Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çilekdeki çok tatlı..park yatak çok uygunmuşş.hem kullanışlıda oluo sanırım...ayy ne güsell bi an önce vakit geçsinde bende alıyım yaaa:)suuperisi ;çilekteki safarinin takımının sadece yatağını alacağız.çünkü kızımdan kalan takım var dolap,şifoniyer ve bir yatak onların stikarslarını çıkartıp safarininkinden yapıştıracaz.eski dolapların stikersları fön makinesiyle çıkıyormuş.yatakodası içinde Jokerde park yatağına baktık dün 100 tl .onu alacaz 1 tane yeter.salondada kullanırız onu idare ederiz artık.
Merhaba,
2 tane embryo transfer edildi bana 31 Mart gunu ve simdi hamileyim. Henuz ikiz mi bilemiyorum ama oyle oldugunu dusunuyorum. 6 Mayisda ultrasona girecegim. Bakalim. Hem iki bebegimin de basarmasini istiyorum hem de ikiz hamilelikden cok korkuyorum.
kızlar ense kalınlıklarınız nasıldı biz dün baktırdık çok yakalayabildiğini düşünmüyorum doktorun mm.rik ölçemedi ama biri 2,4 diğeri 2,5 çıktı tehlike varmı sizce genelde 1 küsürlede çıkıyoya
Merhaba,
2 tane embryo transfer edildi bana 31 Mart gunu ve simdi hamileyim. Henuz ikiz mi bilemiyorum ama oyle oldugunu dusunuyorum. 6 Mayisda ultrasona girecegim. Bakalim. Hem iki bebegimin de basarmasini istiyorum hem de ikiz hamilelikden cok korkuyorum.
kızlar ense kalınlıklarınız nasıldı biz dün baktırdık çok yakalayabildiğini düşünmüyorum doktorun mm.rik ölçemedi ama biri 2,4 diğeri 2,5 çıktı tehlike varmı sizce genelde 1 küsürlede çıkıyoya
korkmaaaa, rahat ol, sal kendini, ne o öyle ondan korkuyom bundan korkuyomdünya üzerinde bir sürü çoğul hamile var, hem iki çocuk tüp bebk yöntemi için fazla değil, rahat olmya çalış
ya ben uzun süre hamillelik sayfalarına uğramadım, ne zaman uğrasam endişelenip gidiyordum, şimdi bi endişem daha oldu: doktor milimetrik ölçtü müüüüüü ölçemedi mi:26:
doktorun ölçümüne güvenmezken buradan alacağın cevaba da güvenemezsin. ben ilk doğumumda ense kalınlığının santimine hiç bakmamışım ki bu yazdığın ölçüler bana çok uzak geldi, belki sağlık camiasının içindensin ve o yüzden bu kadar irdeliyosun ama bi problem olsa doktorun uyarırdı, veya biz radyolog olmadığımız için ölçümün nasıl doğru olacağını da onun kadar bilemeyiz , sen de bence kafanı rahat tutmaya çalış, rahat değilsen başka bir doktora daha gidebilirsin ama bir şekilde rahatla. bir de ölçümün yapıldığı hafta da çok önemli değil mi? sanıyorum 19-23 hafta arasında yapılıyor, 19. haftadaki ense kalınlığı ile 23 teki aynı olmayacaktır
ben az önce 3lü tarama sonucumu aldım, kafamda şüpeler vardı ikizlerde kimi diyor hiçbirtest yapılmıyor kime diyor 2li de yapıldı 3lü de. sonucu doktora gösterdikten sonra doktorun yaptığı yorumu yazayım
-sonuçlar risk grubunda çıkmamış, risk çıksa da ikiz gebelik olduğu için çok önemsemeyecektik , başkaları 3lü tarama yaptırıyo neden yapılmadı diye akılda bir soru kalmasın diye yaptırdık testi.
merhaba kızlar allahımın izniyle tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım çok şükür :) kızlar beta hcg yüksek olması nedeniyle doktorum yüksek ihtimal ikiz dedi :) 15 nisanda inşallah keseleri görücez:) sat a göre sanırım şuan 4 haftalık hamileyim:) Allahım isteyen herkese sağlıklı bebek nasib etsin....
kan değerin kaç çıktı acaba ?
canım transfer sonrası 9.gün 97 çıktı..11 .gün 205 ..tek mi çift mi yarın belli olcak inşallah:)
cnm ben daha yeniyim hiç bir bilgim yok 30 nisanda 2 li tarama ve ense kalınlığı sırada bizim okuyorum çok aklım karışıyo bi yapılıyo bi yapılmıyo ne bileyim siz neleer yaptınız en azındanbu süreci geçmisiniz bilgi verirseniz sevinirim :18:
cnm ben daha yeniyim hiç bir bilgim yok 30 nisanda 2 li tarama ve ense kalınlığı sırada bizim okuyorum çok aklım karışıyo bi yapılıyo bi yapılmıyo ne bileyim siz neleer yaptınız en azındanbu süreci geçmisiniz bilgi verirseniz sevinirim :18:
arkadaşlar ;şeker testi sonuçları nda değer nedir biliyormusunuz?
Ay yoksa ben yanlis mi hatirliyorum. 4mm miydi yoksa!!!!! Kusura bakmayin, yuksekdi sonucta ama rakami unutmusum bile.
elif ezgi mrh; şeker yüklemeyi sormuştum .öğrendim canım sınır 140 mış.50lik şeker yükleme sonunda benimki 140 nın üstünde çıktı .şimdi tekrar 100 lük şeker yüklemesi yapılacak.ondada yüksek çıkarsa diyete ve tedaviye başlanacak.