• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hamile tişörtü almak istiyenler gitti gidiyorda 20 milyona ve 40 milyona çok tatlı modelelr var:-))))üstelik 10-12 istediğiniz kadar taksit de var:-)))ilgilenenlere...
canımm lc wakiki de çok güzel modeller var 15 den başlıyor 25 e kadar... ben ordan aldım bi tanesni... hatta onunla resim çektirdim göbişler kısmında görürsünüz... 19 milyondu o tişört bilginiz olsun...
ohaa şuna bakın hele.benim odun koca bi ççek bile almadı len biz beleşe mi doguruyoruz ne :60::60::60::60::60:
Azeri işadamı, hamile olan Ebru Gündeş için kesenin ağzını açtı. Zarrab, eşine 48 milyon euroya otel alıyor

fatma dediğim gibi anladın sen onu :60:

canımm lc wakiki de çok güzel modeller var 15 den başlıyor 25 e kadar... ben ordan aldım bi tanesni... hatta onunla resim çektirdim göbişler kısmında görürsünüz... 19 milyondu o tişört bilginiz olsun...

fatma dediğim gibi anladın sen onu :60:

ebrunun kutusu altın yada pırlantadan herhalde, bizimki beş para etmiyo galiba otel almasına gerek yok canım hilminin :60::60::60::60:

sağolun kızlarrrrrrr beğendiğinize sevindik biz kızımlaaa:66::69:
Geçenlerde dolasirken bir yarismaya rastladim. Bebek videosunu ekliyorsunuz, ay sonunda da oylama
sonuçlarina göre güzel bir hediye veriyorlar.
Ilgilenen var ise Bir Yıldız Doğuyor | Facebook adresten bakabilir.
kardeşim geçenlerde dolaşırken rastladın ok anladım da bu ne kadar reklam yaa, sabahtan beri aynı mesajı kaçıncı yazışın topiğe...:26:

sağolun kızlarrrrrrr beğendiğinize sevindik biz kızımlaaa:66::69:

kardeşim geçenlerde dolaşırken rastladın ok anladım da bu ne kadar reklam yaa, sabahtan beri aynı mesajı kaçıncı yazışın topiğe...:26:

ay bayıldım cnmmm yaptıklarına allah hayırlı dogumlar nasıp etsın :69::69::69:

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr işte bebek şekerimmmmmmmmmmm, ben yaptımmmmmmm:52: nasıl olmuşşşşşşşşşşşşş?????????
mervecim hoşgeldinnnn

Bayıldımmmm bayıldımmm ellerine sağlıkkkk :) ne kadar zevklisinnnn

ebrunun kutusu altın yada pırlantadan herhalde, bizimki beş para etmiyo galiba otel almasına gerek yok canım hilminin :60::60::60::60:

Benim kutu tenekeden :) ben de istiyorum doğum hediyesi
kız dünür biz birbirimize mi hediye alsak ne yapsak :1::1:

Geçenlerde dolasirken bir yarismaya rastladim. Bebek videosunu ekliyorsunuz, ay sonunda da oylama
sonuçlarina göre güzel bir hediye veriyorlar.
Ilgilenen var ise Bir Yıldız Doğuyor | Facebook adresten bakabilir.

Anladık biz bacım, yazmıştın daha önce..

Kızlaaaaaar bu da benim çanta listemmmm :)

• Çorap
• Gecelik
• Sabahlık
• Emzirme Sütyeni
• İç çamaşırı
• Fotoğraf makinası
• Şarjı
• Cep telefonları
• Şarjları
• Pijama
• Bebek bezi
• Islak mendil
• Terlik
• Göğüs pedi
• Diş macunu& Diş fırçası
• Saç fırçası
• Makyaj malzemeleri
• Bebeğin hastane çıkışı
• Battaniye
• Oto koltuğu
• Parfüm
• Roll-on
• Toka
• Taç
• Kağıt&Kalem
• Hastane çıkışında giymek için anneye kıyafet& ayakkabı
• Sigorta kartı
• Orkid
• Baba için kıyafet
• Baba için diş macunu& fırçası
• Baba için iç çamaşırı
• Baba parfüm-deodorant
• Baba çorap

Bayıldımmmm bayıldımmm ellerine sağlıkkkk :) ne kadar zevklisinnnn

Benim kutu tenekeden :) ben de istiyorum doğum hediyesi
kız dünür biz birbirimize mi hediye alsak ne yapsak :1::1:

