsun dedi nesli ismini verdik