Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim.amin hepimizin inş.çift yumurta ikizi benimkiler..ilk bebeklerim.çalışmıyorum.sen?:13:
slm arkadaşlar bn aranızdan ayrılıyorum artk
nurum bni listeden çıkar
18 mart gecesi bebeklerim ayrıldı bnden
artk meleklerim cennette allahım kmseye yaşatmasın işlhhh
saol cnm ewet suyum fazlaydı bieden 2 katına çıktı we en son patladı bebklerimide almak zorunda kaldılar daha doğrusu canlı canlı doğueduumcanım çok üzüldüm,başın sağ olsun..Allah sabır versin..suları fazlaydı ondan mı oldu,neden kaybettin bebeklerini?Cennette iki meleğin seninle olacak hep İnşallah..Allah size sağlık versin..
nurum bni listeden çıkar
çalışıyordum ama 20.haftada ayrıldım.çok zorlanıyordum artık oyüzden ayrılma kararı aldım.
ankara1987 Aleykumselam. Aramıza hoşgeldin. Bebeklerin hayırlı olsun tbr ederim. Allah sizede hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Galiba 1haftaya kadar cinsiyetlerini tam kesin olmamakla beraber öğrenebilirsiniz?
Merhaba kelebe_k nerelerdesin? Aramızda hemen hemen 1hafta var ben artık yatıyorum kasık ağrılarım var zor geçiyor fazlasıyla... Gerekmedikce ayakta fazla kalmamaya çalışıyorum.
Tuzu fazla mı tüketiyorsun? Şimdiye kadar nekadar kg almışsın?
Ayrı yumurta ikizleri ya çokta fazla kg farkı olmuyor maşallah bebişlerine. Nasıl atışları çok rahat duyabiliyor musun artık? Babada hissediyor mu? Buarada iğne,progestan vs. ilaç neler kullanıyorsun?
merhaba kızlar..topiğinize hiç yazmasamda ara ara okuyorum yeni anne adaylarımızı..yeni tüp bebek yasasından dolayı ikiz hamile sayımız azaladı maalesef..hepinize sağlıklı ve vakitli doğumlar diliyorum..sormak istedikleriniz olursa ikiz annesi olarak cevaplarım..
saol cnmmçok geçmiş olsun.çok üzüldüm.yüce rabbim inş. yine nasip eder sağlıklı sıhatli..canını sıkma meleklerin hep senin yanında olcak
hb saol cnm.amin inş.1hafta sonra kontrolüm var allahın izniyle öğrencez.sen nasılsın nasıl gidiyo.bebişlerin nasıl
nurum bni listeden çıkar
Benim gebelik ağrılı sancılı iğnelerle yatarak vs. geçiyor İkiz gebelik gerçekten zormuş son aylarda daha iyi anlaşılıyor şöyle 5. aylara geldin mi zorlaşmaya başlıyor. Ne diyim allah herkese kolaylık versin.
Hadi bakalım hayırlısı bebeklerini biafta sonra öğreneceğiz inş..?
geçmiş olsun canım.nasılsın ,bebekler nasıl ?
Mrb eslem, bende herhangi bi problem olmadı öyle. Gebelik sarılığını da ilk defa duyuyorum. İnşallah önemli birşey yoktur. Geçmiş olsun...arkadaşlar bişey sormak istiyorum benimde gebeliğim ikiz 2 gündür ağılıklı avuç içleri ve ayaklar olmak üzere kaşıntım var bugün kan tahlillerimi yaptırdım ama int.biraz araştırdım gebelik sarılığı diye bişey varmış bilgisi olan ve bu durumu yaşayan biri varsa lütfen bana yardımcı olsun...
Merhaba firdos hanım. Galiba aramızda tüp bebekle hamile kalan yokmerhaba kızlar..topiğinize hiç yazmasamda ara ara okuyorum yeni anne adaylarımızı..yeni tüp bebek yasasından dolayı ikiz hamile sayımız azaladı maalesef..hepinize sağlıklı ve vakitli doğumlar diliyorum..sormak istedikleriniz olursa ikiz annesi olarak cevaplarım..
Teşekkür ederim. Bilmem bebeklri 3haftadır görmüyorum, haftaya ŞEKER TARAMA testim var inş. ozamana öğrenirim sağlık durumlarını. Senin nasıl gidiyor?geçmiş olsun canım.nasılsın ,bebekler nasıl ?
Mrb eslem, bende herhangi bi problem olmadı öyle. Gebelik sarılığını da ilk defa duyuyorum. İnşallah önemli birşey yoktur. Geçmiş olsun...
Merhaba firdos hanım. Galiba aramızda tüp bebekle hamile kalan yokÇoğumuz genç anne adaylarıyız 20li yaşlardayız galiba:26: İlginiz için teşekkürler, elbette ki sorularımız olur çok sağolun... Buarada ikizlerinizin isimleri nedir
Teşekkür ederim. Bilmem bebeklri 3haftadır görmüyorum, haftaya ŞEKER TARAMA testim var inş. ozamana öğrenirim sağlık durumlarını. Senin nasıl gidiyor?
arkadaşlar bişey sormak istiyorum benimde gebeliğim ikiz 2 gündür ağılıklı avuç içleri ve ayaklar olmak üzere kaşıntım var bugün kan tahlillerimi yaptırdım ama int.biraz araştırdım gebelik sarılığı diye bişey varmış bilgisi olan ve bu durumu yaşayan biri varsa lütfen bana yardımcı olsun...