Aman is bitmiyor ben yapamiyorum ya belim cok agriyor hemen yoruluyorum sanirim evede bi kadina temizlik yaptiracagim burda kimsem yok yardim edecek senin isinde cok insallah erken gelmez bebisler
canım sen hangi ülkedesin?Ne güzel ya keske bende trde olsam diyorum ama nerdebisey soracagim geceleri yatabiliyormusun ben hic rahat degilim ya bi sag bi sol yapiyorum uyusuyor heryerim
cnm bende bursadayım hangi doktora gidiyosun
canım ben jimerde cenk aşkalliye gidiyorum.gayette memnunum.ya sen hangi dokyora gidiyorsun?
bende jimerde başladım türkan hn da ama bıraktım doğum fiyatları yüzünden çok pahalı bana göre yani memnundum gerçekten şimdi medikalparktayım ahmet yılmaza gidiyorum en azından orası daha uygun
benimde işyerimin yaptığı sağlık sigortası var diye gidiyorum.dediğin gibi doğum 3.500 lirayı buluyormuş.ama özel sağlık sigortası tamamını karşılıyor.tek korkum bebekler düşük kilolu olup küvezde kalmazlar.kalırlarsa o zaman bende o parayı ödemekte zorlanırım.bende bir ara medikalpark yoğunbakımda hemşire olarak çalışmıştım.doktorunun çok iyi duymuştum.
işte o sağlık sigortasına benim aklım ermedi niye yaptırmadım diye yani neyse sağlık olsun bakalım doktor iyi evet herşeyi anlatıyo sakin küvez olayı yüzünden bıraktım bende zaten skk karşılamıyomuş ve daha önce duymuştum 3 gün kalıp 2500 tl gibi bi para ödeyen neyse sağlık olsun şevket yılmazda tanıdık bi doktor buldum oraya gitmeyi düşünüyorum kısmet tabi yıllık iznimde en azından dosyam açılsın diye evime daha yakın yeni açılan doğum hastanesi bekleyip görücez hayırlısıyla....
Şevket yılmazda doğumhanede çalışan biri birbiri arkadaşım var hangi doktor daha iyi diye hem senin hemde kendim için ne olur olmaz diye bir sorayım senin doğum ne zaman olacak ayrıca paylaşmak isterim şimdi doktor kontrolünden dönüyoruz ense kalınlıkları ölçüldü gayet iyi ve senin gibi biri kız biri erkek olabilir dedi doktorumuz
aynen bende de var her tarafım uyuşuyor rahat yatamıyorum soluma yatınca rahatsız oluyom çok yaa doktorda sol tarafa yatıcaksın dedi kesin yurdışındasın sanırım hangi ülke düşün çalışıyorum ve pazar 7 30 kalktım cmtesi öğleye kadar çalışma zaten hastanedeydim öle yani normal bendede var aynı şeyler bide çok sıcakkkkkkk
canım sen hangi ülkedesin?
geceleri uyku yok ya nerede oda oda geziyorum hem terliyorum hem sık sıklavaboya kalkıyorum susuyorum , kabus gibi geceleri.
neriman çelik yeni geçti şevket yılmaza uludağ üniversitesindeydi bi sor bakalım ekim ayı gibi kısmetse doğumum inşallah durular kaç çıktı ense kalınlıklları 1 kız 1 erkek benim ensesi kalın olan erkekti cnm ince olan kızdı
Tamam canım ben sorayım birinin 1.3 diğeri1.1 çıktı senin dediğin gibi benimde ensesi kalın olanı erkek dedi ama daha 12.haftadayim daha kesin değil olabilir dedi
merhaba arkadaşlar sanırım en yeni ikiz annesi benim aranızda sizlerden öğrenecek çok şeyim var yardımcı olursanız çok sevinecegim...
inşallah öle olur bir kız bir erkek ne güzel ben tedaviyle hamile kaldım klomenle yani senin doğalmı
Benim normal yolla ilaç falan kullanmadım şu an herhangi bir ilaç kullanıyor musun. Ben günde 3 defa 200lük Protestan kullanıyorum ve haftada biri birbiri iğne yaptırıyorum
merhaba ikiz anneleri dün doktorumuza gittik bebeklerimin biri diğerinden 5 gün geride gidiyor vede büyük olan küçük olanı kenarda sıkıştırmış ve ara ara lekelenmeler yaşıyorum ilaç kullanıyorum ve devamlı istirahat bu şekilde yaşamış olan arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz:26:
tşk.ederimm çok saollltabiki yardımcı oluruz...
benim 10 gün ara var cnm ama başlarda ara 1 gündü 4 haftalıktan itibaren lekelenmem olmadı çok şükür öle şıkıştırma falanda yaşamadım bi zararı varmış mı progestan kullanıyomusun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?