Anladık biz bacım, yazmıştın daha önce..

tenekeden haaa tın tın d,ye ses de çıkartıyordur heee:D:D:DD olabilir dünür kız hediye valla ii fikir:D:D

Kızlaaaaaar bu da benim çanta listemmmm :)

• Çorap
• Gecelik
• Sabahlık
• Emzirme Sütyeni
• İç çamaşırı
• Fotoğraf makinası
• Şarjı
• Cep telefonları
• Şarjları
• Pijama
• Bebek bezi
• Islak mendil
• Terlik
• Göğüs pedi
• Diş macunu& Diş fırçası
• Saç fırçası
• Makyaj malzemeleri
• Bebeğin hastane çıkışı
• Battaniye
• Oto koltuğu
• Parfüm
• Roll-on
• Toka
• Taç
• Kağıt&Kalem
• Hastane çıkışında giymek için anneye kıyafet& ayakkabı
• Sigorta kartı
• Orkid
• Baba için kıyafet
• Baba için diş macunu& fırçası
• Baba için iç çamaşırı
• Baba parfüm-deodorant
• Baba çorap

kız allah ıyılıgını vermesın konuya yazsana bosunamı actık hazıran annelerının hastane cantaları buarada baba ıcın olanları anlayamadım benım annem kalcak yanımda esımın bana ne faydası olcakkı

kız allah ıyılıgını vermesın konuya yazsana bosunamı actık hazıran annelerının hastane cantaları buarada baba ıcın olanları anlayamadım benım annem kalcak yanımda esımın bana ne faydası olcakkı

dur oraya da ekliyim :)
benim kocam kalıcak 1 gün, 1 gün annem.. ben 2 gün o kalsın istiyorum ama anneme ayıp olur die bişey diyemiyorum :)

Hoşbulduk canım iyi tansiyon dikkat ediyom canım az kaldı valla diyomki 6 mayıs evlilik yıl dönümüz 5 .yılımız bebek gelsemi artık :))))))))))) 36 yetermiki haftası öykücüm :)))))))))))))
Sende dinlen canım hep soluma yatmaya çalışıyorum zaten yata yata kalmayı ,yürümeyi unuttum doğurunca köyden indim şehire gibi olacağım :)))))))))
:71:
Bu arada meslekdaşlarımızn günü de kutlu olsun:71:
ay ben geçmişi okuyup cevap yazana kadar çıkmışsın canım ya, senin de avukatlar günün kutlu olsun:):):)

selam kızlar bende haziran annesi olucam allah izin verirse.....:69:
hoşgeldinnn...

ohaa şuna bakın hele.benim odun koca bi ççek bile almadı len biz beleşe mi doguruyoruz ne :60::60::60::60::60:
Azeri işadamı, hamile olan Ebru Gündeş için kesenin ağzını açtı. Zarrab, eşine 48 milyon euroya otel alıyor

benimki de bişi almayabilir diye ben şimdiden alternatifleri sıralıyorum, hatta gösteriyorum şu da olabilir bu da olabilir doğum hediyesi diye:27: her zaman mı doğuruyoruz:32::32:

ya bişi soracam konulara nerden gidiyoruz, ben bizim topiği bulabilmek için her defasında google'dana aratıyorum, daha siteyi kullanmayı bilmiyorum :52::52::52:

ya bişi soracam konulara nerden gidiyoruz, ben bizim topiği bulabilmek için her defasında google'dana aratıyorum, daha siteyi kullanmayı bilmiyorum :52::52::52:

sayfanın ustune cık konuya cevap verın ustunde sırayla Ana SayfaKadın & Çocuk SağlığıAylara Göre Genel PaylaşımHaziran Anneleri 2011 haziran anneleri buraya:)
hazıran annelerıne tıklarsan hazıran annelerıyle ılgılı topıge ulasırsın orda bızım actıgımız konuları bulup ıstedıgıne gırersın kolay yolu soledım

KIZLAR YA ŞU SÜPERMENLİ TULUMLAR VAR YA ERKEK BEBEKLER İÇİN GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR KESİN:-))))NERDEN BULABİLİRİM BEN ONU YA:-))BAYILIYORUM AMA NETTE FALAN DA GÖREMEDİM:-(((

hiç alan bilen gören var mı????

Back
X